-ciko süper dimiHasta olıyım diye diye hasta ettin kendini , geçmiş olsun canım ıhlamur-adaçayı iç.
10 tur vay be süper :bayil:
bitter gibi görsel kanıt istiyorum sizden kızlar , var mı cesaretiniz ?
Dur lilim azcık gülelim
-ciko süper dimiHasta olıyım diye diye hasta ettin kendini , geçmiş olsun canım ıhlamur-adaçayı iç.
10 tur vay be süper :bayil:
Varrrrrr 30 Nisan ama olurmubitter gibi görsel kanıt istiyorum sizden kızlar , var mı cesaretiniz ?
Canim dün bunu görmüstüm cikmadan rüyama girdi inan:ask:Keyifli hafta sonları kızlar , yarınki tatlınız bu olsun
Canim gecmis olsun cocuklarla ugrasmaktan halsiz düsüyor olabilirsin dikkat et kendine-cikomerhabalar nasılsınız hanımlar
şekerpare geçmiş sayfalara bugün bakındım geçmiş olsun canım
bu sıra bende bebeklerde iyi değiliz hava değişimi mi nedir halsizim keyfim hiç yok
lili mıhtar imzan süpermiş şu teri emen atleti ben daha görmedim üstümüzde ıslanıp buz kesiyor halen atlet ter emer diyorlar :1:

aze meyveli yogurt söleni yedimhepten edecek beni cırcırmesajımı oku bebem kafan nerdeyse artık :kahkaha:
Şekerparem kolay gelsin önce..
Çok geçmiş olsun canım benim yaaaüzüldüm insallahh cabuk geçer. Nazarmı oluyor bu cocuklar bilemedim. @Aslı Oktay ında dün bebeği mama sandalyesinden düşmüş :uzgun::uzgun:
sekerparem cok gecmıs olsun canım benım
benm kızda carsamba gunu dustu agzım yuregımde mr falan cektırdık bıseyı yokmus cok sukur ama omrumden omur gıttı senı cok ıyı anlayabılıyorum kuzum
Canim kesinlikle ümitsiz olma inan benimde 3 oglum var ve aralari cok az,yeni ayaklandiklarinda yemek yemeyi unuttugumu farkediyordum bazen
Seninde yavas yavas gidicektik etrafindakilerinde cevabini ver hic takma kafana bitanem:ask:
Gecmis olsun canim seni cok iyi anliyorum kiyamam ben ona:uzgun:
Sana kolay gelsin canim hem spor hem tertemiz ev yarinda misafirlerini agirlarken bayagi enerji kaybedersin:lululu:
Ama dikkat et cocugun durmassa hafif yemekler hazirla cocuklusun misafirlerin anlayisli olsunlar azcik-ciko
Sizede gecmis olsun canim cocuklar öyle büyüyorlar ne yazikki:uzgun:
Geçmiş olsun canım evin içinde merdiven tehlike bu yaramazlara.
merhabalar nasılsınız hanımlar
şekerpare geçmiş sayfalara bugün bakındım geçmiş olsun canım
bu sıra bende bebeklerde iyi değiliz hava değişimi mi nedir halsizim keyfim hiç yok
lili mıhtar imzan süpermiş şu teri emen atleti ben daha görmedim üstümüzde ıslanıp buz kesiyor halen atlet ter emer diyorlar :1:
Hangi yag canim ben losion kullaniyorum sadece
aynen oyle sekerparem bunlar dag tepe ova bayir sandalye koltuk merdiven hic dinlemiyolar malesef :dusun:
Ben geldim gızlarÖnce dünkünü ekliyeyim. Sporum 12 tur stad yürüyüşü. Ev ile birlikte
sabah kahvaltım tost yedim sadece
misafirlerim vardı koşuşturmaca derken acıkır gibi oldum 3,30 gibi yoğurt yedim bastırdı biraz. Akşam yemeğindede 1kase brokoli çorba ve 3 kaşık burgur pilavı yedim sinirliydim zaten yemek düşünmedim
Buğünkü sporum 6 tur stad'da 2 turda eve gidiş geliş sayıyorum yağmurluydu pek duramadım
kahvaltıda 1 kase nestle nesquik yedim
canım yemek istemiyor
bu kazar canlar :sirin:
geçmiş olsun aslıcım
yaa ben kahvaltı yapamıyorum
bebeler uyanınca erken sattede uyanıyorlar onların karnını doyur altlarını değiştir ilgilen derken öğlen oluyor öğlende ne bulursam ayakta atıştırıyorumsonra tekrar bebelere dön uyumak yok benimkilerde birde üçtane olunca imkansız zaten biri uyusa diğeri uyanık :acep:
bukadar dengesiz beslenmeyle nekadar kilo verebilirim bilmiyorum :uzgun:
Kaç kilo fazlan vardı senin.Merak etme bikaç ay sonra ayaklandıkları zaman o kilolar nasıl gitmiş göreceksinAyrıca yemen lazım senin.Aç aç çocukların peşinde yorulursun.Kendine dikkat et canım.Çocukların için bunu yap.Aç kalma