Pazartesi arada gelebilirim belki ama akşam burada olurum muhakkakAdminim pazartesi günü yardımına ihtiyaçim olacak buradasın demi
Pazartesi arada gelebilirim belki ama akşam burada olurum muhakkakAdminim pazartesi günü yardımına ihtiyaçim olacak buradasın demi
Etme etmeAy seni bı an mutfakta hayal ettim miu Ankara'da ohal ilan edilirdi ambulanslar itfaiye ne olur olmaz diye polisler hepsi kapının önünde beklerdi Roma yı sen yakmadin ama Ankara yıl yakarsin
Çok sevindim eksik gibiydik ecemavi olmayınca şimdi tamamlandik gibi geliyorEneeeeee
Yaaaaavayt çok sevinecek
HOŞGELDİN BE HOŞ GEL DİİİŞM
@kelebekolacam ın ablası ecemavi kızlar.. en en en eskilerden.. naif.. anaç.. öyledir işte
zenginim ulanBıkmadın hurmadan
Pahalı diyorum sanaaaaa
GörüşürüzYaaaa
Bak bu habere oynarım nasıl da yakışırsınızSiz bu işte ustasınız malum
Ama ben de katılırsam görürsünüz
Ortalık alev alır
kıbrısa gelirsen thai masajcılarına gidersin sen beni unutursunKıprısa geleyiiim?
Görürsün
Ayrica iltifatların utandırdıEneeeeee
Yaaaaavayt çok sevinecek
HOŞGELDİN BE HOŞ GEL DİİİŞM
@kelebekolacam ın ablası ecemavi kızlar.. en en en eskilerden.. naif.. anaç.. öyledir işte
Emzirme doğum çantası emzirme döneminde beslenme diyet bebek bakımı konuları hakkında şöyle şahane bı topik yapsak uygunsa tabiPazartesi arada gelebilirim belki ama akşam burada olurum muhakkak
Hoşgeldiiinnnnn ben de bu tatliş cadıcıkları bulmalı 5 6 ay oldu ama sanki ömürdür varlar iyi ki de varlarYeni mekanınız hayırlı olsun kızlar çoğunuzla tanışmıyoruz 7.takımın eski üyelerindenim
Bu arada begum
Selamını aldım
+18 miiiKızlar artı 18e çevirdik yav.. napsakta toplarlasakve
Aynen ben duyururum birkaç gün boyuncaHerkes aşure yapınca resimlerini çeksinde yarışma olursa lazım olur
Neydi o yabeeen anlamıyuur sizin dıll
Yirim seni yaÇok sevindim eksik gibiydik ecemavi olmayınca şimdi tamamlandik gibi geliyor
zenginim ulankıroyum ama para bendeee
Görüşürüz
ecemavi hoşgeldinhosbuldum baya şenlik var burda austa gelmis
Ayrica iltifatların utandırdı
ÖzgeeeeHoşgeldiiinnnnn ben de bu tatliş cadıcıkları bulmalı 5 6 ay oldu ama sanki ömürdür varlar iyi ki de varlar
Ben de özge 34 yaşındayım evliyim çocuk yok malesef tospiğim miu be zayıflatamadı buradaki hatunların da hastasıyım
Kendimi tanıdım dedimdi
duduşlar buluştu benden demesi+18 miii
Hemen bakayım
Hosbuldum white nasılsın çocuklar nasil ay burası cok tanıdık yabancılık çekmiyor insanEcem mavim anaç ruhlum gelmiş hosgelmis
Vaaayyy hemen aklıma geldi bir sunumKamyon arkası sözleri yarışmasından sonra yapabiliriz diye düşünüyorum önce onu bir atlatalım daAslında Aşure Günü 20 Eylülmüş belki "En Güzel Aşure Sunumu" tarzında bir şey de yapabiliriz
Kardeşin mi evleniyor neslihan aaaaa bilmiyordum
Sen de iyi ki varsın tatlı dillim naif güzelliğim
Biz birlikteylen güzeliz
büyüksün üstad,öğrenilmez dabiAynen ben duyururum birkaç gün boyunca
Aklımda
Neydi o ya
Dil dile değmeden dil öğrenilmez miydi
Yirim seni ya
Kaç para ulan bir zenginlik?