nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Ciddimisin çok teşekkür ederiz okuyupta yorum yazmana memnun oldum biz genelde sorarız hangi kısımları beğendiniz hangi karakterleri sevdiniz falan diye seninde varmı enlerin :tskler:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Çoğaltalım o zaman :cokkomik: Naz ve Levent şeker bir çift gerçekten bakalım sonları ne olacak :1: Aylin cepheside güzel olacak ona garanti verebilirim :dance2:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ay ay okuyucularimiz artmis yorumlar atilmis sevindirik oldum

elifim daimi takipcimiz bizim

ilknur begenmene cok sevindim diger bolumleri de okudugunda yorumlarini merakla bekliyor olacagim

sterilmikrop begenmene cok sevindim gercekten insan boyle guzel yorumlar alinca cok seviniyo -ciko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
186.png

"Bir Tutam Aşk" adlı romantik komedi içerikli hikayeminiz "yeni bölümünü" okumak için linke tıklayabilirsiniz :huhuu:
https://www.hanimefendi.com/hikayelerimiz-ve-romanlarimiz/62601-bir-tutam-ask.html

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Nkcım Aslım varya siz ikiniz bir harikasınız-alkis-alkis-alkis-alkis-alkis-alkis-alkisdediğiniz kadar varmış söz verdiğim üzere hikayeyi okudum ve bayıldım aklım hernekadar hala Asudemde olsada bu hikayeyide çok beğendim hele anneanne süper yaaa:kahkaha::kahkaha:yüreğinize emeğinize sağlık canlarım yazan ellerinize allah zeval vermesin canlarım yeni bölümlerini bekliyorum o yumruğun ardından neler olucek aceba:dusun:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Ay çok mutlu oldum -kop-kop-kop Yorumuna sağlık gözlerini yormadık inşallah :1: anneanne Aslı'nın keşfi bayılıyor ona bende çok seviyorum çok tonton Allah uzun ömür versin Kazım amca rahat bırakırsa tabi :kahkaha: Yeni bölümü bugün ekliyorduk ama Aslı son kontrolü yapması lazım bir kaç yerde oynama yaptım çünkü

O yumruk başlarına dert açacak sılammm eyvah eyvah yani inanmıyorum ya hepsini okumuşsun canımsın ya :hhhhhh: en çok ananeyi mi sevdin yoksa favori karakterin varmı ve en komik nereyi buldun çok merak ettim :1::1:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
sila ablam harikasin hepsini okudun mu masallah-alkis yorulmamissindir insallah :utan:

ananeyi sevdin demek benim favori karakterim

nk'm anane yasadikca kazim amca rahat birakmaz onu :kahkaha:

ben son kontrolu yaptim kiz bak hemen :dance2:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Dün söz verdim ya okıycam diye dedim iki bölüm iki bölüm okurum ama okudukca yenisini merak ettim okudukca bir yenisini merak ettim ama fazla yordum gözleri bugün yordum yordum ama değdi gerçektende çok güzel olmuş hangi karekterleri sevdim:dusun:levent ve naz karakteri öncelikle çok hoşuma gitti birbirleriyle karşşılıklı atışmaları beni çok güldürdü hatta bir ara kızım bana anne ne gülüyorsun dedi bende ona sen boşuna o kitağlara para veriyorsun sen gel birde bizim kızların yazdığı hikayeleri oku eminim daha çok beğeneceksin dedim aylin karekteride çok hoşuma gitti havai uçuk kaçık bir kız hele anneanneye bayıldım sağır kulağıyla duymadıklarına uydurduğu cümlelere bittim:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:kKazım amcaya göndermeleri zaten bi harika:kahkaha::kahkaha::kahkaha:kısacası kızlar bu yeni hikayenizinde yeni bölümlerini merakla bekliycem tekrar söylüyorum süpersiniz süper

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Bir solukda 10.bölümüde okudum yalnız kızlar bir ricam var hikayenizi bir nebze daha büyük harflerle yazsanız çok mutlu olucam pcye fazla yaklaşmak zorunda kalıyorum :hikayeleriokumakdankörolansılasmillisi::kahkaha::kahkaha:
Şimdi yeni bölüm nezaman diycem :korkak::korkak:sizde bana herhalde:zopa:yı gösterecekseniz:kahkaha::kahkaha:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
canim ablam benim soz verdim diye hepsini okumus
ablam kizina da gondermeli bolum bile yapariz gelsin okusun hikayeciklerimizi
nazla levent'in atismalari benim de cok hosuma gidiyo bir de hem yazarken hem okurken kafamizda hayal ediyoruz ya cok komik sahneler yer aliyo o zaman :kahkaha:
hele ananeli sahneler :kahkaha:
evet ablam hakikaten cok guzel bir hikaye oldu nk'm sagolsun beni de dahil etti cok keyifle yaziyoruz

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Bir solukda 10.bölümüde okudum yalnız kızlar bir ricam var hikayenizi bir nebze daha büyük harflerle yazsanız çok mutlu olucam pcye fazla yaklaşmak zorunda kalıyorum :hikayeleriokumakdankörolansılasmillisi::kahkaha::kahkaha:
Şimdi yeni bölüm nezaman diycem :korkak::korkak:sizde bana herhalde:zopa:yı gösterecekseniz:kahkaha::kahkaha:

Sılam az önce 19. bölüm bitti çatır çatır koyarım bak şaşı beş olursun sonra :kahkaha::kahkaha: tamam canım yazıları büyük yapalım Aslı unutursam hatırlat balım :dance2:

Dün söz verdim ya okıycam diye dedim iki bölüm iki bölüm okurum ama okudukca yenisini merak ettim okudukca bir yenisini merak ettim ama fazla yordum gözleri bugün yordum yordum ama değdi gerçektende çok güzel olmuş hangi karekterleri sevdim:dusun:levent ve naz karakteri öncelikle çok hoşuma gitti birbirleriyle karşşılıklı atışmaları beni çok güldürdü hatta bir ara kızım bana anne ne gülüyorsun dedi bende ona sen boşuna o kitağlara para veriyorsun sen gel birde bizim kızların yazdığı hikayeleri oku eminim daha çok beğeneceksin dedim aylin karekteride çok hoşuma gitti havai uçuk kaçık bir kız hele anneanneye bayıldım sağır kulağıyla duymadıklarına uydurduğu cümlelere bittim:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:kKazım amcaya göndermeleri zaten bi harika:kahkaha::kahkaha::kahkaha:kısacası kızlar bu yeni hikayenizinde yeni bölümlerini merakla bekliycem tekrar söylüyorum süpersiniz süper

Valla sen yormada kendini biz senin yorumlarını zevkle takip ederiz balım kaymağım :sirin: Kızınada okut o da yorum yazsın :çakalnkyineokuravındasmilisi: :dance2: Ananeyi ben bir tost olmuşumda birde Naz kahve verirken hadi uykum geldi istiyorsanız isteyinde birde Kazım amcaya laf çarparkenki yerlerde bayıldım hatta bir yerde yazarken gözümüzden yaş gelmişti Aslıyla :kptmya: Çok sağol canım birtanem

canim ablam benim soz verdim diye hepsini okumus
ablam kizina da gondermeli bolum bile yapariz gelsin okusun hikayeciklerimizi
nazla levent'in atismalari benim de cok hosuma gidiyo bir de hem yazarken hem okurken kafamizda hayal ediyoruz ya cok komik sahneler yer aliyo o zaman :kahkaha:
hele ananeli sahneler :kahkaha:
evet ablam hakikaten cok guzel bir hikaye oldu nk'm sagolsun beni de dahil etti cok keyifle yaziyoruz

Evet ya gözünde dizi gibi canlandırarak okuduğunda acayip oluyor mesela evinlerinin her köşesini mimiklerini vs. canlandırabiliyorum artık çok keyifli oluyor o zaman:sirin:

Aslım çok ciddi söylüyorum sen olmasan olmazdı bu kadar ilerletmezdim kalırdı yazarlar odasında canımsın :cak:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ben anneanneni kazım amcaya laf atmaları hele birde kızı isteyelim de bitsin bu iş burda diye konuşmalarına nasıl güldüm hikayeyi okudukca ben bile karekterleri gözümde canlandırmaya çalışıyorum düşünsenize bu hikaye dizi olurmuş oyuncuları kim yapardınız aceba yazar hanımlar55:55:Merak etme yarın mutlaka okutucam kızıma hikayeyi yorumda yazdırırım utanmazsa eğer biraz utangaçtır benim büyük cadım ablaları:sirin:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar