bitter çok fenasın kız :ko dur kız fikrim geldi dediğine benzer bir şekilde cuk oturacak hemde:ko seni hikayenin en ekşın bölüme eklicem bekle anacıım :1:ama önce Aslı'dan onay olmam lazım 
bitter çok fenasın kız :ko dur kız fikrim geldi dediğine benzer bir şekilde cuk oturacak hemde:ko seni hikayenin en ekşın bölüme eklicem bekle anacıım :1:ama önce Aslı'dan onay olmam lazım
yokkk canem
tam muratı öpcekken araya kardeşin gire r :ko jettt hızında ona aşık olurum kucaklarına bayılırım :ko
Bilmem artık ne yaparsınama düşündüğüm şekilde giriş yaparsan kriz yaratacağın kesin Aylin'e "Allahııım Kriiiz"de dedirteyim mi :ko
Sen daha öyle çok şarkılar söyle Aslım hiiiiç göynlümü almazsın:hihh:
Nkcım ben seni uyardım dimi canım sen bu Bittoşu hikayeye al ondan sonra bak birtane aşık çift kalıyomu bu çapkının yüzünden:ilknur: niyeti hikayedeki karekterlerle bozdu orucu Aslımın kardeşiyle açıcak valla vay halimize:ko:ko
:lululu::lululu: buyur canem banami seslendin :koAaaaaa ne taş atması beeaaa gerçekleri diyom ben bak kendinde kabulleniyosun çappppkın Bitter ben sana kısaca şıp sevdi Bitter diyorum:ko
:ko:ko:ko:koBende öyle ne laflar varda işde annem dediki göster ama elletme:ko:ko
Olmessssben söz dinleyen bi kısım bikerem:hihh:elletmem ama gösterteyim ama sonra korkma sakın:kahkaha::kahkaha::kahkaha::nazo::nazo:
Anaaam ne oluyorsunuz :ko
Sılam tutturdu ille gösdercem bitter diye :ko