nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Böyle pambığ gibi olun işde negüzel bak nasıl ozaman sevecen olurum:elif::elif:nasıııııl iyi davranırım sizlere :gıdık:

içimdeki konda :sılakonda:heeeeeer zaman uyur ozaman:benmi::benmi::benmi:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Helaaaaaaal şila ablama:sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli:eek:ku ablacım oku ilerleyen bölümler dahada güzel pc başında gülme krizine giriceğin bölümler var benden söylemesi:elif::elif:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Ay kızlar süpersiniz valla maşallahınız var 5 bölüm okudum ilk fırsatta devamını okuycam kısmetse çok güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık

Aaa :sevindirikasli: aaaa :sevindirikasli:göründüğü üzere çok sevindim hatta sevindirik oldum :D teşekkür ederiz yorumu görünce çok mutlu oldum gerçekten

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Bu sayede Levent'i kurtarmış olduk sanırım :bestas: gerçi daha başına çok çorap örülecek işler çok sarpasaracak ya neyse :hihi: Murat&Aylin şirin çift oldular değilmi benim şimdilik favori çiftim onlar

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Ay kızlar süpersiniz valla maşallahınız var 5 bölüm okudum ilk fırsatta devamını okuycam kısmetse çok güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık
ay cok sevindim sila ablam begenmene sz boyle begenince insana yazma istahi geliyo
diger bolumleri de okudugunda yorumlarini bekleriz ablacim
havada aşk kokusu var-ciko aylin murat
bakalim neler olucak
Bu sayede Levent'i kurtarmış olduk sanırım :bestas: gerçi daha başına çok çorap örülecek işler çok sarpasaracak ya neyse :hihi: Murat&Aylin şirin çift oldular değilmi benim şimdilik favori çiftim onlar

nk'm dokulme sirasini yine devr mi aldin :kahkaha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Aslı buralardamı peki :dedikodu: yok yok söylemeyeyim keyfi kaçar Aslım gelsin yeniyi ekleyelim sizi meraklandırmadan :sevindirikasli:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Yok canım Aslı buralarda yok:hihi::yalandankimölmüşlafınınarkasınasığınansılasmillisi::cokkomik::cokkomik:Sen sökül canım teker teker anlat hele bakim ben kimseye bişicikler demem:benmi::benmi::benmi:Aslı nın gelmesine daha çooook var ozamana kadar ben burda merakdan çatliyciğim:kizginasli: hamiş olsam şimdiye doğurmuşdum çocuğu valla:kahkaha::kahkaha:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Neyi merak ediyorum mesala:dusun:Aylin le Murat birbirlerine nezaman ilanı aşk edicekler:huhuu: Naz ve Levent in aralarındaki aşk başladığında:huhuu::huhuu: Handankonda:sılakonda: neler yapıcak tambir kötü kaynanatörmü olucak:sılakonda::sılakonda: Latife ananenin ilerleyen bölümlerde ki maceralarını merak ediyim:kahkaha::kahkaha: yada Aylin Muratı değilde Levent e aşık olup Nazla aralarında sorunlarmı:ilknur: olucak ohooooooo ben merak ediyim de ediyim yani:gıdık::gıdık:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar