nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Sılam az önce 19. bölüm bitti çatır çatır koyarım bak şaşı beş olursun sonra :kahkaha::kahkaha: tamam canım yazıları büyük yapalım Aslı unutursam hatırlat balım :dance2:

Valla sen yormada kendini biz senin yorumlarını zevkle takip ederiz balım kaymağım :sirin: Kızınada okut o da yorum yazsın :çakalnkyineokuravındasmilisi: :dance2: Ananeyi ben bir tost olmuşumda birde Naz kahve verirken hadi uykum geldi istiyorsanız isteyinde birde Kazım amcaya laf çarparkenki yerlerde bayıldım hatta bir yerde yazarken gözümüzden yaş gelmişti Aslıyla :kptmya: Çok sağol canım birtanem

Evet ya gözünde dizi gibi canlandırarak okuduğunda acayip oluyor mesela evinlerinin her köşesini mimiklerini vs. canlandırabiliyorum artık çok keyifli oluyor o zaman:sirin:

Aslım çok ciddi söylüyorum sen olmasan olmazdı bu kadar ilerletmezdim kalırdı yazarlar odasında canımsın :cak:

kiz nk'm korkutma sila ablami :kahkaha: tamam canim hatirlatirim merak etme :eek:

ay hele o karikatur nasildi nk'm ona da cok gulmusduk :kahkaha:

sende benim canimsin kuzum yardimci olduysam ne mutlu bana

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
hangi karikatür:bitter::bitter::bitter::bitter:Nk Muratın Naz a yazdığı kahveli mesaj çok güzeldi bak hikayenin belli yerlerinde böyle resimler kullanabilirsiniz çok güzel olur55:55:55:55:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
hangi karikatür:bitter::bitter::bitter::bitter:Nk Muratın Naz a yazdığı kahveli mesaj çok güzeldi bak hikayenin belli yerlerinde böyle resimler kullanabilirsiniz çok güzel olur55:55:55:55:

Aslı göstersene sılama ya :D

O kahveli mesaj gibi şeyler olacak canım benimde hoşuma gitmişti görsel şeyler eklemek iyi oluyor yeri geldikçe yaparız :eek:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
"Bana bak Levent o kızı bana gelin olarak getirirsen hakkımı helal etmem bunu sakın aklından çıkartma!"

Amanın Handan hanım burda resti fena çekmiş kızlar naptınız okurken tam aşk filizleri serpilmeye başladı evet diye geçirirken içim den Handan Hanım'ın bu sözleriyle :sok oldum yani :sok
yeni bölümde harıka olmuş ama bu böyle olmuyor kızlar diyim:sinirli::sinirli::sinirli:okuduğum her bölümde bir diğer bölümü merak ediyorum acaba neolcak diye :sinirli::sinirli::sinirli:siz iyisimi bu araları uzatmayın haftada iki gün yeni bölüm yayınlayın :tskler::tskler:he canlarım benim:sirin::sirin:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
sila ablam biz ona bosuna handankonda demiyoruz korkulur o hatundan :ayk: bazen nk'min icine de kaciyo o zaman cok tirsiyorum :kahkaha:

ay ablam sen okuycak ol biz elimizden geldigince hizli hizli yetistiririz bolumleri hic merak etme ama jet de degiliz yani malum :tskler:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
Ben dedim sılam Handankondaya tikkat diye bu daha açılıştı :ayk:
Sorma tam filizleniyorlar handankonda buduyor onları
resim

Çok sağol canım beğenmene çok sevindim ama haftada 2 gün fazla değilmi sılam :ne:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
sila ablam biz ona bosuna handankonda demiyoruz korkulur o hatundan :ayk: bazen nk'min icine de kaciyo o zaman cok tirsiyorum :kahkaha:

ay ablam sen okuycak ol biz elimizden geldigince hizli hizli yetistiririz bolumleri hic merak etme ama jet de degiliz yani malum :tskler:

Şu an nk'yim tırsma bacım :dance2: Ama ilk Handan'lı bölümde dönüşüm yaşama olasılığım yüksek :rujsigara:

Doğru valla ekleriz dimi Aslım :cak:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Handankondane güzel isim buldunuz kızlar bundan böyle bu hikayeyi okuyan bütün gelinler kaynanalarının adını Handankonda koyarlarmış

biliyim çok ama merak ediyim napim :benmi::benmi::benmi:bu handankonda neler yapıcakAylinle Muratın arasındaki aşk nezaman başlıycak zira şimdilik böyle bişi görünmüyor Nazla Leventin bu küçük filizlenmesi nezaman dahada büyücek anneye rest çekicek kadar sevicekmi nazı gördüğüm kadarıyla anneye düşkün Levent veee altan bu ilişkinin arasına girmeye çalışcakmı bak işde ben bunları düşündükce yeni bölümlerin haftada iki gün olmasını istiyorum işde çünkü merakdan çatliyciğim:kahkaha::kahkaha:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Şu an nk'yim tırsma bacım :dance2: Ama ilk Handan'lı bölümde dönüşüm yaşama olasılığım yüksek :rujsigara:

Doğru valla ekleriz dimi Aslım :cak:
Allahin izniyle ekleriz kuzum hic merak etme :cak:
Handankondane güzel isim buldunuz kızlar bundan böyle bu hikayeyi okuyan bütün gelinler kaynanalarının adını Handankonda koyarlarmış

biliyim çok ama merak ediyim napim :benmi::benmi::benmi:bu handankonda neler yapıcakAylinle Muratın arasındaki aşk nezaman başlıycak zira şimdilik böyle bişi görünmüyor Nazla Leventin bu küçük filizlenmesi nezaman dahada büyücek anneye rest çekicek kadar sevicekmi nazı gördüğüm kadarıyla anneye düşkün Levent veee altan bu ilişkinin arasına girmeye çalışcakmı bak işde ben bunları düşündükce yeni bölümlerin haftada iki gün olmasını istiyorum işde çünkü merakdan çatliyciğim:kahkaha::kahkaha:

istedigimiz meraki uyandirabilmisiz demek ki guzeeeelll
merakla bekle bizi ablacim yeni bolumlerimizle bomba gibi geliyoz
handankonda carpinti betul yilisik Altan hepsi bizde :kahkaha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375

Murat&Aylin canım çiftim benim 13 ve 14. bölümde çok şekerler sılam umarım beğenirsiniz ben bayıldım çünkü :1:

Levent ailesini önemseyen biri Sılam sonraki bölümde biraz testten geçecekler gibi (yani 12 bölümde) Naz'a ilerde aşık olursa bence iki taraftanda vazgeçecek biri değil sanki ne dersin Aslı gerçi bize güven olmaz kesin konuşmayayım :hihi:

İki gün mü :sok Altan birşey yapacakki Sılaamm amanın Levent'in içine bomba gibi düşecek (Azcık promosyon yapam bari :1:)

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:Eklersiniz eklersiniz:1::1::1::1::1::1::1:

:dance2::dance2:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
Allahin izniyle ekleriz kuzum hic merak etme :cak:

istedigimiz meraki uyandirabilmisiz demek ki guzeeeelll
merakla bekle bizi ablacim yeni bolumlerimizle bomba gibi geliyoz
handankonda carpinti betul yilisik Altan hepsi bizde :kahkaha:

:cak:

Çarpıntının altı niye çizik değil Aslı gerçek anlamında mı kullandın yoksa iması sürüyormu

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
Ayy oğluş bırakmıyo hepsini okuyamıyacagım galiba:sinirli:

Yapma flamingo bende ne güzel yorum yazacaksın diyordum :durbun:

nk'm bize belli olmaz biliyosun :gıdık:

anam nasil unuttum ben onun altini cizmeyi :ayk: karikaturdeki mana da kullanmistim kuzum carpintiyi :kahkaha:

Öyle valla :D

Anladım ben zaten onu bırak biri ay çok fenayım çarpıntım var derse kahkahayı basıcam millet yüzüme neden gülüyor bu deli diye bakacak sayende :kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar