Aslı Oktay
Daimi Üye
Ayy oğluş bırakmıyo hepsini okuyamıyacagım galiba
amanin eymen niye durmuyon kuzum bak benim kiz uslu uslu durdu yazdik o kadar annen de okusun elleme aci bizlere :1:
Ayy oğluş bırakmıyo hepsini okuyamıyacagım galiba
amanin eymen niye durmuyon kuzum bak benim kiz uslu uslu durdu yazdik o kadar annen de okusun elleme aci bizlere :1:
Alalim ablam alalimpucuk: hazir dogmus bebegi kim istemez bakarim ben kuzucuklara :bebecik
Murat&Aylin canım çiftim benim 13 ve 14. bölümde çok şekerler sılam umarım beğenirsiniz ben bayıldım çünkü :1:
Levent ailesini önemseyen biri Sılam sonraki bölümde biraz testten geçecekler gibi (yani 12 bölümde) Naz'a ilerde aşık olursa bence iki taraftanda vazgeçecek biri değil sanki ne dersin Aslı gerçi bize güven olmaz kesin konuşmayayım
İki gün mü :sok Altan birşey yapacakki Sılaamm amanın Levent'in içine bomba gibi düşecek (Azcık promosyon yapam bari :1
:dance2::dance2:
İlerde Naza aşık olursamıolmıycakmıBencede yani 11 bölümde okuduğum kadarıyla ne yardan ne serden geçicek biri bu Levent öyle geliyor bana ama bakalım55:
Hadiyaaaaaa:sok::sok::sok:Altan ne yapıcakki:sok::sok:yapmayın yaaa bak şimdi daha çok merak ettim yaaaa:bitter::bitter::bitter::bitter::bitter:
Şu an pek açık birşey yok sonuçta Altan'a karşı kızı rahat bıraksın diye nişanlı oyunu oynadılar (gerçi gıcık adam bırakmadı ya neysee) herkes gerçek sandı gibi bir durum oldu ortada Bende öyle düşünüyorum ne yardan ne serden geçmez Levent
Altan beklemediği bir hamle yapacak Levent'te bence köşeye fena sıkışır bizim jön (ben çok mu açık veriyom Aslı durdur beni :ayk:sılamı görünce korkudan çenem düştü galiba)
O kadar değil sılam ekleyince okursun nasıl yapacak diye kaç nkkaaac