canım benim ...gittim doktora kırık yok çok şükür ama et ezilmesi olmuş ...kolunu yorma dedi..kulağımada damla verdiler...ağrı kesici ilaç verdiler..kafam kötü tepeme yumurta kırsan pişicek..düştüğümü oğlumla kızım biliyo bide sizler...hiç keyfim tadım yok tatlım ...:dusun:
ben gelmeyınce burası oksuz kalmıs
canım topıgım hergu nerkenden hastanneye gıt tahlıl pesınd e kostur bır saat yurudum oda en az ama su 2 gund e cola cıps hamburger kunefe bıle yedıum strestenhastanede yemek bulmak zor lokanta yok fasfoodd vardı
ama allahtan kg almadım
sımdı spora yedıklerımınden kg almasamda onları yakmam gerek
ohh ohh ye afiyet olsunhiç uğraşma yakmaya bak almamışsın boş verrr
gık senın bu takılmalarını bılem ozlemısım
ama ugrasmaya basladım bile kg vermem lazım daha :bitter:
canlarım benim ne güzel didişmişiniz.....nazar değmesin didişmenize:ask:
sizi çok seviyorummmmmmmmm...:bitter::bitter::bitter:
kızlar bugün daha iyiyim...yavaş yavaş evi topladım...oğlumda izinliydi sağolsun çok yardım etti.yarın kısmetse beyim gelicek...morları görünce yandık:bitter::bitter::bitter::gul::gul:
daha ıyı ablam bugn bol obl optum onu -hmmes_se m babacığın nasıl oldu canım inşallah iyidir...:teselli:
birsamcım sen doktorla işlerini hallettin mi canım...hani sporlar nerde yazmamışsın...:cicikadin:
daha ıyı ablam bugn bol obl optum onu -hmm
bır haftaya kadar bazı rahatsızlıkları var onlarda gıtcekmıs ıns
bırsam bu gıdısle 90 kg ıle hamıle kalıp sonr anasıl verıcme derdıne duscek
napak bızde tobul anne olarak severız onu -hmm
daha ıyı ablam bugn bol obl optum onu -hmm
bır haftaya kadar bazı rahatsızlıkları var onlarda gıtcekmıs ıns
bırsam bu gıdısle 90 kg ıle hamıle kalıp sonr anasıl verıcme derdıne duscek
napak bızde tobul anne olarak severız onu -hmm
babanın iyi olmasına sevindim canım...benimkilerde daha iyiler çok şükür ...vizelerini aldilar bakalım ne zaman gidicekler...hayırlısı olsun..
tombul tombul daha güzel sevilir ...çimdirdikçe elimize et gelir...pucuk: halacık yeğenin nasıl oldu?büyümüştür...toparladımı kendini...sana şişko hala diyomu? :ask::ask: