Leventin üzğün olması benide üzdü yahuVicdansız naz sarpla fingideşeceğine neden leventin gönlünü almadı bu bölüm ya
ala ala gıcık şey sinir oldum :hihh: latife teyzede komedi :ko üzümden bağdan sağır duymaz uydurur :ko karnınmı aç kapamayıda kuzusunuda annen yarın yapar :ko:ko sıfır model kız gelmesin diyor ya leventte ne modeli :ko ayy catlak yazık kuzuma bee
naz'ın ikballe leyla hanıma fırçası süperdi araya pastadaa sıkıştırıyor aynı ben :kahkaha::kahkaha: Bende çok fırsatcıyımdır anam aylin murata açılıyor sevdim bunu
ütfen 26.bölüm şu şekilde devam etsin :ko -Artık herşey Murat'ın iki dudağı arasındaydı.. 26.Bölüm başı
hayır aylin sadece seni denedim ve ağzından laf çaldım senden hoşlanmıyorum
hafta sonu merve diye liseden bir arkadaşımı karşılayacağım hava alanından sizinle tanışmasını ve iyi anlaşacağınızı umuyorum yaklaşık 1 hafta kalacak evde oda olmadıgı icinde benim odamda kalacak :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Allah ıyılıgını versın emı
bırde aynı odada kalacaklarmıs :cilgindans::cilgindans:
catlak kız senı
he ya gıttı sarpla konustu hala leventın gonlunu almadı bu naz akıllanmaz bu kız ben dıyım :dusun:
cıleklı pastayı da sokustrdu araya ohh afıyet olsun bız burda bakakaldık ıyı mı
Bi çilekli pasta resmi koyamadınız demi oraya gözümüz açılırdı:ko
yok aynı odada kalcak demedibenim odada kalcak dedi :ko :ko
Bitteeeer son kısma öldüm :gul:
Latife ananenin yüzü mimikleri gözümde canlandı koptuydum benama bekle asıl şenliği 26'da :ko
Havada aaaaşk kokusu var bekleyin anacııım bombardıman bu bölümle beraber başlamış vaziyette
Kızım eve getirsinler pastayı serviste onuda koyarız elbet
Bence de onu aklından çıkar Nk cccıııımmmmmBende Naz'ın sarpasarmasından korkuyorum hele geçende aklımda bir durum oluştu onu yaparsak fena olabilir kendi kendime çıkar onu aklından nk diyorum
:kayris: anam durun hele sonunda giriyommu bölüme :kahkaha::kahkaha: durun ben size kıyafet kombini söylim :ko:ko mini pilili bir etekolsun pembe puantiyeli bi gömlek olabilir :ko hasır şapka
gözlük :ko:ko elimdede çek çekli bi bavul :1::1: ee malum bölüme yerleşmeye geliyom :kayris:
Ya sılam düşündükçe gözüme pek cazip gözüktü heAslı ile bir konuşayım o durumu belki beni caydırır yoksa ben 31.bölüm sonrası o olayın temelini atarım :ko
Aslı müsait zamanda son toparlamayı yapacak ondan sonra ekleriz sanırım:findikim:
Yok balım senin zamanına biraz var sindire sindire monte edicem seni hikayeye :gul: hatta sana özel ifade bile buldum onu kullanıcam Murat'ın üzerindesonrada Aylin'e Allahııııım kriiiiiiiiiz dedirtecem :ko