Yoğun ishal ve kusma kuzum.Hayırdır cnm kaçırdım ben neyin var geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Esim egitimde ankarada yanlız urfada kalmiyim diye bende manisadayimm 15 gün daha ayrıyızkız evine gitsene
Zehirlendin niYoğun ishal ve kusma kuzum.
Hiç halim kalmadı bugün dayanamadım hastaneye geldim.
AA hayırlısı olsun inşallah canım ilki kaç yasindaaaDüğünden sonra 2. Düşünüyoruz ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan
BilmiyorumÇok geçmiş olsun neden böyle oldu ki
ayrılıklar aşkınızı güçlendirirEsim egitimde ankarada yanlız urfada kalmiyim diye bende manisadayimm 15 gün daha ayrıyız
Bilmiyorum ki balim inşallah öyle birşey yoktur. Gaita testi istedi sonuçlar iyi çıkar inşallahZehirlendin ni
Suan yerinde olmayı çok isterdim bir yandan da buzlu nohut fasulye hasliyorum hafta için hazır olsun diye Hayır derdim ne anlamıyorum ki haftaya yapsam da olur ama illa pazar günü işimi bitirecegim hafta içine bişey kalmayacak. Kalsa ne olur ki kim küsür ama yok illa bitecek bu alışkanlığı bana kazandıran kisilere eseflerimi sunuyorum. Onlar sayesinde her cuma çamaşır yıkayıp her Pazar ütü ve yemek yapma zorunlulugu hissediyorumtembeller bu saate ütü mü kalır
miskinlik saatim
Aynendoktor now yakalar
Çeyiz utusu de zor olur valla ama güzel şeylerBir utum var bir işim var eve gidebilsem yapacağım da anasını satayım kardeşin evlenmesi de ayrı zormuş bittik valla daha da düğüne 15 gün var
İnşallah kuzumayrılıklar aşkınızı güçlendirir
Allah kavuştursun canım
allah kavuştursun kuzuEsim egitimde ankarada yanlız urfada kalmiyim diye bende manisadayimm 15 gün daha ayrıyız
Bilmiyorum![]()
Ben de balıktan zehirlenmiştim son ayda.Bilmiyorum ki balim inşallah öyle birşey yoktur. Gaita testi istedi sonuçlar iyi çıkar inşallah
Diğerlerini daha alacak onlar aşağı depoda bekliyor yenilenmeyi atmiyorda yaptirmiyorda duruyor öylebozarsa yenisini alsın
Hastalık ben kaçırdım mi hamile değil miydin ne hastalığı çok geçmiş olsunHastaligim iyice ilerledi serum alıyorum kızlar dua edin.
Amin maliiiimmmmallah kavuştursun kuzu
Yok canım ya.Ben de balıktan zehirlenmiştim son ayda.
Farklı bişeyler tükettin mi?
Geçmiş olsun canım ALLAH şifa versinHastaligim iyice ilerledi serum alıyorum kızlar dua edin.