nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Yine yine ve yine muhteşemdi kızlar ellerinize sağlık :eek:
Yaaa ben bayılıyorum bu Levent'e yaa ben de hafif bir sempati uyandı ona karşı Bilmiyorum çok güzeldi gerçekten :utan:
ama ne oldu ne duydu da böyle oldu Levent bir daha ki bölüme kadar çatlamasam iyi bari :deli:

Levent'in başı bağlı Elif bilmem artık :D var ya bunu söyledin 14.bölümü okuduktan sonraki yorumunu merak etmeye başladım ekrana yapışabilirsin gerçi çokta abartmayayım hayal kırıklığı olmasın :1:

Çok teşekkür ederiz 13.bölümde bir aksilik olmazsa inşallah fazla uzamadan gelecek

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Elif Levent boşboğazlık kısmındamı daha sempatik geldi yoksa en baştaki anne-oğul atışmasında mı? Merak ettim de :D

begenmene cok sevindim kuzm benim
13. bolumu de ben ekleyinceye kadar catlicam sanirim elifim 13 cok guzel gercekten:1:

Bende :1: Aslında şu andan itibaren tüm bölümleri eklemek için sabırsızlanıyorum diyebilirim :dance:

bu hafta dokulme sirasi bende mi :kahkaha:

valla elifim ask var ask-hmm

Ahaa bana diyene bak :kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Yaaaaa yine aynısı işde :bitter::bitter::bitter:en heyecanlı yerinde finiş:bitter::bitter:Neoldu Levent in yüzü niye kireç gibi oldu ya her okuduğumda daha da meraklanıyorum :sinirli::sinirli:
Ama ellerinize sağlık kızlar yine harika bir bölüm olmuş Levent in şu sözleri çok hoşuma gitti
Birgün dediğin gibi bir durum yaşarsak kendi doğruların ve oğlun arasında seçim yapmak zorunda kalırsın sende bunu aklından çıkartma! "
Aşkın kıvılcımları bunlar:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:
Kızlar merak ettiğim birşey daha var Aylin ve Nazın arası Levent yüzünden açılıcakmı aynı erkeğemi aşık olucak ikiside:sok:sok:sok:sok

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
dimi ablam levent'in koydugu tavir benimde hosuma gitti :eek: is var bu leventte 55:

valla ablam bizde yer gok ask hiiiic belli olmaz kavga ederler dovusurler belki baska haller olur belli olmaz takip et anacim kac asli kacc kaaackaaac

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Yaaaaa yine aynısı işde :bitter::bitter::bitter:en heyecanlı yerinde finiş:bitter::bitter:Neoldu Levent in yüzü niye kireç gibi oldu ya her okuduğumda daha da meraklanıyorum :sinirli::sinirli:
Ama ellerinize sağlık kızlar yine harika bir bölüm olmuş Levent in şu sözleri çok hoşuma gitti
Birgün dediğin gibi bir durum yaşarsak kendi doğruların ve oğlun arasında seçim yapmak zorunda kalırsın sende bunu aklından çıkartma! "
Aşkın kıvılcımları bunlar:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:
Kızlar merak ettiğim birşey daha var Aylin ve Nazın arası Levent yüzünden açılıcakmı aynı erkeğemi aşık olucak ikiside:sok:sok:sok:sok

Ama ağlama ya öyle meraklı şekilde bitmezse olmazki sılaaam :korkak:

Aşk kıvılcımı mı diyorsun :huhuu: hmm o zaman bu Handankonda bizim oğlanı yolar değil mi :rujsigara:

Aylin'li soruya cevap vermeyelim be sılam ama öğrenmeniz uzun sürmeyecek :benmi:

Çooooook teşekkür ederiz yorum için balım benim

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
dimi ablam levent'in koydugu tavir benimde hosuma gitti :eek: is var bu leventte 55:

valla ablam bizde yer gok ask hiiiic belli olmaz kavga ederler dovusurler belki baska haller olur belli olmaz takip et anacim kac asli kacc kaaackaaac

Aslııııııı bugün seni ekstra bir sevdim hee :1: duygularıma tercüman olmuşsun :sıladankorkupsöyleyemediğisözleriaslıdanduyuncamutluolannksmilisi: :kahkaha:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Nkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:cirla::cirla::cirla:şu hikayeyi en heyecanlı yerinde bırakıyorsunuz ya bakın benim pc başındaki halim nasıl oluyor görün göründe beni delirtmeyin
succube.gif
succube.gif
succube.gif
succube.gif
Dua edin yanımda değilsiniz
filleloupgarou.gif

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Nkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:cirla::cirla::cirla:şu hikayeyi en heyecanlı yerinde bırakıyorsunuz ya bakın benim pc başındaki halim nasıl oluyor görün göründe beni delirtmeyin
succube.gif
succube.gif
succube.gif
succube.gif
Dua edin yanımda değilsiniz
filleloupgarou.gif

Sılaaaaaaaaaaaaaaa :cirla: ne yaparsın kıyarmısın bu masumlara yoksa :elif::elif:

Canım bak gel benden sana tavsiye:dedikodu::dedikodu: gel sen beni dinle sende modunu değiştir
filleloupgarou.gif
korkutalım yazarlarıda arka arkaya eklesinler yeni bölümleri:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Aslııı birilerinin canı sezon finali çekti galiba ne dersin
dame.gif

Ya onu bunu bırakında bu Levent'in beti benzi neden attı
t3621.gif
Bu ana-oğul aradaki buzları bu kadar yüz göz olmuşken nasıl çözcek yokmu komplo teorileriniz

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
anammmm amanın sıla ablaaaa nettın sen boyle yazar ınsan bu kadar cok sıkıstırılır mı arkadas :sinirli:ılham gıder sonra karısmam bak

hakıkaten nk m sezon fınalı mı versek acaba :dusun: leventin neden suratı kırece dondu bı 2*3 ay merak mı ettırsek kuzum netsek:sinirli:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Bana bakın beni tehdit etmeyi bırakın :sılakonda::sılakonda::sılakonda:yokğsam basarım odanızı okurum bütün hikayeyi görürsünüz:sılakonda::sılakonda:Hele bi Asudeye ettiklerinizi bu hikayeyede yapın bakalım bu Sılakondadan daha beter nasıl oluyormuşum gösterteyim size:savasciasli::savasciasli::savasciasli::sılakonda::sılakonda::sılakonda::sılakonda:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar