nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.719
:D Ayyyyyy çok güzeldi ve çok uzundu kızz gözlerim pörtledi okurken :ko kaç dakkada bitti belli deil sanırım 14 dakka :ne: yoruldum ama süperdi mini dizi gibi :sevindirikasli: Geleyim yoruma. Ne ka cok ağlattınız ayol karakteri :sinirli: Naz'a kıyamam be ağlıyor omzunda :ko leventde savaş boyalarını siliyorum diyo koptum :ko sarp'la levent arasında geçen diyalog cok kötüydü be :hihh: leventte gerçekten çok boşboğaz :ayk: ben olsam :D fitne fesat ederdim konuyu :ko pat diye söylenirmi naz sana aşık bilmem ne :kahkaha: :hihh: kızdım :D bu levent ne beceriksiz ayol sezon finali olcak nerdeyse naz'a bi açılamadı :hihh: Bu arada deniz ne hırçın bi gız öyle abiye neler diyor yahu :ne: leventte pek sabırlı maşallah -ciko Latife hanımda pek şirin yahu diyor ya 85 yaşımda çıtır torunumu koluma takam :ko Ada'nın diyaloglarda komik olmş :D ama müge fena dağıtmış demek leventi vay bee gene cix yerinde bitirdiniz :sinirli: olayı bi cözeydik yahu :hihi: vallaha kuzey bir bu hikaye 2 ikinizden biri beni kalpten götürcek :ko Süperdi kızlar yüreklerinize pannaklarınıza sağlık -alkis-alkis-alkis

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.719
Yukarıya yazdığım mesajı geri alıyorum kızlar yeni bölümün eklendiğini görmemişdimde:tskler:
Ve korktuğum başıma geldi Levent sarpa istemediğim sözleri söyledi:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Levent'in Naz'a ilgisi onunla ilgileniş tarzı bakışı her hali Sarp'ın gözünden kaçmamıştı derinlere daldı ve hiç tereddüt etmeden buruk bir şekilde "Ayrıca onu seviyorsunda " dedi. Levent'te dalmıştı ve bir an aklına Naz'ın salonda Sarp'la alakalı söyledikleri geldi.O Naz'ı sevse ne yazar itiraf için geç kalmıştı onun kalbi artık Sarp için atıyordu.En azından Naz istemeden Levent'in böyle hissetmesini sağlamıştı . Derin bir nefes alarak "İyi yakaladın Sarp...işte bu yüzden senden bir söz istiyorum.Onu mutlu et bunu hakediyor.Gördüğüm kadarıyla sende hakediyorsun " dedi.Sarp şaşkın gözlerle ona bakıp ne demek istediğini anlamaya çalışıyordu.
ya olurmu şimdi bu yaaa :bitter:Kızlar hikayede Müge adı hiç geçmişmiydi ben nerde duydum bu Müge ismini:ne::ne:
Yazık Leventime nasılda büyük bir hüsran yaşamış öyle bir hayal ve kalp kırgınlığından sonra Naz a karşı kalbinde aşk filizleri atıldığı anda Naz ın Sarpla iligili söyledikleri hiç iyi olmadı çocuk daha kötü oldu şimdi :uzgun:umarım bu konu biran önce açıklığa kavuşur kavuşcak dimi yazarcanlarım:sinirli:
Ama ben Latife Anneanne den umutluyum sanki arayı bulucak kişi o olcakmış gibi geliyor bana:huhuu::huhuu:
Yine çok güzel bir bölümdü kızlar ellerine yüreğinize sağlık :huhuu::huhuu:Yazan Yenibölüm için çok beklemeyiz ümidinde olan Sıla.:ask::ask:

üç vakte kadar naz bunu düzelticekmişya :D heralde sezon finalinde bişiyler olur :ko

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
duzeltmeye bilir de yani simdi duzeltecek nazariyla da bakmayin bence belki sarpin yillardir suregelen askina saygiyla egilir ask karin doyurmuyo leventten bir cacik olmucak aylinin yemelerinden bile kotu bu levo diyerek leventn kollarindan kendini sarpin kollarina sarpa sarabilir yayinlanmayan her bolum degisme riski tasir gencler hatirlatayim yani :kptmya:

gelelim bitterim yoruma
he ya amma cok aglattik kis asudeye dondu aglamaktan telepati mi yaptilar ne :ko
anam siz sunu farketmiyonuz hangi abi anne ordaki kisiler iste gozunun onunde kizkardesinin savas boyalarini abisinin arkadasinin silmesine izin verir burda tek cesur deniz degil ki levent de az degil yani :kahkaha::kahkaha:
hakikaten ya bir de bayanlara derler dedikoducu diye 5 dk tutamadi sirrini nazin hemen yumurtladi :ko:ko
bitterim kuzum bu arada bakiyorum da citir lafini hic biryerde kacirmiyon kuzum
ee en heycanli yerinde bitirelim ki bir sonraki bolumu ayni heyecanla bekleyin dimi ama :eek:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
duzeltmeye bilir de yani simdi duzeltecek nazariyla da bakmayin bence belki sarpin yillardir suregelen askina saygiyla egilir ask karin doyurmuyo leventten bir cacik olmucak aylinin yemelerinden bile kotu bu levo diyerek leventn kollarindan kendini sarpin kollarina sarpa sarabilir yayinlanmayan her bolum degisme riski tasir gencler hatirlatayim yani :kptmya:

gelelim bitterim yoruma
he ya amma cok aglattik kis asudeye dondu aglamaktan telepati mi yaptilar ne :ko
anam siz sunu farketmiyonuz hangi abi anne ordaki kisiler iste gozunun onunde kizkardesinin savas boyalarini abisinin arkadasinin silmesine izin verir burda tek cesur deniz degil ki levent de az degil yani :kahkaha::kahkaha:
hakikaten ya bir de bayanlara derler dedikoducu diye 5 dk tutamadi sirrini nazin hemen yumurtladi :ko:ko
ee en heycanli yerinde bitirelim ki bir sonraki bolumu ayni heyecanla bekleyin dimi ama :eek:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
üç vakte kadar naz bunu düzelticekmişya :D heralde sezon finalinde bişiyler olur :ko
Hele o sezon finalinde ilan-ı aşk ettiği sırada bitrsinler yeminle ne yazar odası kalır nede okuyucu yorumları kalır başlarına yıkarım valla ben yazın da okumak istiyim sezon finali falan yok bu hikayeye:sinirli::sinirli:Aslım Türkiye ye geldiğinde yapıldıydıy sezon finalı bisene içinde iki defa olmaz olmaz dedim OKADDDDDAAAAAARRRRRR.:sinirli::sinirli:

gelelim bitterim yoruma

Aman Aslım sen nediyon:ne:ben nezaman Naz la Levent birbirlerine olan aşklarını itiraf edicekler sonuçda arkadaşının kızkardeşi Murat buna nasıl tepki vericek diye merakındayken sen nasıl bişi belli olmaz SArp a sarpabilir diyosun:ilknur:

Orası benimde dikkatimi çekti ama aileye sürekli gelip gittiği için aileden biri olarak görüyorlar o yüzden bir yadırgama olmadı diye düşündüm ayrıca ikiside birbirlerine laf atmasını çok yaptıklarındandır bir diğer düşüncemde ve evet 5dakika tutamadı Levo çenesini Bitterimin dediği gibi az entrika yap dimi ne hemen kızı Sarp ın kollarına teslim ediyorsun:sinirli:insan sevdiği için mücadele etmezmi dimi ama:sinirli:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Ay çatlıcam:koşaşkınlar Levo Naz'ın savaş boyalarını silerken salondalar sadece arkadaş çevresi ve İkbal var (oda su taşıyıp duruyor zaten :D) Murat ise anne babası ile bahçede konuşuyor evin dışındalar göremezlerki:ko

-----------------

Hikayenin sayfası :-*-Bir Tutam Aşk-*-

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
:ne::ne::ne:He yaaa doğru diyosun bacı:ne::ne::ne:benim kafamı Aslı bulandırdı ama :sinirli::sinirli:hatırlamak için tekrara hikayeye gitmem ve okumam gerekti dimi unutkanlığını biliyorsun Sıla niye bida okumadan yorum yazdınki Ah Aslım sen gel benim bu unutkan kafamı bulandırmak neymiş sana sorayım:sılakonda:
Nkcım sen bide sohbete git asıl gülmeyi orda görüceksin:nazo::nazo::nazo:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Bitter yorumuna sağlık canımcım gözlerim şenlendi :hihi: bu bölüm uzun oldu gerçekten :ne: Levo Sarp'a Naz sana aşık demedi kız şansınız var dedi :D Deniz sopa istiyor Aslı kime dövdürsek şu kızı ya :kptmya: ama o lafları yedirtirim ben ona jönümüze neler söyledi saygıdan bir haber kardiş :hihh:

Ananenin söyledikleri söyleyeceklerinin teminatıdır daha gülmekten çatır çatır çatlayacaksınız :kptmya: Ada da çok şeker bir kız öne çıktı ücretini arttıralım kızın :hihi:

Murat musakka seviyormuş bitter :ko

---------------

Bu arada yazar olarak değil kendi düşüncem Levent Sarp'a Naz ile ilgili olarak çift taraflı duygular var diye imalı şekilde şansınız var dedi Naz'ın yalan söylediğini öğrenince Sarp'ın asfaltını ağlatır gözünün yaşına bakmaz vallaaa :kahkaha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
:ne::ne::ne:He yaaa doğru diyosun bacı:ne::ne::ne:benim kafamı Aslı bulandırdı ama :sinirli::sinirli:hatırlamak için tekrara hikayeye gitmem ve okumam gerekti dimi unutkanlığını biliyorsun Sıla niye bida okumadan yorum yazdınki Ah Aslım sen gel benim bu unutkan kafamı bulandırmak neymiş sana sorayım:sılakonda:
Nkcım sen bide sohbete git asıl gülmeyi orda görüceksin:nazo::nazo::nazo:

Valla bölümlerde o kadar oynama yapıyoruz ki bazen bizde de oluyor önceki bölümlere bakmak zorunda kalıyoruz :findikim:

Tamam hemen uçuyorum :uc:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Bitter yorumuna sağlık canımcım gözlerim şenlendi :hihi: bu bölüm uzun oldu gerçekten :ne: Levo Sarp'a Naz sana aşık demedi kız şansınız var dedi :D Deniz sopa istiyor Aslı kime dövdürsek şu kızı ya :kptmya: ama o lafları yedirtirim ben ona jönümüze neler söyledi saygıdan bir haber kardiş :hihh:

Ananenin söyledikleri söyleyeceklerinin teminatıdır daha gülmekten çatır çatır çatlayacaksınız :kptmya: Ada da çok şeker bir kız öne çıktı ücretini arttıralım kızın :hihi:

Murat musakka seviyormuş bitter :ko

---------------

Bu arada yazar olarak değil kendi düşüncem Levent Sarp'a Naz ile ilgili olarak çift taraflı duygular var diye imalı şekilde şansınız var dedi Naz'ın yalan söylediğini öğrenince Sarp'ın asfaltını ağlatır gözünün yaşına bakmaz vallaaa :kahkaha:

Bakmasın valaaaa

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
heheh gece gece nasil bulandirmisim kafalari :cay::eller:
ya nk'm sende hemen herseyi aydinlatiyon ben daha karistircaktim kafalari allak bullak olcakti
sonra da ne bicim okuyonuz hikayeyi diye cirlicakctim:hihh: hemen uyandirdin hatunlari :hihh:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.719
kız aslııı bebekli hatunsun bulandırmasana ortalıgı :ko denizi ben yolarım :kayris: :ko:ko beni o şekilde sokabülüsün :D bölümlere denizin manitasının eski aşkı olbülürüm :ko önce denizi yolar sora murata aşık olurum :kahkaha: Bi akşam sahilde bank üstündede muc muc :kahkaha::kahkaha:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
kiz bitter hikayeye nerden gircegini sastin aylin yolcak seni haberin yok :ko
deniz hakkinda cok entrikali dusuncelerim var insallah nk'min hizina yetisebilirsem uygulamayi dusunuyorum hikayede :ayk:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
heheh gece gece nasil bulandirmisim kafalari :cay::eller:
ya nk'm sende hemen herseyi aydinlatiyon ben daha karistircaktim kafalari allak bullak olcakti
sonra da ne bicim okuyonuz hikayeyi diye cirlicakctim:hihh: hemen uyandirdin hatunlari :hihh:

Seni gidi seni

kız aslııı bebekli hatunsun bulandırmasana ortalıgı :ko denizi ben yolarım :kayris: :ko:ko beni o şekilde sokabülüsün :D bölümlere denizin manitasının eski aşkı olbülürüm :ko önce denizi yolar sora murata aşık olurum :kahkaha: Bi akşam sahilde bank üstündede muc muc :kahkaha::kahkaha:

:ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.719
deniz hakkinda cok entrikali dusuncelerim var insallah nk'min hizina yetisebilirsem uygulamayi dusunuyorum hikayede :ayk:

Muratı istiyom :D yılbasında noel anne olarak bacadan bile sokabilirsiniz :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328

Bitter'i dahil edelim fena bir yerde de bölüm sonu diyelim çok çarpıcı bir giriş yapsın hatun :kptmya:

Hadi ya ne gibi düşüncelermiş onlar bir ara yazar odasına dökül bakem yetişirsin balım sen yokken fazla ilerledim baktım olmayacak gittikçe gidiyom bende imalatı durdurdum :ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.719
Bitter'i dahil edelim fena bir yerde de bölüm sonu diyelim çok çarpıcı bir giriş yapsın hatun :kptmya:

Hadi ya ne gibi düşüncelermiş onlar bir ara yazar odasına dökül bakem yetişirsin balım sen yokken fazla ilerledim baktım olmayacak gittikçe gidiyom bende imalatı durdurdum :ko

Ben size resmimi yollarım :D bikinili falan bunlar bi piknige denize bişeye gitseler ya :ko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar