nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
:benmi::benmi::benmi:Sen sordun neleri merak ediyosun diye:benmi:bende sıraladım:kahkaha:cevapla ona göre daha gelicek merak ettiklerim:dance2::dance2::dance2:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Neyi merak ediyorum mesala:dusun:Aylin le Murat birbirlerine nezaman ilanı aşk edicekler:huhuu: Naz ve Levent in aralarındaki aşk başladığında:huhuu::huhuu: Handankonda:sılakonda: neler yapıcak tambir kötü kaynanatörmü olucak:sılakonda::sılakonda: Latife ananenin ilerleyen bölümlerde ki maceralarını merak ediyim:kahkaha::kahkaha: yada Aylin Muratı değilde Levent e aşık olup Nazla aralarında sorunlarmı:ilknur: olucak ohooooooo ben merak ediyim de ediyim yani:gıdık::gıdık:

1-Murat her an edebilir durumda okunduğu üzere ilk gördüğünde
forum_new.gif
kalpcik olmuştu hatırlarsanız ama pürüzler var tabi :gıdık:

2-Handankondanın yapacakları beni korkuttu açıkcası pek güzel anlar yaşatmayacaktır ikisine sinsi planları var kaynanatörün :sılakonda: tabi Naz&Levent beraber olurlarsa demeyide unutmayayım

3-Latifeee ananem balım kaymağım 14. bölümde anane baskın gözüküyor diyaloglar açısından komik kadın kırdı geçirdi yine Aslı ile beni inşallah sizde çok gülersiniz :kptmya:

4-Valla Aylin'in Levent'le olan durumu biraz ortalığı karıştıracak ama kimlerle karışacak söylemeyeyim :korkak:ama kötü oldu üzüldüm ben o kısımda ters birşey oldu çünkü :uzgun:

Pekiiiiii Asude ve Fatih yine konuk oyuncu olarak hikayeye iştirak ediceklermi peki :dusun:55:55:

Şu an için görünmüyor ama belli olmaz tabi gelsin mi
resim

:Aslınınbenyokkenneettinnksılamsenibülbülgibiöttürmüşbirtutamadınobayramlıkçenenidediğiniduyargibiolannksmilisi: :tskler:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
sila ablaaaaaaaaaaaaaaaaa ne s1kistirdin kizi sakimis bulbul gibi hepsini :sinirli:

nk'mmmmmmmm hem sesimi duyar gibi oldun ama yine de dokuldun mu Allah iyiligini versin kuzum ne diyim :sinirli: iyi taslaklari koyuvermemissin :kahkaha::kahkaha:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Latife hanım Aylin'e dikkatli dikkatli bakarak "Bizim bir Samime Hanım vardı aynı sana benziyordu çok severdimde o da pek bir huysuzdu 35 yaşına kadar kimse almadı rahmetliyi. Sen onun kızı mısın yoksa?" diye sordu.

-Ne Samime'si ya Yok teyze ben değilim..

-Evet evet bezelyeli pilavı meşhurdu. Sen onun kızısın demek.
-Bak şu işe nereden nereye
-BEZELYE DEĞİL TEYZE...off ne diyorum ben ya...BEN O DEĞİLİM ANNEM VEFAT ETTİ MAALESEF...çattık ya
-Biliyorum geçen yıl gitti o
-KİM GİTTİ TEYZE?
-Önce Mualla sonra Nimet arkasından da Samime gitti
-Senin jenerasyonda hep gitmiş teyze

-Aaa utanmıyor musun annen yaşında kadına hadi sıra sende diye imada bulunmaya utanmaz
-DEMEDİM BEN ÖYLE YANLIŞ ANLADIN SEN...İşine geleni nasıl duyuyor
-Kim uyuyor daha erken tavuk mu bunlar?
-Ay bayılıcam şimdi NAAAAZ
:kahkaha::kahkaha:Ay bu Latife hanımı ben çok seviyorum yaaaaçatladım gülmekden

Naz gülerek "Kurallara uyan biri gibi gözüküyorsun" deyince Levent bir an duraksayıp Naz'ın masmavi gözlerine bakarak "Sanırım şimdiye kadar kuralları bozmama değecek biri olmamıştı" dedi.
:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:Veeeeee beklediğim an bu andı:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:aşk itirafları başladı bile ama Aylin le Naz ın araları bu yüzden açılıcakmı çok merak ediyorum :dusun:Ya ama yaaaaa:bitter:ben her bölümü okuduğumda merakım biraz daha artıyor neyapsam acaba sizin bölüme dalsamda neler olup biticek ucundan ucundan okuyup merakımı dindirsemmi aceba:gıdık::gıdık:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
1-Murat her an edebilir durumda okunduğu üzere ilk gördüğünde
forum_new.gif
kalpcik olmuştu hatırlarsanız ama pürüzler var tabi :gıdık:

2-Handankondanın yapacakları beni korkuttu açıkcası pek güzel anlar yaşatmayacaktır ikisine sinsi planları var kaynanatörün :sılakonda: tabi Naz&Levent beraber olurlarsa demeyide unutmayayım

3-Latifeee ananem balım kaymağım 14. bölümde anane baskın gözüküyor diyaloglar açısından komik kadın kırdı geçirdi yine Aslı ile beni inşallah sizde çok gülersiniz :kptmya:

4-Valla Aylin'in Levent'le olan durumu biraz ortalığı karıştıracak ama kimlerle karışacak söylemeyeyim :korkak:ama kötü oldu üzüldüm ben o kısımda ters birşey oldu çünkü :uzgun:

Şu an için görünmüyor ama belli olmaz tabi gelsin mi
resim

:Aslınınbenyokkenneettinnksılamsenibülbülgibiöttürmüşbirtutamadınobayramlıkçenenidediğiniduyargibiolannksmilisi: :tskler:

Aslıııııı ne kızıyosun yaaaa-kizginistediğim cevapları alamadımki hep şifreli yazmış Nk bacım-kizginucundan dokundurtmuş sadece ben iyice meraklandım şimdik nolcek söyleyin bakim nolcek şimdik heeeee-kizgin-kizgin:sılakonda::sılakonda:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
15'i toparladık gibi eklicez balım merak etme

Latife hanımın bizi kopardığı anlardan biride buydu çok tatlı kadın ya

Ay beğenmene çok sevindim -kop-kop

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Beğenmek ne kelime bayıldım kızım:huhuu::huhuu::huhuu:
Latife hanım süper yaaaahikayeyi okudukca çatladım gülmekdensabah sabah iyi güldüm heee

15. bölümü okumak için sabırsızlanıyorum daha fazla merakda bırakmayın Sıla nızı bak sonra patlıyıverir baloncukları:kahkaha: :hikayeninyenibölümlerinibiranönceeklesinlerdiyehastalığınıkozolarakkullanansılasmillisi::benmi::benmi::benmi::benmi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
15'te eğlenceli oldu Latife coştu bir ara ki ne coşmak :kahkaha::kahkaha: dur Aslı gelsin halledelim onu :cak:

:sılasınakıyamayannkaslısmilisi: :dusun: :dusun:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Bu arada şaka makada ilk net itiraf Murat'tan geldi he yemiş erosun aşk okunu :ne: bakalım ne olacak

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Demek Latife hanım 15. bölümde dahada çatlatıcak karıncıklarımızı gülmekden
ozaman dörtgözle:durbun::durbun:Aslımın gelmesini bekliyorum 15. bölümü okumak için:dance2::dance2::dance2::dance2::elif::elif::elif:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Bu arada şaka makada ilk net itiraf Murat'tan geldi he yemiş erosun aşk okunu :ne: bakalım ne olacak

Eveeeet bak onu yazmayı unuttum ben 55:55:evet ilk itiraf Murattan geldi erosun okunu yedi yedi ama Aylin in aklı hala Levent de ama sanki Aylinde hoşlanmaya başladı Murat dan belkide Naz la arası açılmaz Naz ın abisine aşık olduğunu anlayınca -kop-kop

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
sila ablam canim benim okudun demek
latife teyzemiz super ya
aylinin senin jenarasyonda tumden gitmis dedigi yeri okudukca gulmekten yanaklarima agri giriyodu
15. bolum cok komik geliyo ablam aylin gozunuze cok tatli bir sekilde bomba gibi geliyo
latife teyzem canim benim empati kurdugum tek insan
nk'm canim geldim kuzum suan kzim uyanik cok kendimi veremem uyutunca gecelim basina 15'in :eek:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
sila ablam canim benim okudun demek
latife teyzemiz super ya
aylinin senin jenarasyonda tumden gitmis dedigi yeri okudukca gulmekten yanaklarima agri giriyodu
15. bolum cok komik geliyo ablam aylin gozunuze cok tatli bir sekilde bomba gibi geliyo
latife teyzem canim benim empati kurdugum tek insan
nk'm canim geldim kuzum suan kzim uyanik cok kendimi veremem uyutunca gecelim basina 15'in :eek:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Bombayı :durbun::durbun:dörtgözle bekliyorum o halde :dance2::dance2:Zeynep ranacım bak burda Sıla teyzen merakdan çatlıyo hadi anneciğini üzmede hemencik uyu prensesim:merakdançatlayıpzeynebineninnisöyleyensılasmillisi::kahkaha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Hadi Murat ayağını sürtmüş olsun diyelim de gerçi Levent'te açık etti kendini sanırım Murat duysa kaşıyla gözünün yerini değiştirecek onun :kahkaha:

Aylin konusunda bu bölüm çok şeker gerçekten :1:

O Aylin&Latife konuşmasını resmen mimiklerine kadar görmüş gibi hissettim kendimi Aslı ile çatlamıştık ilk anda

Tamam Aslım sorun değil

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
ayyy 13.bölümü okudum elleriniz sağlık kızlaaarr :elif:
latife teyzem yine müthiştin sen yaa :hihi:
aylin ve murat bayıldım sizeee -hmm
şimdi 14.bölüme dönüyorum hemeeenn -ciko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar