Sağlıklı Yaşamayı Öğreniyoruz , Fit Kızları Bekleriz ;)

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Herkese tünaydınlar -ciko
Sabah kahvaltımda
- 1 haşlanmış yumurta
- 2 ince dilim hindi füme
- 1 küçük parça altın ekmek
- 4 zeytin
- Ufak bir parça beyaz peynir
- 1 domates kurusu

vardı , krallara layık bir kahvaltı hazırladım kızıma ve kendime , güzelce doyduk.

Kahvaltıdan önce de 2 bardak limonlu ılık su ve 1 tatlı kaşığı keten tohumu ritüelimi de uyguladım tabiki.

Saat 3 gibi 1-2 bardak kefir içicem

Akşama da fırın poşette az tavuk ve soya filizli , pancarlı , marullu harika bir salata yapmayı planlıyorum.

Yeşil çayımı ve suyumu da içicem aralarda.

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
kızlar kullandığınız sıklaştırıcıların isimlerini verebilirmisiniz benim çok ihtiyacım var karnım için hareket yapamıyorum zorlayınca dikişlerim ağrıyor
gerçi bücürlerle yeterince hareket ediyorum :dusun:
mekik filan çekemiyorum

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.629
fazlalığım çok var malesef :(
ayaklanma döneminde de gitmezse kalırım öyle yarım dünya gibi :bayil:boyum uzun olduğu için
az ordan kurtarıyorum yoksa kısa olsaydım bu halimle yuvarlanırdım kesin yürüyemezdim
canım benim bazen oluyor bütün günü yemeden geçirdiğimi fark ediyorum koşturmacan yemek aklıma gelmiyor bile
strestenmidir nedir birde üçüz gebelik ve riskliydi
hamilelik boyunca haftada bir iğne iki satte bir hap alıyordum erken doğum ve düşük olmasın diye
kilolar bu yüzden oldu :(
bu koşturmacayla kilo veremiyorum :sinirli:
canım çok sıkılıyor bu durumuma :uzgun:

canım fazla canını sıkma kiloların gider merak etme

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Hahahay çok güldüm buna :ko:ko:ko

attachment.php

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.486
Ne güzel bir resim eklemişsin yine Lili :ko

Bende sabah tost,haşlanmış yumurta,3-4 zeytin,yarım fincan çay içmiştim.Öğlen 1 gibide limonlu maydonozlu yeşil çayımı yudumladım.Yanında küçük bir parça kek yedim :hihi: Aç duramıyorum ben :hihi: Sinirli oluyorum.Sonrada yaklaşık yarım saatlik egzersiz yaptım.Kendimi iyi hissediyorum

Hafta sonu neler yaptın öyle.Sende benim gibi yoğundun galiba :lululu:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.486
Ben de aç duramam canım , kimse aç durmasın zaten aman diyim.

Hafta sonu yoğun geçti canım gezmeler , ziyaretler oldukça hareketliydi. :uc:

Ne güzel sevindim.Benimde c.tesi günü misafirlerim vardı.Erken gelip epey geç gittiler.Çok keyifliydi.Pazar günüde eşim oğlum alışverişe çıktık.Yaza hazırlık bişeyler aldık ama birdahakine arkadaşlarımla gidicem :D Oğluşla zor oluyor :huhuu:

Çok yememek öenmli olan o canım.Ben çok hızlı yemek yiyiyorum.Yavaş yavaş yemek lazım.Beyne tokluk hissi 10 dk sonra gidiyormuş ama nerdeee 5 dk içinde ne var ne yok süpürüyoruz biz.Ona dikkat ediyorum eşimi uyarıyorum :) Ekmeği çok azalttım.Yemeklerden tıka basa yiyiyorum.Benim için ekmeği ve tatlıyı azaltmaktı önemli olan başardım.Bakalım kaç kilo olmuşum :eller:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.343
iyi akşamlşar kızlar,kaç gündür misafirim vardı yatılı..ne rejim kaldı ne birşey aksine stres küpü oldum ,yemekli olunca birde ,gerçi ben fazla yiyecek fırsat bulamadım ama:ne:

lilicim tatlandırıcı almadım kızkardeşim almanyadan getirmişti geçtiğimiz yaz bir kaç kere kullandım ama bıraktım ,keten tohumunu ise eşim almış ben fırsat bulup gidemedim misafirler gitti artık kendim alırım :)

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557

Ne güzel sevindim.Benimde c.tesi günü misafirlerim vardı.Erken gelip epey geç gittiler.Çok keyifliydi.Pazar günüde eşim oğlum alışverişe çıktık.Yaza hazırlık bişeyler aldık ama birdahakine arkadaşlarımla gidicem :D Oğluşla zor oluyor :huhuu:

Çok yememek öenmli olan o canım.Ben çok hızlı yemek yiyiyorum.Yavaş yavaş yemek lazım.Beyne tokluk hissi 10 dk sonra gidiyormuş ama nerdeee 5 dk içinde ne var ne yok süpürüyoruz biz.Ona dikkat ediyorum eşimi uyarıyorum :) Ekmeği çok azalttım.Yemeklerden tıka basa yiyiyorum.Benim için ekmeği ve tatlıyı azaltmaktı önemli olan başardım.Bakalım kaç kilo olmuşum :eller:

Hadi bakalım :huhuu:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
iyi akşamlşar kızlar,kaç gündür misafirim vardı yatılı..ne rejim kaldı ne birşey aksine stres küpü oldum ,yemekli olunca birde ,gerçi ben fazla yiyecek fırsat bulamadım ama:ne:

lilicim tatlandırıcı almadım kızkardeşim almanyadan getirmişti geçtiğimiz yaz bir kaç kere kullandım ama bıraktım ,keten tohumunu ise eşim almış ben fırsat bulup gidemedim misafirler gitti artık kendim alırım :)

Geçmiş olsun canım atlatmışsın neyse ki.
İnan bırakmana çok sevindim ferah , sen azalttın zaten oldukça iyi gidiyorsun tatlım.
Al canım büyük marketlerin organik ürünler tarafına bir bakın orda da oluyor çoğu zaman.

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
@esmeryarim kilo kontrolü için akupunktur denemeni tavsiye ederim. Yaptıranlar oldukça memnun , şu aşamada kilolarını bu kadar sorun ediyorsan akupunkturdan destek alabilirsin. (Emziriyorsun ve şu an spor yapamıyorsun zamanın yok üstelik ameliyatının üzerinden çok zaman geçmemiş diye..)
Emzirenler için sakıncası yok hatta sütü arttırdığı da söyleniyor.

Ayben

Daimi Üye
Tepki
773
fazlalığım çok var malesef :(
ayaklanma döneminde de gitmezse kalırım öyle yarım dünya gibi :bayil:boyum uzun olduğu için
az ordan kurtarıyorum yoksa kısa olsaydım bu halimle yuvarlanırdım kesin yürüyemezdim
canım benim bazen oluyor bütün günü yemeden geçirdiğimi fark ediyorum koşturmacan yemek aklıma gelmiyor bile
strestenmidir nedir birde üçüz gebelik ve riskliydi
hamilelik boyunca haftada bir iğne iki satte bir hap alıyordum erken doğum ve düşük olmasın diye
kilolar bu yüzden oldu :(
bu koşturmacayla kilo veremiyorum :sinirli:
canım çok sıkılıyor bu durumuma :uzgun:

Esmerim , yalnış hatırlamıyorsam bebişlerim 8 aylık demiştin dur bakalım bitanem hem şimdi çok yoruluyorsun başkaları 1 taneyle koştururken sen Allah bağışlasın 3 taneyle ilgileniyorsun ...
bebeklerinle ilgilenmen için senin şu anda kilolarına takılmaman gerekiyor .
azcık büyüsünler sonra bide bakacaksın ki ohoooo kilo falan kalmamış hem boyunda uzunmuş takma kafana kiloları bu arada :) korkutmak gibi olmasın amaaa bebişlerin hele bi ayaklansınlar kilo alıyım diye uğraşaçaksın gör bak sen :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar