nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Murat&Aylin canım çiftim benim 13 ve 14. bölümde çok şekerler sılam umarım beğenirsiniz ben bayıldım çünkü :1:

Levent ailesini önemseyen biri Sılam sonraki bölümde biraz testten geçecekler gibi (yani 12 bölümde) Naz'a ilerde aşık olursa bence iki taraftanda vazgeçecek biri değil sanki ne dersin Aslı gerçi bize güven olmaz kesin konuşmayayım :hihi:

İki gün mü :sok Altan birşey yapacakki Sılaamm amanın Levent'in içine bomba gibi düşecek (Azcık promosyon yapam bari :1:)

:dance2::dance2:

İlerde Naza aşık olursamıolmıycakmıBencede yani 11 bölümde okuduğum kadarıyla ne yardan ne serden geçicek biri bu Levent öyle geliyor bana ama bakalım55:
Hadiyaaaaaa:sok::sok::sok:Altan ne yapıcakki:sok::sok:yapmayın yaaa bak şimdi daha çok merak ettim yaaaa:bitter::bitter::bitter::bitter::bitter:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Flamingocum maşallah paşana demek büyüdü okadarda dönmelere başladı öylemi Allah yardımcın olsun bitanem erkek çocukları çok yaramaz oluyorlar :utan:
Buarada sözümü dinleyipde geldiğin için teşekkürler anacım :huhuu:sen hışmımdan kurtulanlar arasındasın canım yırttın
Artık profiline mesaj bıraktığım halde gelmeyenler düşünsün neler yapıcağımı korksunlar benden:sinirli::sinirli::sinirli:
meleksytansmiley2.png

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
İlerde Naza aşık olursamıolmıycakmıBencede yani 11 bölümde okuduğum kadarıyla ne yardan ne serden geçicek biri bu Levent öyle geliyor bana ama bakalım55:
Hadiyaaaaaa:sok::sok::sok:Altan ne yapıcakki:sok::sok:yapmayın yaaa bak şimdi daha çok merak ettim yaaaa:bitter::bitter::bitter::bitter::bitter:

Şu an pek açık birşey yok sonuçta Altan'a karşı kızı rahat bıraksın diye nişanlı oyunu oynadılar (gerçi gıcık adam bırakmadı ya neysee) herkes gerçek sandı gibi bir durum oldu ortada Bende öyle düşünüyorum ne yardan ne serden geçmez Levent

Altan beklemediği bir hamle yapacak Levent'te bence köşeye fena sıkışır bizim jön (ben çok mu açık veriyom Aslı durdur beni :ayk:sılamı görünce korkudan çenem düştü galiba :D)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Yok canım çözülmedi çözülmedi sen devam et bitanem durma sen gel sıla ablanın şevkatli kollarına
meleksytansmiley.jpg
anlat bakim ne yapıcak Alttan Leventi nasıl köşeye sıkıştırcak

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Şu an pek açık birşey yok sonuçta Altan'a karşı kızı rahat bıraksın diye nişanlı oyunu oynadılar (gerçi gıcık adam bırakmadı ya neysee) herkes gerçek sandı gibi bir durum oldu ortada Bende öyle düşünüyorum ne yardan ne serden geçmez Levent

Altan beklemediği bir hamle yapacak Levent'te bence köşeye fena sıkışır bizim jön (ben çok mu açık veriyom Aslı durdur beni :ayk:sılamı görünce korkudan çenem düştü galiba :D)

kuzum kendimi bi an yazar odasinda sandim acik acik anlatmaya baslamissin kuzum :ayk: resmen cozulmussun sila ablamin koydugu resimden mi korktun kiz korkma korkma o bize degil okumayanlara:kahkaha:
O kadar değil sılam ekleyince okursun nasıl yapacak diye kaç nkkaaac

e bence de kac artik kuzum ucunu vermisin bacagi kalmis sila ablam meraktan oyar seni :kahkaha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
Altan'lı kısmı söyledim kız diğeri zaten apaçık ortada ama yine de biri beni durdursun gidişat fena her an başka şeyler yumurtlayabilirim :ilknur:

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Ayyy ne zamandan beri okumuyordum feci heyecan yaptım -kop 9.bölümü şimdi okudum hadi bakalım bir aksilik çıkmazsa sıra 10. ve 11.bölümlerde :utan: kızlar emeğinize sağlık çok özlemişim valla ya :dance2:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
Ay Elif okuduğunu görünce çok sevindim bende bıraktın sanmıştım-kop-kop

Sağol balım yokmu yorumun sevdiğin bölüm söz vs. vs.:1::1:

11.Bölümün sonunda şok var Elif aman diyim :gıdık:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar