Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Yaaaa:zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:

Bak bu habere oynarım nasıl da yakışırsınız:zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:Siz bu işte ustasınız malum:huri::gezme::huri::huri:hanimis:ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::mügü::mügü::mügü::mügü:

Ama ben de katılırsam görürsünüz:kriz:

Ortalık alev alır :kriz:
Topiginde yakarsin kaynar suyu dönersin birini yakarsin yemeği yakip topiginde ateşe verirsin kuzum aman diyeyim sen sadece oy ver uzaktan uzaktan haha:haha::haha::haha::haha::haha::haha:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
yemek yarışması talebinde bulunmuştum dün @nk83 e.sağolsun olabilir demişti :huri:

Kamyon arkası sözleri yarışmasından sonra yapabiliriz diye düşünüyorum önce onu bir atlatalım da :yes: Aslında Aşure Günü 20 Eylülmüş belki "En Güzel Aşure Sunumu" tarzında bir şey de yapabiliriz

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Kamyon arkası sözleri yarışmasından sonra yapabiliriz diye düşünüyorum önce onu bir atlatalım da :yes: Aslında Aşure Günü 20 Eylülmüş belki "En Güzel Aşure Sunumu" tarzında bir şey de yapabiliriz
Aşureye bayılırım ben
Seve seve oy veririm
Ayyyyy

Önce kamyon arkası yarışması :hopp:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Yeni mekanınız hayırlı olsun kızlar çoğunuzla tanışmıyoruz 7.takımın eski üyelerindenim
Bu arada begum:kaalp:
Selamını aldım
Eneeeeee

:skandal::skandal::skandal::skandal:

Yaaaaa :mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis:vayt çok sevinecek :kaalp:

HOŞGELDİN BE HOŞ GEL DİİİŞM-kop-kop:mavis:

@kelebekolacam ın ablası ecemavi kızlar.. en en en eskilerden.. naif.. anaç.. öyledir işte :mavis:
:mavis::mavis::mavis::mavis::mavis:

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Adminim pazartesi günü yardımına ihtiyaçim olacak buradasın demi :asikk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar