Bende istiyorum artikkkkk kendi evimiiiiiiiBende evime geldim ve kendi evimiz gibisi varmı bee
Bende istiyorum artikkkkk kendi evimiiiiiiiBende evime geldim ve kendi evimiz gibisi varmı bee
Allah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin inşallah tabi sağlık huzurlaBende istiyorum artikkkkk kendi evimiiiiiii
Aminnn inşallah malim . Ama kira olan evimide özledim kac aydır orda burdayım mali ya çok özledim esimi evimiiiiiiAllah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin inşallah tabi sağlık huzurla
günün duasını da ettim
Beğendiyseniz ne mutlu bana
Banakime dalcan
3 kulhuvallah 1 elham
ay tamam çok kötüydü
Ahs hs ha bu ne resmiyet
Bende teşekkür edeyim kendi adıma .
Adım geldi ama kendim tam teşekküllü gelemedim henüz siteye ama gördüğüm kadarı ile ilginiz için teşekkürler
Site editörlüğünü geçmişten iyi bilirim bende .
Bana
Benim de ama hiç yapasım yok
Ütu yapmam lazım
Kalkamıyorum yaa
Süpersin çakılllsen hazırsan bizde hazırız
Gördüğüm üzere çokta kilo kaybın olmamış yokluğumdaseni şöyleee sıkı bir gruba koyalımmm
Katılıyorum eli sopalı acımasız eziyetin dibi lazımOyyy ben de biraz saldim 10 gündür canlar brni de ne olur çok sıkı olan eli sopalı hee türlü işkence olan bir listeye alın litfen litfen
Menuyude vereyim
11.00
1dilim sucuklu kaşarlı omlet 1yk tulum peyniri 1kk peynir salatalık domates 1dilim tb ekmek 1yas ceviz zeytin
19.00
(Eve geç geldik anca kahvaltilik yedim
Domates salatalık peynir zeytin omlet yine
Su bol spor 12.30dan 16.00 kadar gezinme
@MaliPina
Ayyy evet yaa unuttum valla tamam yarın itibari yaparım canimYarın listeler belli olsa da yarış başlasa
Bende teşekkür edeyim kendi adıma .
Adım geldi ama kendim tam teşekküllü gelemedim henüz siteye ama gördüğüm kadarı ile ilginiz için teşekkürler
Site editörlüğünü geçmişten iyi bilirim bende .
Yarın listeler belli olsa da yarış başlasa
Kendi evimiz gibisi varmı beeBende istiyorum artikkkkk kendi evimiiiiiii
amin amin aminAllah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin inşallah tabi sağlık huzurla
günün duasını da ettim
Ütu yapmam lazım
Kalkamıyorum yaa
Benim de ama hiç yapasım yok
Sen utuyu bitirdin herhaldetembeller bu saate ütü mü kalır
miskinlik saatim