nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Dün Çarşamba değilmiydi yaaaaa:bitter::bitter::bitter:Sakin durayım dedim sevecen olayım dedim Hikayemi şöyle rrrrelax bir şekilde okuyayım diye ama nerdeeeee hala gelmedi hikayemiz:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
sila ablammmm canim benim seviyorum seni

ablam kizma nolursun malum dun kizim cok nazliydi biliyosun ondan yani hem 12yi erken koyduk ya ordan bir torpil versen uzatmalari oynasak biz bugun bakip halletsek hikayecigimizi :tskler:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
186.png
9j88v.png

Bir Tutam Aşk'ın yeni bölümünü okumak için linke tıklayabilirsiniz

https://www.hanimefendi.com/hikayelerimiz-ve-romanlarimiz/62601-bir-tutam-ask-2.html

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ayyy çok keyifli bir bölümdüNazla Levent in atışmalrını gülerek okurken bu bölümde Murat la Aylin in konuşmalarına bittimaşk filizleri atılmaya başlandı galiba :huhuu::huhuu::huhuu:Latife hanımın atıflarıda çok güzeldi:kahkaha:Aylinin çekeceği var galiba bu ananedenherşeyde konduracak bir laf buluyor kıza:kahkaha:Buarada gözümden kaçtı sanmayın kızlar gittikleri hastane Asudenin çalıştığı hastane ve handan hanımın doktoruda kim:dusun:Fatih bey iki hikayeyi nasıl bianda birleştirmişiniz iyi düşünce tebrikler diğer hikayeden yeni hikayeye bağlantı çok iyiydi:eek:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Asude ve Dr.Fatih konuk oyuncu oldu bu hafta Lale Devri&Yer Gök Aşk gibi olduk

Beğenmene çoook sevindim hatta sevindirik oldum :sevindirikasli:Murat&Aylin'in yakında bir bölümü var ben ona bittim çok şeker ve komiklerdi :D onlarıda sevmene mutlu oldum :1: Evet Aylin'in kafa bulanıyor hafiften

Anane bal ya Aylin onun laflarından daha nasiplenecek :ne: bir Murat'ı gözü tuttu ona laf etmiyor artık bulu tutla iyice tavladı ananeyi

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
bu bolumu heycanla bekliyodum sila ablam
yorumlarinizi merak etmistim aylinle murat cok komikler ya seviyorum keretalari
he ya nk'min kivrak zekasiyla asudeyi de kondurduk buraya
okuyan guzel gozlerine yorumlayan ellerine saglik sila ablam
ay bu bolumden sonra hersey daha heycanli olucak nk'm oteki bolumu de hazirlayip koysak mi bugun :kahkaha:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Hıh Yer Gök Aşkdı dimi adı bir türlü aklıa gelmedi diycekdim şu diziyle budizideki gibi diye ama aklıma gelmeyince yazmadım:ne:
14. bölümdemi yoksa daha da ilerleyen bölümlerdemi :gıdık::gıdık:heralde bu didşmelerden aşk başlıycak bende diyordum iki arkadaş aynı kişiye aşık olup aralarında huzursuzluk falanmı olcak diye:gıdık::gıdık:
ananeni o bulu tut lafına koptum zatendaha doğrusu o kulağı duymayıpda uydurduğu kelimelere varya pc başında kırılıyorum gülmekden

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
ay bu bolumden sonra hersey daha heycanli olucak nk'm oteki bolumu de hazirlayip koysak mi bugun :kahkaha:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328

Valla balım sen koyalım diyorsan ben koyarım çünkü sıra benim bölüme gelecek koyarsak :D

Hıh Yer Gök Aşkdı dimi adı bir türlü aklıa gelmedi diycekdim şu diziyle budizideki gibi diye ama aklıma gelmeyince yazmadım:ne:
14. bölümdemi yoksa daha da ilerleyen bölümlerdemi :gıdık::gıdık:heralde bu didşmelerden aşk başlıycak bende diyordum iki arkadaş aynı kişiye aşık olup aralarında huzursuzluk falanmı olcak diye:gıdık::gıdık:
ananeni o bulu tut lafına koptum zatendaha doğrusu o kulağı duymayıpda uydurduğu kelimelere varya pc başında kırılıyorum gülmekden

15.bölüm sılam orada favori oldular benim için

Anane için parlak fikirlerimiz var bakalım daha komik olacak sanıyorum:1:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar