nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.719
Leventin üzğün olması benide üzdü yahu :( Vicdansız naz sarpla fingideşeceğine neden leventin gönlünü almadı bu bölüm ya :sinirli: ala ala gıcık şey sinir oldum :hihh: latife teyzede komedi :ko üzümden bağdan sağır duymaz uydurur :ko karnınmı aç kapamayıda kuzusunuda annen yarın yapar :ko:ko sıfır model kız gelmesin diyor ya leventte ne modeli :ko ayy catlak yazık kuzuma bee :huhuu: naz'ın ikballe leyla hanıma fırçası süperdi araya pastadaa sıkıştırıyor aynı ben :kahkaha::kahkaha: Bende çok fırsatcıyımdır anam aylin murata açılıyor sevdim bunu :D ütfen 26.bölüm şu şekilde devam etsin :ko -Artık herşey Murat'ın iki dudağı arasındaydı.. 26.Bölüm başı :D hayır aylin sadece seni denedim ve ağzından laf çaldım senden hoşlanmıyorum :D hafta sonu merve diye liseden bir arkadaşımı karşılayacağım hava alanından sizinle tanışmasını ve iyi anlaşacağınızı umuyorum yaklaşık 1 hafta kalacak evde oda olmadıgı icinde benim odamda kalacak :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Leventin üzğün olması benide üzdü yahu :( Vicdansız naz sarpla fingideşeceğine neden leventin gönlünü almadı bu bölüm ya :sinirli: ala ala gıcık şey sinir oldum :hihh: latife teyzede komedi :ko üzümden bağdan sağır duymaz uydurur :ko karnınmı aç kapamayıda kuzusunuda annen yarın yapar :ko:ko sıfır model kız gelmesin diyor ya leventte ne modeli :ko ayy catlak yazık kuzuma bee :huhuu: naz'ın ikballe leyla hanıma fırçası süperdi araya pastadaa sıkıştırıyor aynı ben :kahkaha::kahkaha: Bende çok fırsatcıyımdır anam aylin murata açılıyor sevdim bunu :D ütfen 26.bölüm şu şekilde devam etsin :ko -Artık herşey Murat'ın iki dudağı arasındaydı.. 26.Bölüm başı :D hayır aylin sadece seni denedim ve ağzından laf çaldım senden hoşlanmıyorum :D hafta sonu merve diye liseden bir arkadaşımı karşılayacağım hava alanından sizinle tanışmasını ve iyi anlaşacağınızı umuyorum yaklaşık 1 hafta kalacak evde oda olmadıgı icinde benim odamda kalacak :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Allah ıyılıgını versın emı
bırde aynı odada kalacaklarmıs :cilgindans::cilgindans:
catlak kız senı :kptmya:
he ya gıttı sarpla konustu hala leventın gonlunu almadı bu naz akıllanmaz bu kız ben dıyım :dusun:
cıleklı pastayı da sokustrdu araya ohh afıyet olsun bız burda bakakaldık ıyı mı :sinirli:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.719
Allah ıyılıgını versın emı
bırde aynı odada kalacaklarmıs :cilgindans::cilgindans:
catlak kız senı :kptmya:
he ya gıttı sarpla konustu hala leventın gonlunu almadı bu naz akıllanmaz bu kız ben dıyım :dusun:
cıleklı pastayı da sokustrdu araya ohh afıyet olsun bız burda bakakaldık ıyı mı :sinirli:

Bi çilekli pasta resmi koyamadınız demi oraya gözümüz açılırdı :D :ko
yok aynı odada kalcak demedi :D benim odada kalcak dedi :ko :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Bitteeeer son kısma öldüm :gul:

Latife ananenin yüzü mimikleri gözümde canlandı koptuydum ben :kptmya: ama bekle asıl şenliği 26'da :ko

Havada aaaaşk kokusu var bekleyin anacııım bombardıman bu bölümle beraber başlamış vaziyette
resim

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.719
Bitteeeer son kısma öldüm :gul:

Latife ananenin yüzü mimikleri gözümde canlandı koptuydum ben :kptmya: ama bekle asıl şenliği 26'da :ko

Havada aaaaşk kokusu var bekleyin anacııım bombardıman bu bölümle beraber başlamış vaziyette
resim
:D ben size 26.bölümü yazayım hemde bi gecede :D ağzınız açık kalır valla :kahkaha::kahkaha:
Kızım eve getirsinler pastayı serviste onuda koyarız elbet

heee doğru daha eve gelmemişlerdi :ko temem bekliyom nan burnumada çilek kokusu geldi birden

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Resmi buldum koyuyorum şimdi 26.bölüme :hihi:

Bizim bölüm yazılı zaten sadece ekleme yapmak durumunda kaldık ayy çok heyecan yaptım ekleyebilsek keşke :evet:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Artık herşey Murat'ın iki dudağı arasındaydı.. :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:Yahu bu konu burda kesilirmiydi yaaaa:bitter::bitter::bitter:
Bitter allah seni ne etmesin emi yorumuna çatladım gülmekden:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Peki Naz la Levo ya nedemeli Naz birde diyo Sarpla buluşcaktık diye:sinirli::sinirli:çocuk cazın zaten içi parçalanıyo Sarpla aralarında birşey vardiye Naz daha o kelimeyi durumu kurtarmak için söylemişdim diye:sinirli:Leventciğimin içi parçalanıyo yazık yaaa:uzgun:Yazr kızcelerim budurum nezaman açıklığa kavuşecek bakim:sinirli:
Anneanne nin davetine Handankonda nediyecek nasıl bir tepki vericek çok merak ediyorum:kahkaha::kahkaha:ve ayrıca yeni bölüm nezaman eklenicek onu daha çok merak ediyorum:huhuu:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Sılam bölüm çok uzuyordu orada kesmek zorundaydık :hihi: ama sonra bir baktık 26.bölüm daha bir uzun oldu:kahkaha: yanlış hesap bağdat'tan dönemedi yani şaşkın yazar takımı :ko

Levent'in kırılan parçalarını yerine yerleştiririz sılam sen onu kafana takma :rujsigara:

Handankonda davette sağ gösterip sol vurabilir he
dame.gif
o konuda süphelerim var gerçi sonuçta yazdık ama hala değişebilirliği var :cilgindans:Aslı ile iki kaş göz edişimize bakar :gul:

Aslı baştan tedbirimi alayım :hihi: bundan sonrası zaten eklediğimiz bölümde belli olmuş şeyler (minnacık tiyoda var :tskler: ) kızma sakın :ko

Şimdi bu bölümden anladığımız şu :dusun: bir sonraki bölümde Murat'ın cevabını görücez
icon5.gif
eee Naz Sarp'la buluşacak
icon5.gif
arkadan Leyla hanım Aylin ve artı bir joker oyuncu :hihi: ile beraber davete icabet edecekler.Handankonda yine bir kondalık yapacak ya bakalım başaracak mı ters mi tepecek ondan pek emin değilim şu an duruma bakıcaz :ilknur:Aaaa unutuyordum anneanne koparaaacaaak zirve yapıyor bu bölüm :ko:ko:ko aaa birde enteresan bir tip geldi hikayeye hadi hayırlısı sevilecek mi sevilmeyecek mi bilinmez :ne:

Ama benim sevdiğim bölümlere geldik ekşıııın başlasııın :sila:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ya nk'm alemsın kız uzadı ondan orda mı kestık denır okuyucuya
heycanla otekı bolumu bekleyın dıye yaptık desene kız:cokkomik::cokkomik:
:fesataslısmılısı:
valla nk'm bu sefer tıyoların guzel ıfsa etmemıssın ne varsa korkma kızmıycam :ko

sıla ablm dıyom ben sıze bu nazdan adam olmaz sarpa saracak bu gıdısle dıyım ben sıze :bayil:

valla cok eglencelı bolumler gelıyo bız burdan ıtıbaren koptuk da koptuk :sevindirikasli:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
İçi dışı bir yazar işte :kptmya:

26. bölümü gördün mü Aslıııı ahaa buradan Ankara'ya yol olur beee maşşşallllaah ne yazdık ne ekledik bee bu okura da yazııık ama ne yapalım bir yerde bağlayamayınca o uzamayacakta bu yaştan sonra ben mi uzayacam bee çocuğuum :içinevasfiyekaçannksmilisi: :ko :ko

Bende Naz'ın sarpasarmasından korkuyorum hele geçende aklımda bir durum oluştu onu yaparsak fena olabilir kendi kendime çıkar onu aklından nk diyorum :ne:

Ben anneanne repliklerine bol yorum bekliyorum valla karışmam çok malzemesi var 26. bölümde :gul:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
O joker oyuncu acabaaaaa Merve mi Mügemi:dusun:Merveyse iyi gırgır hat safhada eğer Mügeyse :sinirli:işler gerçektende kötü olur yadaaaaa :dusun:yokya iyi olur iyi daha da iyi olur şaşkın Naz Levent e nekadar aşık olduğunu Mügeyi görünce kıskançlık damarı iyice kabardığında anlar :ask:böylelikle Sarp a sarmakdan vazgeçer:sevindirikasli::sevindirikasli:

Bende Naz'ın sarpasarmasından korkuyorum hele geçende aklımda bir durum oluştu onu yaparsak fena olabilir kendi kendime çıkar onu aklından nk diyorum

Bence de onu aklından çıkar Nk cccıııımmmmm:sinirli:

Demek uzuuuuuun bir bölüm bizi bekliyor ayyy nekaaa helecanlandım:sevindirikasli:eeeee nezaman ekliyorsunuz:lululu::lululu:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.719
:kayris: anam durun hele sonunda giriyommu bölüme :kahkaha::kahkaha: durun ben size kıyafet kombini söylim :ko:ko mini pilili bir etek :D olsun pembe puantiyeli bi gömlek olabilir :ko hasır şapka :D gözlük :ko:ko elimdede çek çekli bi bavul :1::1: ee malum bölüme yerleşmeye geliyom :kayris:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Bende Naz'ın sarpasarmasından korkuyorum hele geçende aklımda bir durum oluştu onu yaparsak fena olabilir kendi kendime çıkar onu aklından nk diyorum
Bence de onu aklından çıkar Nk cccıııımmmmm:sinirli:

Ya sılam düşündükçe gözüme pek cazip gözüktü he :rujsigara: Aslı ile bir konuşayım o durumu belki beni caydırır yoksa ben 31.bölüm sonrası o olayın temelini atarım :ko

Aslı müsait zamanda son toparlamayı yapacak ondan sonra ekleriz sanırım:findikim:

:kayris: anam durun hele sonunda giriyommu bölüme :kahkaha::kahkaha: durun ben size kıyafet kombini söylim :ko:ko mini pilili bir etek :D olsun pembe puantiyeli bi gömlek olabilir :ko hasır şapka :D gözlük :ko:ko elimdede çek çekli bi bavul :1::1: ee malum bölüme yerleşmeye geliyom :kayris:

Yok balım senin zamanına biraz var sindire sindire monte edicem seni hikayeye :gul: hatta sana özel ifade bile buldum onu kullanıcam Murat'ın üzerinde :kptmya: sonrada Aylin'e Allahııııım kriiiiiiiiiz dedirtecem :ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.719
Ya sılam düşündükçe gözüme pek cazip gözüktü he :rujsigara: Aslı ile bir konuşayım o durumu belki beni caydırır yoksa ben 31.bölüm sonrası o olayın temelini atarım :ko

Aslı müsait zamanda son toparlamayı yapacak ondan sonra ekleriz sanırım:findikim:

Yok balım senin zamanına biraz var sindire sindire monte edicem seni hikayeye :gul: hatta sana özel ifade bile buldum onu kullanıcam Murat'ın üzerinde :kptmya: sonrada Aylin'e Allahııııım kriiiiiiiiiz dedirtecem :ko

Bende heveslenmiştim beyaa :hihh: :D bavulumu hazırlıyorum bak ona göre :ko:ko havuz varmıydı muratların bahçede

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar