nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
9j88v.png

-*-Bir Tutam Aşk-*-

24.Bölümün fragmanı geldi hanıııım :ko

Levent&Deniz
smilie_brutal_402.gif

- (Levent) Seninle oynayan seni saf yerine koymaya çalışan kim olursa olsun karşısında olmaya devam edeceğim.İstesende istemesende seni korumak adına herşeyi yapacağım bunu kafana iyice yaz Deniz!
t1929.gif

-(Deniz) Senin korumana ihtiyacım yok Levent.Kaybol!:cirla:

Sarp&Levent
c0308.gif

-(Sarp) Ona değer veriyorsun
-(Levent) Elbette veriyorum.Belki sizin gibi onu uzun zamandır tanımıyorum ama içimde bir yerlerde onun endişesini korkusunu hissedebiliyorum
- (Sarp) Ayrıca onu seviyorsunda :(
------:(
- (Levent) İyi yakaladın Sarp...işte bu yüzden senden bir söz istiyorum....
icon5.gif

Ada&Naz
s1553.gif

-(Naz) Ne bileyim öyle söylersem durur sandım :(
- (Ada) Neden öyle sandın yoksa Levent ve sen

Murat-Naz-Aylin
h0403.gif

-(Murat) Bilmediğin şeyler var o yüzden bir daha Levent'e bu konuyu açma
-(Naz) Neden ki?
-(Murat)Açma işte...kız fena dağıttı Levent'i...yeni toparladı...tekrardan hatırlamasını istemem
-(Aylin)İşte şimdi daha çok merak ettim :ne:

-------------------------------

Sadece bu kadar detay verebildim Aslı bölümü düzenliyor çünkü :tskler:

@sıladayım @bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.746
Noliyiiiiiiiiiiiiiiiiii :ayk:
kız nk bu nası özet ası astarı yok :hayir:
Hiç bişi anlamadım 24. bölümü istiyom :ko
Nen bune @sıladayım bizi oyalansın diye pamuk şeker yapmışlar :ko
Çocukmuyuz bide :hihh: 24. Bölümü merak ediyom :D
Siz beni hepten kalpten götürcenizmi :D merve yada bitter adında biri göremedim muratla :ko

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
-(Aylin)İşte şimdi daha çok merak ettim
Ah Aylin cim ah bende tıpkısının aynısı senin gibiyim :bitter::bitter::bitter:yaaaaaaaaa ben şimdi daha çok merak ettiiiimmmmm yaaaaaa:bitter::bitter::bitter::bitter:nezaman ekliceksiniz kızlar yeni bölümü Levent Sarp dan ne gibi bir söz istiyo:ne::ne:Naz ı ben seviyorum ondan uzak durmu :ne:yoksa onu üzücek birşey yaparsan karşında beni bulursunmu:ne:inşallah ikinci tahminim değildir:sinirli::sinirli:kızlar size 3saat müsade eklediniz eklediniz yoksaaaaaa

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Yukarıya yazdığım mesajı geri alıyorum kızlar yeni bölümün eklendiğini görmemişdimde:tskler:
Ve korktuğum başıma geldi Levent sarpa istemediğim sözleri söyledi:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Levent'in Naz'a ilgisi onunla ilgileniş tarzı bakışı her hali Sarp'ın gözünden kaçmamıştı derinlere daldı ve hiç tereddüt etmeden buruk bir şekilde "Ayrıca onu seviyorsunda " dedi. Levent'te dalmıştı ve bir an aklına Naz'ın salonda Sarp'la alakalı söyledikleri geldi.O Naz'ı sevse ne yazar itiraf için geç kalmıştı onun kalbi artık Sarp için atıyordu.En azından Naz istemeden Levent'in böyle hissetmesini sağlamıştı . Derin bir nefes alarak "İyi yakaladın Sarp...işte bu yüzden senden bir söz istiyorum.Onu mutlu et bunu hakediyor.Gördüğüm kadarıyla sende hakediyorsun " dedi.Sarp şaşkın gözlerle ona bakıp ne demek istediğini anlamaya çalışıyordu.
ya olurmu şimdi bu yaaa :bitter:Kızlar hikayede Müge adı hiç geçmişmiydi ben nerde duydum bu Müge ismini:ne::ne:
Yazık Leventime nasılda büyük bir hüsran yaşamış öyle bir hayal ve kalp kırgınlığından sonra Naz a karşı kalbinde aşk filizleri atıldığı anda Naz ın Sarpla iligili söyledikleri hiç iyi olmadı çocuk daha kötü oldu şimdi :uzgun:umarım bu konu biran önce açıklığa kavuşur kavuşcak dimi yazarcanlarım:sinirli:
Ama ben Latife Anneanne den umutluyum sanki arayı bulucak kişi o olcakmış gibi geliyor bana:huhuu::huhuu:
Yine çok güzel bir bölümdü kızlar ellerine yüreğinize sağlık :huhuu::huhuu:Yazan Yenibölüm için çok beklemeyiz ümidinde olan Sıla.:ask::ask:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Dolu doluydu değil mi sılam :dusun:yorumuna sağlık canımızıniçi Latife hanımın işitme cihazını alışları çok komik o bölümü bekleyin gülmekten kırılacaksınız :ko

--------------
22.bölümde Handan Hanım veDeniz arasında şöyle bir diyalog geçmişti

-Deniz Müge'nin telefon numarası mı değişti bir türlü ulaşamıyorum

-Anne onlar ayrıldı.Ne yapacaksın Müge'nin numarasını? Ortalığı karıştırma şimdi

-Ortalığı karıştırdığım falan yok.Onlar ayrılamaz kolay mı o kadar.Çoktan aklı başına gelmiştir. Şimdi de gelsinde bir an önce toparlasın Levent'i

-Daha kötü dağıtmasında...
vs.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Evet Nkcım dolu dolu bir bölümdü:huhuu::huhuu:
Ama Murat ın menemen yaparken Naz ın Aylini methetcek diye yaptığını söylediği yemek dialogları çok komikdi:nazo:
O bölüm inşallah önümüzdeki bölümdür Nkcım Latife anneanne nin sözlerini özledim valla:kahkaha:
Bak aklımda kalan doğruymuş demekki Müge ismini duyunca dedim bu isim sanki hikayede geçmişdi diye:findikim:umarım Handankonda Mügeyi aradığında olumlu bir konuşma olmaz:sinirli:Nazadınıda öğrendi adı geçtiğinde kıskançlık krizinede girebilir kimbilir belkide böyle oması daha mı iyi olur sanki Levent e hislerini kolaylıkla açarmı ki ozaman:dusun:üfffff iyice taktım şimdi kafaya bak iyimi:sinirli::sinirli:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Evet Nkcım dolu dolu bir bölümdü:huhuu::huhuu:
Ama Murat ın menemen yaparken Naz ın Aylini methetcek diye yaptığını söylediği yemek dialogları çok komikdi:nazo:
O bölüm inşallah önümüzdeki bölümdür Nkcım Latife anneanne nin sözlerini özledim valla:kahkaha:
Bak aklımda kalan doğruymuş demekki Müge ismini duyunca dedim bu isim sanki hikayede geçmişdi diye:findikim:umarım Handankonda Mügeyi aradığında olumlu bir konuşma olmaz:sinirli:Nazadınıda öğrendi adı geçtiğinde kıskançlık krizinede girebilir kimbilir belkide böyle oması daha mı iyi olur sanki Levent e hislerini kolaylıkla açarmı ki ozaman:dusun:üfffff iyice taktım şimdi kafaya bak iyimi:sinirli::sinirli:

Aylin'nin yemek muhabbeti ilerisi için yatırımdı bekleyin anacım :hihi:

Anneannenin 25.bölümde de incileri var ama asıl muhabbeti 26. bölümde neler dedi neler çatlama garantisi verebilirim ona göre okuyun etrafınızda "ne oluyorsun :ne: " diyen biri olmasın :ko zaten o bölümle beraber coşacağız inşallah -ciko-ciko-ciko

Müge ile ilgili hava durumuna geçeyim : Uzmanlar uzaklardan gelen Müge dalgasının hikayemizde afet etkisi yaratmasından endişe edip yetkilileri uyardı :ne:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Sabırsızlıkla o bölümü bekliyorum ohalde:sevindirikasli::sevindirikasli:

Müge ile ilgili hava durumuna geçeyim : Uzmanlar uzaklardan gelen Müge dalgasının hikayemizde afet etkisi yaratmasından endişe edip yetkilileri uyardı

Aman allahım korktuğum başımamı gelicek ne:ne::ne::ne::ne::ne:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
vaaaaayyy sıla ablam bolumu okumus yorumcuklarını da yazmıs okuyan gozlerıne yorum yazan ellerıne saglık canım ablam

nk'm yıne dokulmeye baslamısın bıze fragmana ne hacet on fragman gıbı yetısıyon :cokkomik::cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar