nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Veee 11.bölümü de okuduuumm ayyyy feciyim yaa bir an da bitti anam ne zaman bitti dedim :cokkomik:
baklavalı kuzey lafına bittim hatta sesli güldüm bizimkiler bana baktılar :kptmya:
naz leventi düşündü ya kızlaaaaarr burada ben bittim desem yeridir :utan:
ayrıca o handan hanıma da çok kızdım her an o kadını yolup atabilirim :zopa:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Ooo su gibi aktı gitti sıkmadı demek :dance2::dance2:

Baklavalı Kuzey'e bölümün kontrollerini her yaptığımda koptum ya :kptmya: Sılaaam sen sevdin miydi bak sormadım gelince söyle balım

Daha çok seveceğin sahneler olacak

Handan fena yahu nasılda bağırdı oğluşuna gaddar kadın :ayk:

Anane bitane bitane :eek: o kısımda bende çok güldüm ya çok doğal oldu "Oyalama gencecik kızı oğlum günahtır" :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
O kadar değil sılam ekleyince okursun nasıl yapacak diye kaç nkkaaac

kuzum kendimi bi an yazar odasinda sandim acik acik anlatmaya baslamissin kuzum :ayk: resmen cozulmussun sila ablamin koydugu resimden mi korktun kiz korkma korkma o bize degil okumayanlara:kahkaha:

e bence de kac artik kuzum ucunu vermisin bacagi kalmis sila ablam meraktan oyar seni :kahkaha:

Altan'lı kısmı söyledim kız diğeri zaten apaçık ortada ama yine de biri beni durdursun gidişat fena her an başka şeyler yumurtlayabilirim :ilknur:

Aslıııııııııııııııııı:bitter::bitter::bitter::bitter::bitter:Sen nekarışıyorsun benimle balkaymağım şekerparem bitanecik nkcımla arama bakayim aaaaaaaaa:gıdık::gıdık::gıdık::gıdık:

Gel Nk cım gel kaçmana gerek yok bitanem dedim ya şefkatli kollarımda bişicikler olmaz sana sen söyle sılacığının kulağına neler olucak:benmi::benmi::benmi::benmi:
bu arada ben söylemeyi unuttum demi Kuzeyin baklavalarını nasılda anmadan geçtim okurken varya aynen:kahkaha::kahkaha::kahkaha:böyleydim:kahkaha:
ama böyle olmuyorki bölğm ekleniyor bir solukda okuyorum ve bitiyor sonra aaaa noldu çok kötü oldu niye çünkü okudum bitti:kendinibianburcusanansılasmillisi:

Eliiiiiiiiifffffffff aferim canım benim beni dikkate alman güzel yoksa başına geliceklerden ben bile korkuyordum yanibelki beni sana anlatmamışlardır içimdeki cadı uyandığında sitede herkes kaçıcak yer arıyor yani bilmem anlatabildimmi:gıdık::gıdık::gıdık::gıdık::gıdık::gıdık::gıdık:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Aslıııııııııııııııııı:bitter::bitter::bitter::bitter::bitter:Sen nekarışıyorsun benimle balkaymağım şekerparem bitanecik nkcımla arama bakayim aaaaaaaaa:gıdık::gıdık::gıdık::gıdık:

Gel Nk cım gel kaçmana gerek yok bitanem dedim ya şefkatli kollarımda bişicikler olmaz sana sen söyle sılacığının kulağına neler olucak:benmi::benmi::benmi::benmi:
bu arada ben söylemeyi unuttum demi Kuzeyin baklavalarını nasılda anmadan geçtim okurken varya aynen:kahkaha::kahkaha::kahkaha:böyleydim:kahkaha:
ama böyle olmuyorki bölğm ekleniyor bir solukda okuyorum ve bitiyor sonra aaaa noldu çok kötü oldu niye çünkü okudum bitti:kendinibianburcusanansılasmillisi:

Eliiiiiiiiifffffffff aferim canım benim beni dikkate alman güzel yoksa başına geliceklerden ben bile korkuyordum yanibelki beni sana anlatmamışlardır içimdeki cadı uyandığında sitede herkes kaçıcak yer arıyor yani bilmem anlatabildimmi:gıdık::gıdık::gıdık::gıdık::gıdık::gıdık::gıdık:

Ya sılam girmesinlerde bülbül gibi öteyim dimi :kahkaha:yok Aslım arada fazla coşarsam beni dürt sen :gıdık:

Ellerinize yüreğinizden geçenlere sağlık canlarım :huhuu:
Sağol bitter_im iki arada bir derede yorumda yazmışsın öperim seni :eek:pucuk:
elifim de okumus bitterimde okumus :eek:pucuk:
seviyorum sizi kizlar

kuzeyli baklava guzeldi dimi nk'm ilk yazdi yerlere yattim resmen karnima agrilar girmisti
ananem harikaydi yine dimi

yaaa sila abla karismiyim da olan biten hikayeyi dokulsun buraya nk'm :kahkaha:

Baksana baklava lafında gülmeye başlıyorum artık aklıma yer etti evet Aslı sen bana mukayyet ol :deli::deli:
bende okudummm leventı zor anlar bekliyor =) yanıtlaması gereken bir çok soru var ne diyecek acaba merak ediyorum

Gözlerine sağlık canım -kop-kop yok mu favori kısım karakter vs. :1::1::1:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Sılam tüyo veremem Aslı ağzıma acıbiberi dayar valla Sadece çift açıdan merakınızın kabaracağı bir finali var bölümün :tskler:Azzz sonraaada yapam azcık :hihi:
--------------------------------------------------
Şok Şok Şokk

Bakalım Levent'in Handan hanıma tepkisi ne olacak yoksa aile bağları çatırdıııııyormuuuu :miyagi:

Bu gelişmeye Latife ananenin tepkisi ne olacak? Yoksa her şeyi bir kenara atıp "Ben onu bunu bilmem tek rakibim rahmetli Kazım gerisine karışmam" mı diyecek

Levent kendini yollara atıp soluğu nerede alacaaaak :1: heyecan dolu bölüm finali ile "Bir Tutam Aşk" her çarşamba hanımefendi.com sitesinde okumazsanız üzülürsünüz

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Yeni hikayenin coşkusu Asudeyi bir süre beklemeye aldırdı Şekerim bende senin gibi beklemedeyim ama Nkcığımın sözü var asudeylede ilgilenecek yakında
Ama şunu söyleyim bu yeni hikaye varya bomba bomba :dance2::dance2:baş karekterler ayrı güzellikde diğer karekterler daha ayrı güzellikde hele birde bir anane var varya o daha bir süperAşk komedi Entrika ne ararsan var yani yerinde olsam en kısa zamanda okurum canım:huhuu::huhuu:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Kızlar ne cevherler var sizde böyle amanin amanin :bitter: :deli:

Şöyle bir göz atabildim sadece.Uygun olduğumda her bölümü ayrı ayrı büyük bir zevkle okuyacağım.Gözlemediğime göre harika bir hikaye olmuş :huhuu:

Asudeye neoldu buarada :ne:

Çok sağol canım valla 1'er 1'er okurum ancak diyenler genelde bırakamayıp hepsini okuyor baştan uyarayım :dance2: Çoook teşekkür ederiz yorumun için şekerparem okurken bölümlerde aklında kalan yerleri sevdiğin karakterleride paylaşırsan çoook mutlu oluruz canım 55:

Asude sezon finali vermiş gibi oldu biraz değil mi ama yakında başlayabiliriz ancak toplaşıyoruz kızlarla...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Yeni hikayenin coşkusu Asudeyi bir süre beklemeye aldırdı Şekerim bende senin gibi beklemedeyim ama Nkcığımın sözü var asudeylede ilgilenecek yakında
Ama şunu söyleyim bu yeni hikaye varya bomba bomba :dance2::dance2:baş karekterler ayrı güzellikde diğer karekterler daha ayrı güzellikde hele birde bir anane var varya o daha bir süperAşk komedi Entrika ne ararsan var yani yerinde olsam en kısa zamanda okurum canım:huhuu::huhuu:

Yok balım elde olmayan nedenlerden diyelim ona geçende gülseminde geldi tatil olayları varmış toplaşamadık son zamanlarda 3 kişiyiz ya birbirimizden onay alarak yazıyoruz :gıdık:

Eveet okusun yetişsin dimi sılam bastııır -kop-kop

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Sılam tüyo veremem Aslı ağzıma acıbiberi dayar valla Sadece çift açıdan merakınızın kabaracağı bir finali var bölümün :tskler:Azzz sonraaada yapam azcık :hihi:
--------------------------------------------------
Şok Şok Şokk

Bakalım Levent'in Handan hanıma tepkisi ne olacak yoksa aile bağları çatırdıııııyormuuuu :miyagi:

Bu gelişmeye Latife ananenin tepkisi ne olacak? Yoksa her şeyi bir kenara atıp "Ben onu bunu bilmem tek rakibim rahmetli Kazım gerisine karışmam" mı diyecek

Levent kendini yollara atıp soluğu nerede alacaaaak :1: heyecan dolu bölüm finali ile "Bir Tutam Aşk" her çarşamba hanımefendi.com sitesinde okumazsanız üzülürsünüz

Ben okadar hikayenin reklamını yapayım sizde bana böyle davranın :hihh:küsdüm işde:hihh:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Çok sağol canım valla 1'er 1'er okurum ancak diyenler genelde bırakamayıp hepsini okuyor baştan uyarayım :dance2: Çoook teşekkür ederiz yorumun için şekerparem okurken bölümlerde aklında kalan yerleri sevdiğin karakterleride paylaşırsan çoook mutlu oluruz canım 55:

Asude sezon finali vermiş gibi oldu biraz değil mi ama yakında başlayabiliriz ancak toplaşıyoruz kızlarla...

Evet şekil A yaniben:benmi:bölümleri tek tek okuycam dedim bir başladım bırakamadım valla :benmi:
Gerçekten de sezon finali yapmış gibi oldu bu ozaman nidemek Eylül ayında başlıyor dimek:dance2::dance2::hızınıalamayayıpyazarlarıgazagetirensılasmillisi::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Ben okadar hikayenin reklamını yapayım sizde bana böyle davranın :hihh:küsdüm işde:hihh:

Küsme canım bak senin şerefine bölümleri hızlandırarak koycaz

Evet şekil A yaniben:benmi:bölümleri tek tek okuycam dedim bir başladım bırakamadım valla :benmi:
Gerçekten de sezon finali yapmış gibi oldu bu ozaman nidemek Eylül ayında başlıyor dimek:dance2::dance2::hızınıalamayayıpyazarlarıgazagetirensılasmillisi::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Çoğunlukla öyle oldu bizde yazarken duramıyoruz yazdıkça yazası geliyor insanın :dance2:

Eylül mü :ne: :hızınıalamayıpyazarsıkıştıransılanıngazınagelennktakımarkadaşlarınıtutuşturmayagidiyorsmilisi: Nurhayat smilisi gibi oldu uzuuun çok uzuuun :hihi:

-------------------------------
Arada okurda toplayalım :hihi:

-*-Bir Tutam Aşk-*- okumak için isme tıklayabilirsiniz :sirin:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar