Gulbe seker
❤️ Cilveli Kahve❤️
Aynen süper olurOlur kuzum muzlu kakao kurabiyeler hurmalı kurabiyeler diyet kurabiyeler kekler tarifleri falan yazarız hatta bı tane de diyet yemek topiginde açarız ayriyetten hippo ile elalis el atar bu konu ya da
Aynen süper olurOlur kuzum muzlu kakao kurabiyeler hurmalı kurabiyeler diyet kurabiyeler kekler tarifleri falan yazarız hatta bı tane de diyet yemek topiginde açarız ayriyetten hippo ile elalis el atar bu konu ya da
YiyemezsinAşureye bayılırım ben
Seve seve oy veririm
Ayyyyy
Önce kamyon arkası yarışması
Ben az Türk filmine bağlayalım dedim nostaljük takılalım accuk+18 miii
Hemen bakayım
Sen gel angaraya bakacazkıbrısa gelirsen thai masajcılarına gidersin sen beni unutursun
ben gelim angarayaorda mutlu son maşajları da vardır kesin
hosbuldum baya şenlik var burda austa gelmis
Ayrica iltifatların utandırdı
Çocuklar iyi büyüdüler oğlum bu sene anaokuluna başladı kızım 1.5 yaşını tamamladıHosbuldum white nasılsın çocuklar nasil ay burası cok tanıdık yabancılık çekmiyor insan
Ayrica white
Evet canlar pazartesi yeni bir topik açacağım emzirme dönemi doğum hastane çantası lohusalık depresyonu emzirme döneminde besleme emzirme döneminde doğru bilinen yanlışlar bebeğe ilk banyo aklımda bir sürü fikir var
Ölğmğm elinden olsun aşguuummmm bal böcüğüüümmmmÖzgeeee
Severken kendini öldürtmek istiyorsun anladım
Ama katil olmak istemiyoruö bal böcük
Emzirme doğum çantası emzirme döneminde beslenme diyet bebek bakımı konuları hakkında şöyle şahane bı topik yapsak uygunsa tabi
Onu 3 4 yap yaparsın kuzu 15 gün diyorsun daha iki hafta var 3 günlük bı kabak detoksu patlat önce artıyi sil balimAyyyy ne güzel şeyler yazmışsın cnmsin senin iyiliğinin naifligiiyiz bizler cnm
Evet kuzum kardeşim evleniyor cnm hatta ilk kilo verme maceram 1. Nedeni idi sayende de oldu iyiki brni bırakmadınız cansınız
Düğüne kadsr bir 5 kilo daha vermeyi düşünüyorum cnmm çok muuu?
Gerçekten çok yorgunum çarşı pazar ev hazırlıklar ütüler çamaşırlar bitmiyor ama güzel telaş darısı isteyenlere cnmm
Evet@eflalim bide senin hani şu el becerisi süs eşyalarin vardı supla Lar falan onlarla ilgili bı topik bekliyorum senden boyama falan ya şahane olur
bi ara gittiydik ulusta mıydı nerdeydi bi yerde otelde kaldıydık da akşam 8 oldu köşe başlarında d.mb.kler hayat kadınları vardı ayy otele nası geri döneceğimizi şaşırdık.adamlar ah anam oh anam sesleriyle bıyık buruyodu bizeSen gel angaraya bakacaz
Eveet
Aus da var
Ve sanırım kalan herkes de
Eksiğimiz kalmadı
Betulina da gelirse tam oluruz
Toplanmak eksiksiz bir olmak yeniden çok güzel. İnanılmaz mutlu ve huzurluyum.
Ablacım gelmişken malum bugün vuma kilonu da bildir hadi
+18 derken+18 miii
Hemen bakayım