Dur tatlişkom yavaş gel :ayk:
Neyi merak ediyorum mesala:dusun:Aylin le Murat birbirlerine nezaman ilanı aşk ediceklerNaz ve Levent in aralarındaki aşk başladığında
Handankonda:sılakonda: neler yapıcak tambir kötü kaynanatörmü olucak:sılakonda::sılakonda: Latife ananenin ilerleyen bölümlerde ki maceralarını merak ediyim:kahkaha::kahkaha: yada Aylin Muratı değilde Levent e aşık olup Nazla aralarında sorunlarmı:ilknur: olucak ohooooooo ben merak ediyim de ediyim yani
Pekiiiiii Asude ve Fatih yine konuk oyuncu olarak hikayeye iştirak ediceklermi peki :dusun:55:55:
1-Murat her an edebilir durumda okunduğu üzere ilk gördüğündekalpcik olmuştu hatırlarsanız ama pürüzler var tabi
2-Handankondanın yapacakları beni korkuttu açıkcası pek güzel anlar yaşatmayacaktır ikisine sinsi planları var kaynanatörün :sılakonda: tabi Naz&Levent beraber olurlarsa demeyide unutmayayım
3-Latifeee ananem balım kaymağım 14. bölümde anane baskın gözüküyor diyaloglar açısından komik kadın kırdı geçirdi yine Aslı ile beni inşallah sizde çok gülersiniz
4-Valla Aylin'in Levent'le olan durumu biraz ortalığı karıştıracak ama kimlerle karışacak söylemeyeyim :korkak:ama kötü oldu üzüldüm ben o kısımda ters birşey oldu çünkü :uzgun:
Şu an için görünmüyor ama belli olmaz tabi gelsin mi
:Aslınınbenyokkenneettinnksılamsenibülbülgibiöttürmüşbirtutamadınobayramlıkçenenidediğiniduyargibiolannksmilisi:

Bu arada şaka makada ilk net itiraf Murat'tan geldi he yemiş erosun aşk okunu :ne: bakalım ne olacak