Bir solukda 10.bölümüde okudum yalnız kızlar bir ricam var hikayenizi bir nebze daha büyük harflerle yazsanız çok mutlu olucam pcye fazla yaklaşmak zorunda kalıyorum :hikayeleriokumakdankörolansılasmillisi::kahkaha::kahkaha:
Şimdi yeni bölüm nezaman diycem :korkak::korkak:sizde bana herhalde:zopa:yı gösterecekseniz:kahkaha::kahkaha:
Dün söz verdim ya okıycam diye dedim iki bölüm iki bölüm okurum ama okudukca yenisini merak ettim okudukca bir yenisini merak ettim ama fazla yordum gözleri bugün yordum yordum ama değdi gerçektende çok güzel olmuş hangi karekterleri sevdim:dusun:levent ve naz karakteri öncelikle çok hoşuma gitti birbirleriyle karşşılıklı atışmaları beni çok güldürdü hatta bir ara kızım bana anne ne gülüyorsun dedi bende ona sen boşuna o kitağlara para veriyorsun sen gel birde bizim kızların yazdığı hikayeleri oku eminim daha çok beğeneceksin dedim aylin karekteride çok hoşuma gitti havai uçuk kaçık bir kız hele anneanneye bayıldım sağır kulağıyla duymadıklarına uydurduğu cümlelere bittim:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:kKazım amcaya göndermeleri zaten bi harika:kahkaha::kahkaha::kahkaha:kısacası kızlar bu yeni hikayenizinde yeni bölümlerini merakla bekliycem tekrar söylüyorum süpersiniz süper
canim ablam benim soz verdim diye hepsini okumus
ablam kizina da gondermeli bolum bile yapariz gelsin okusun hikayeciklerimizi
nazla levent'in atismalari benim de cok hosuma gidiyo bir de hem yazarken hem okurken kafamizda hayal ediyoruz ya cok komik sahneler yer aliyo o zaman :kahkaha:
hele ananeli sahneler :kahkaha:
evet ablam hakikaten cok guzel bir hikaye oldu nk'm sagolsun beni de dahil etti cok keyifle yaziyoruz