nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.086
Bu cok kotu oldu..Eylul fena kırıldı..Doktor burdan nasil döndürür maçı bilemiyorum ..isi cok zor coook..Bugraya gitme fikri nerden geldi Eylulun aklina onu anlamadim yalniz Bugraya patlayacak gibi geliyor Ahmete olan ofkesi kızgınlığı
Ahmet'in böyle bir sarsılmaya ihtiyacı vardı ama cidden gereğinden fazla affedici biri. Ben vurulduğunda da şikayetçi olmamasını sevmedim mesela. Ahmet'i çok severim ama kusura bakmasın artık bu konuda Eylülcüyüm :D Onun aksine Eylül'de aşırı katı bu konularda o yüzden o Ahmet'e biraz katı olmayı Ahmet'te ona biraz yumuşak olmayı öğretmesi lazım. Buğra'ya gitme fikriyle alakalı olarak Eylül şu an Ahmet'i görmek istemiyor çünkü kalırsa ve Ahmet ile aynı ortamda olursa kendisine hakim olamayıp olayı çok daha içinden çıkılmaz bir hale getirebilir onu istemiyor Meral dedi ya "Belli ki çok kızgın ve ağzından sana karşı geri dönüşü olmayacak şeyler çıkmasını istemiyor. Şu an öfke kontrolünü sağlayamıyor olmalı." aynen öyle şu an. Ondan çıkaramadığı sinirini de Buğra'ya yöneltecek büyük ihtimalle

Geçmişin Gölgesinde'nin finalinde Eylüllerin bölümü vardı hatırladın mı? Meral ile Eylül konuşurken alttaki kısım geçmişti o konuşmada
"Marmaris'e ilk kez geldiğinde Buğra'yı epey bir hırpalamışsın ya için soğumadı mı hâlâ?"

Oops! Böyle bir şey olmuştu gerçekten. Eylül'ün tepesinin attığı bir dönemdi ve o kızgınlıkla Ahmet'e bile söylemeden Marmaris'e gidip Buğra'nın karşısına çıkmıştı.
Orada bahsi geçen olay şimdi Beni Kalbine Yaz'ın 64.bölümünde yaşanacak.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.086
Aynen 62 yi yorumladim once..yorum sevdiğini biliyorum yorumlamadan gecmeyim dedim:)) ne yazarsan yaz bi mesaj gonder aninda burdayim Nurcanim yeter ki yaz cok guzel yaziyosun(ensıkıtakipcin:)))
Cansın valla çoğu hikayem senin güzel yorumların ve yapıcı yönlendirmelerinle ilerledi:kanka:Yorum sevilmez mi ya okuyanlar farkında değil ama yazdıkları yorumlarla yazan kişinin kendisindeki eksileri ve artıları görmesini sağlıyorlar çok kıymetlidir okur yorumları. Canım teşekkür ederim inşallah çok daha güzel bölümlerle gelirim karşına :kalp:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.086
Eylül öfkeyle Marmaris'e Buğra'yı görmeye gidiyor ya bakalım Buğra Efendi ne halde :pardon:
ıruı.jpg

Kendime Yalan Söyledim (Yazan : Nk83)
Beni Kalbine Yaz ve Geçmişin Gölgesinde'nin kötü adamı Buğra bakalım kendi hikayesinde belasını bulmuş mu :cokkomik:

london-boulevard-pelicula-14.jpg
tumblr_n6oydsLJtw1sf1yefo4_.gif
gfjgjg.gif

eeryutyıy.jpg
dsfghh.gif

"1. Bölüm : 7 Yıl Sonra" bölümünden alıntılar

Feride & Müfide Hanım Sahnesi

"Olmaz!"

"Ama neden? "

"Nedeni mi var kızım?"

"İyi de eski dönemlerinde de burası pansiyonmuş"

"O zamanlar başında dağ gibi deden vardı"

"Şimdi de sen varsın"

"Yaşlıyım ben Feride! Bugün gördüğümü yarın unuturum kâr sağlayacağız derken kazıklanıp durur başımızı da nerelere vuracağımızı şaşırırız"

"Sen mi unutursun? Pek sanmıyorum ama..."

rtut.jpg

"Benden yana umudunu kes çünkü ben artık alzheimer yolunun yolcusuyum. Araştırmalara göre bu 80 yaş ve üzerindekilerde yüzde elli oranında beklenen bir durummuş. Ee! Babaannen de 83 yaşında ve görüldüğü üzere riski yüzde ellilik dilimin içinde ve belki de günden güne artmakta. Bu saatten sonra sen de artık beni sağlam bir köşeye oturtup akünün suyunu boşaltmamı bekleyeceksin. Yani benimle ilgili yapıp yapabileceğin tek plan program bu kızım"

"Öyle deme babaanne üzülüyorum"

"Üzülme diye süsleyerek anlatıyorum hâlâ asıyorsun o güzel yüzünü! Neyse konumuza dönelim. O dediğin olmaz"

"Ama babaanne..."

"Olmaz dedim! Hem nedeni sadece bu da değil"

"Ne peki?"

"Dedenden sonra neden pansiyon işine devam etmedim sanıyorsun?"

"Neden?"

"İti var uğursuzu var hırlısı var hırsızı var bu yaştan sonra bir de onlarla mı muhatap edeceksin beni?"

"Sen muhatap olma ben olurum"

"Ol-maz! Gencecik akça pakça kadınsın iti var uğursuzu var hırlısı var hırsızı var..."

"Sadece ailelere veririz o zaman"

"Nereden bileceğim gerçekten aile olduklarını? Şimdiki zamanda evli görünerek bütün mahalleyi soyup soğana çeviren sonra da cukkaladığı paralarla sırra kadem basan insanlar var. Hiç mi haber dinlemiyorsun sen? Bu yaştan sonra bir de el alemin GBT kaydını mı sorgulayacağım?"

"Katiyetle olmaz mı diyorsun yani?"

Umut & Buğra Sahnesi
şoyıyşıo.jpg

Buğra gözlerinin önüne gelen bazı görüntülerle birlikte "Bir oğlum var. Senin yaşlarında..." der demez Umut ayaklarını sallamayı kesip bakışlarını da ona doğru çevirdi. Buğra ise bir yandan oğluyla yaşayamadığı anları gözlerinin önünden geçiriyor bir yandan da uzaklara bakarak anlatmaya devam ediyordu.

"Onu hiç görmedim. Yüzünün nasıl bir şekli olduğunu bile bilmiyorum. O da sıkıldığında senin gibi bacaklarını böyle sallar mı hiçbir fikrim yok çünkü o doğduğunda ben çok uzaklardaydım. Öyle büyük hatalar yaptım ki bunların bedeli olarak oğlumu terk etmek zorunda kaldım. Dönemedim yanına... Acaba benim nerede olduğumu soruyor mudur ya da beni merak ediyor mudur diye düşünmediğim tek bir günüm bile geçmedi. Annesinin ona verebileceği cevapları düşündüm hep. Bana çok kızsa da oğlunun kafasında oluşturduğu harika babayı yok edemeyeceği umuduna sarılıyorum biraz da. Belki baban aslında iyi bir adam bir gün geri gelecek ve artık gitmeyecek seni de çok sevdiğini söyleyecek diyordur. Keşke iyi bir adam olsaydım. Keşke bir gün geri dönebilecek oğluma sarılarak onu ne kadar sevdiğimi söyleyebilecek yüzüm olabilseydi. Ama yok. Onun karşısına çıkmaya cesaretim yok. Hakkım da yok"

Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.086
tyhgjhkjlkml.png

Kendime Yalan Söyledim'in yeni bölümü "8.Bölüm : Değişim zamanı" eklendi
Okumak için buraya tıklayın

Hep kadınlar mı Külkedisi'nden Sindirella'ya dönüşecek değil mi? Bir kere de erkekleri mağara kaçkınlığından normal adama çevirelim. Hulusi peri başlat değişimi:krizz:

eeryutyıy.jpg

rtytjyt.jpg

"9.Bölüm : Bu janti adam bizim bitliyse ben de Elizabeth Taylor'ım!" Bölümü Düzenlenince Eklenecek ;)

Şimdi Beni Kalbine Yaz'a gideyim de Eylül'e bu Buğra'nın yeni imaj resimlerini ulaştırayım kız Marmaris'e geldiydi BKY'da :D

Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.086
Beni Kalbine Yaz'ın yeni bölümünün yazımı sürüyor ;)
63.Bölümü okumak için buraya tıklayın

"64.Bölüm : Zaten en çok sustuklarımız acıtmıyor mu bizi?" Bölümünden minik alıntı ve görseller

Kenan & Eylül Sahnesi
"Hadi Eylül yapabilirsin korkacak bir şey yok" dedim kendi kendime. Bunu dememin bir sebebi vardı elbet. Buğra'yı takip eden adamdan o odunun şu an bulunduğu yeri öğrenip bana söylemesi için Kenan'ı aramam lazım ama sabah sabah yürek yemediğim için tabiri caizse bunu yapmak da şu an pek yemiyor. Şimdi "Delirtme beni Eylül! Ne işin var senin orada?" tadında bir dünya laf edecek.

Korkunun ecele faydası yok diyerekten çantamdan telefonumu çıkardım ve güç düğmesine basarak açılmasını bekledim. Bu sırada Kenan'a burada oluşumu nasıl söyleyeceğimin küçük bir provasını yapıyordum ancak tam cesarete gelmişken telefonum çalıp Kenan'ın ismini de ekranda görmek o cesaret perilerinin bir anda ortadan sıvışmasına neden oldu. Kahretsin! Hazırlıksız yakalandım. Hemen korkmayayım canım belki de başka bir nedenden ötürü arıyordur.

Birkaç çalışın ardından açıp telefonu kulağıma yaklaştırdığımda duyduğum ilk şey Kenan'ın "Sen beni delirtecek misin Eylül? Bana hemen şimdi ne münasebet Kenan Marmaris'e gelmek gibi bir aptallık yapmadım ne işim var benim o sümsüğün olduğu yerde de Eylül!" diye bağırması oldu. Sesi öyle bir yankılandı ki irkilip gözlerimi yummuşum. Gerçekten çok kızmış.

Sesim içime kaça kaça "Nereden biliyorsun burada olduğumu?" dediğimde daha da çok kızdı ve "Saçımı başımı yolacağım ya ben ona ne diyorum o bana ne diyor! Kızım senin bensiz tek başına ne işin var oralarda? Sen atla git yanına diye mi buldum ben o gereksiz mahlukatı! Eylül valla bak sebebim olacaksın sen benim!" diye bağırdı. Na yapayım ya karnı burnunda karını bırak gel benimle mahlukat avla mı diyeceğim? Yok daha neler!

page.jpg

"Tamam sinirlenme! İyiyim ben merak edilecek bir durum da yok"

"Nasıl yok? Ahmet'e bile söylememişsin adam annenden öğrenmiş gittiğini"

"Ahmet mi söyledi sana?"

"Yok Eylül işgüzarı benden habersiz yine ne haltlar karıştırıyor istiharesine yattım bilgi öyle geldi. Tövbe estağfullah!"

"Ahmet ile aramız bozuk. Dün kafamı attırdı ondan söylemedim"

"Aferin! Ahmet ile ilk kavganızda soluğu o ruh hastasının yanında mı aldın? Bak valla geliyorlar bana Eylül!"

"Ne alakası var ya! Ben o uyuzun gülcemalini görmeye mi geldim buraya?"

"Amacın ne senin? Bir dökül bakayım bana niye ansızın uçtun oralara?"

"Babasının yerini bilirken çocuğumun yüzüne baka baka bunu ondan saklayamam anlıyor musun? O lanet herif yeniden ortadan kaybolmadan önce onunla konuşmam lazım. Kendisine bir çeki düzen verip en azından telefonla dahi olsa oğluna ihtiyacı olduğunda babasına ulaşıp onunla konuşabileceğini hissettirmesi lazım"

"...dedi kıytırık bir araba yüzünden ortalığı birbirine katan kadın!"

İkimizde bir süre sessizleştik. Ne Kenan ne de ben tek kelime etmeden öylece durduktan sonra beni şaşırtmayarak "Sana o herifin yerini falan söylemem. Bul bir kafe otur ben sana geri dönüş bileti ayarlayıp bilgilerini de birazdan yollarım" dedi. Bitkin bir halde "Kenan!" dediğimde "İstemiyorum Eylül! Hayatınızın içine eden o adamla değil karşı karşıya gelmeni aynı havayı dahi solumanı istemiyorum" dedi. Anlıyorum onu. Yeniden Buğra'ya kapılıp hayatımı mahvedebilirim korkusu hiç bitmeyecek. Bunu bir kez yapıp güvenini yıktım ya içinde hep bir acaba olacak bana karşı. Ama korkmasın benim o adamla aramda Yiğit dışında konuşabileceğim hiçbir konu olamaz. Telefonu "Tamam söyleme ben kendi yöntemlerime göre bulurum. Beni de merak etme sorun çıkarmayacağım sonra yine arar malumat veririm sana" diyerek kapattım ve çantama koyup odadan çıktım.

Görseller
anigifpp.gif
anigifyfyy.gif
grbgrbr.gif

Ahmet ucuz atlattın seninki sana olan hıncını da bu gudubetten çıkardı verilmiş sadakan varmış diyesim geldi :krizz:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.086
Bölümler gecikti biliyorum :utangac: gribim o yüzden bölümleri yazamadım ama devam edeceğim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar