fazlalığım çok var malesef
ayaklanma döneminde de gitmezse kalırım öyle yarım dünya gibi :bayil:boyum uzun olduğu için
az ordan kurtarıyorum yoksa kısa olsaydım bu halimle yuvarlanırdım kesin yürüyemezdim
canım benim bazen oluyor bütün günü yemeden geçirdiğimi fark ediyorum koşturmacan yemek aklıma gelmiyor bile
strestenmidir nedir birde üçüz gebelik ve riskliydi
hamilelik boyunca haftada bir iğne iki satte bir hap alıyordum erken doğum ve düşük olmasın diye
kilolar bu yüzden oldu
bu koşturmacayla kilo veremiyorum
canım çok sıkılıyor bu durumuma :uzgun:
canım fazla canını sıkma kiloların gider merak etme
Ben de aç duramam canım , kimse aç durmasın zaten aman diyim.
Hafta sonu yoğun geçti canım gezmeler , ziyaretler oldukça hareketliydi.
Hay çok güldüm buna :ko:ko:ko
Ne güzel sevindim.Benimde c.tesi günü misafirlerim vardı.Erken gelip epey geç gittiler.Çok keyifliydi.Pazar günüde eşim oğlum alışverişe çıktık.Yaza hazırlık bişeyler aldık ama birdahakine arkadaşlarımla gidicemOğluşla zor oluyor
Çok yememek öenmli olan o canım.Ben çok hızlı yemek yiyiyorum.Yavaş yavaş yemek lazım.Beyne tokluk hissi 10 dk sonra gidiyormuş ama nerdeee 5 dk içinde ne var ne yok süpürüyoruz biz.Ona dikkat ediyorum eşimi uyarıyorumEkmeği çok azalttım.Yemeklerden tıka basa yiyiyorum.Benim için ekmeği ve tatlıyı azaltmaktı önemli olan başardım.Bakalım kaç kilo olmuşum :eller:
iyi akşamlşar kızlar,kaç gündür misafirim vardı yatılı..ne rejim kaldı ne birşey aksine stres küpü oldum ,yemekli olunca birde ,gerçi ben fazla yiyecek fırsat bulamadım ama:ne:
lilicim tatlandırıcı almadım kızkardeşim almanyadan getirmişti geçtiğimiz yaz bir kaç kere kullandım ama bıraktım ,keten tohumunu ise eşim almış ben fırsat bulup gidemedim misafirler gitti artık kendim alırım
fazlalığım çok var malesef
ayaklanma döneminde de gitmezse kalırım öyle yarım dünya gibi :bayil:boyum uzun olduğu için
az ordan kurtarıyorum yoksa kısa olsaydım bu halimle yuvarlanırdım kesin yürüyemezdim
canım benim bazen oluyor bütün günü yemeden geçirdiğimi fark ediyorum koşturmacan yemek aklıma gelmiyor bile
strestenmidir nedir birde üçüz gebelik ve riskliydi
hamilelik boyunca haftada bir iğne iki satte bir hap alıyordum erken doğum ve düşük olmasın diye
kilolar bu yüzden oldu
bu koşturmacayla kilo veremiyorum
canım çok sıkılıyor bu durumuma :uzgun: