Koşu Bandı + Spor Ile Forma Kavuşmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
gunaydin81f672gn1.gif

hayırlı pazarlar...:hhhhhh:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
komutanım nesrin64 tam 73 kg :aglayan: 3ay şey olmadım davul gibi şiştim...cinlerimin hepsi tepemde..kafam rahatlasın da kısmetse doktora gidicem...:kizdim:4ayda 5kg 800gr verdim...:dusun:fena değil mi?:dusun:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
cnm ablam ben dort ayda 6 kg verebıldımkı ne kadar yogun spor yapıyorum goruyosun
bence cok guzel bır rakam ya alsaydın bıde bunu dusunek spor yapmayıp?

doktoru ıhmal etme ablam gıt kg vermenı durdurur şişirir stres sınır yapar
bakalım neler oluyo ogren ablam:eek:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
24.01.2010
1. es_se ---> öğlen 45 dk koşu bandında eğimde 5 6 arası hızlandırmalar 8 12 totalde 5.5 km koşu
akşam 55 dk koşu bandında eğimde 5 6 arası hızlandırmalar 8 12 totalde 6.5 km toplam 12 km koşu 2.5 lt su

25.01.2010
1. es_se ---> öğlen 45 dk koşu bandında eğimde 5 6 arası hızlandırmalar 8 12 totalde 5.5 km koşu
akşam 55 dk koşu bandında eğimde 5 6 arası hızlandırmalar 8 12 totalde 7 km toplam 12.5 km koşu 25 dk masaj 2.5 lt su

26.01.2010
1. es_se ---> öğlen 45 dk koşu bandında eğimde 5 6 arası hızlandırmalar 8 12 totalde 5.7 km koşu
akşam 60 dk koşu bandında eğimde 5 6 arası hızlandırmalar 8 12 totalde 7.8 km toplam 13.5 km koşu 2.6 lt su

27.01.2010
1. es_se ---> öğlen 50 dk koşu bandında eğimde 5 6 arası hızlandırmalar 8 12 totalde 6.5 km koşu akşam 1 saat açık hava yürüyüş 2 lt su

28.01.2010
1. es_se ---> sabah 50 dk koşu bandında eğimde 5 6 arası hızlandırmalar 8 12 totalde 6.5 km koşu 3 saat yürüyüş 2 lt su

29.01.2010
1. es_se ---> sabah 50 dk koşu bandında eğimde 5 6 arası hızlandırmalar 8 12 totalde 6.5 km koşu öğlen 40 dk açık hava yürüyüş
akşams 50 dk koşu bandında eğimde 5 6 arası hızlandırmalar 8 12 totalde 6.5 km toplamda koşu 2.7 lt su

30.01.2010
1. es_se ---> 70 dk koşu bandında eğimde 5 6 arası hızlandırmalar 8 12 totalde 9 km toplamda koşu 2.5 lt su
sonuc 64den az asağı ıbre ama ben 64 dıyım haftaya ıns 63 olur

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
ya ben gidicem dr gitmesine de bana diyecek ki 1 kibrit kutusu bilmem ne yok 3 kaşık bilmem ne eee ben bunları yapamam ki dr da derim yani açık açık ama o bana ne der bilemem:cokkomik:

cnm doktora gıtmeye aslında gerek yok ama senın gıbı kacamagı bol kısıler doktordan cekınırse belkı faydası odkunur yoksa verıcegı lısteyı tubısde sana verır

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
31.01.2010
1. es_se ---> sabah 50 dk koşu bandında eğimde 5 6 arası hızlandırmalar 8 12 totalde 6.5 km koşu öğlen 1 saat temizlik
akşam 50 dk koşu bandında eğimde 5 6 arası hızlandırmalar 8 12 totalde 6.5 km toplamda 13 km koşu 30 dk masaj 2.5 lt su

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
es_se m ...bugün ben de banyoda düştüm...nasıl oldu anlamadım kendimi yerde buldum...sağ kolum mosmor bide yüzümün sağtarafı ve kulağım ağrıyo...Allahtan yan düştümde kafamı taşa vurmadım...yüzüm kulağım kovanın sapına çarptı..kızım yalvardı doktora gidelim diye gitmedim...şimdi heryerim ağrıyo...:dusun:

Tepki
31
es_se m ...bugün ben de banyoda düştüm...nasıl oldu anlamadım kendimi yerde buldum...sağ kolum mosmor bide yüzümün sağtarafı ve kulağım ağrıyo...Allahtan yan düştümde kafamı taşa vurmadım...yüzüm kulağım kovanın sapına çarptı..kızım yalvardı doktora gidelim diye gitmedim...şimdi heryerim ağrıyo...:dusun:

çok çokk geçmişler olsun canım.
sana tavsiyem hemen bir dr.a git muayene kontrol olmalısın.
çünkü yıllar önce bende banyoda düşmüştüm dr.a gitmemiştim ama başıma neler geldi. düşme anında ve bir kaç gün bişey anlamamıştım
ama meğer belim kırılmış. tam 20 ay rapor kullanmıştım. çok ızdıraplar çektim
çok büyük ameliyat geçirdim felç riski vardı. şükür tedaviyle iyileştim şimdi normalim bişeyim yok sadece dikkat etmem gerekiyor etmezem belim çok ağrıyor.
bu yüzden de zaten kilo vermem gerekiyor. kilo alınca belim ağrıyor

seni korkutmak üzmek istemedim özür dilerim . ama sadece tedbirini al hemen kontrola git diye bunu anlattım.
allah korusun geçmişler olsun. çok dikkat et iyice dinlen iş falanda yapma
oldumu....

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
çok çokk geçmişler olsun canım.
sana tavsiyem hemen bir dr.a git muayene kontrol olmalısın.
çünkü yıllar önce bende banyoda düşmüştüm dr.a gitmemiştim ama başıma neler geldi. düşme anında ve bir kaç gün bişey anlamamıştım
ama meğer belim kırılmış. tam 20 ay rapor kullanmıştım. çok ızdıraplar çektim
çok büyük ameliyat geçirdim felç riski vardı. şükür tedaviyle iyileştim şimdi normalim bişeyim yok sadece dikkat etmem gerekiyor etmezem belim çok ağrıyor.
bu yüzden de zaten kilo vermem gerekiyor. kilo alınca belim ağrıyor

seni korkutmak üzmek istemedim özür dilerim . ama sadece tedbirini al hemen kontrola git diye bunu anlattım.
allah korusun geçmişler olsun. çok dikkat et iyice dinlen iş falanda yapma
oldumu....

canım sağolasın...Allah razı olsun...aksilik ya beyimde dün yurtdışına gitti...annemle babamda hasta onlara demedim bile...şimdi oğlum yarın sabah doktora gidicez diye tutturdu...dediğin gibi öğle saatleri düştüm...morluklar ve ağrı yeni ortaya çıktı..hayırlısıyla sabah olsun bakalım...giderim doktora...sana da geçmiş olsun canım...benimde yaş 45 :)

Tepki
31
canım sağolasın...Allah razı olsun...aksilik ya beyimde dün yurtdışına gitti...annemle babamda hasta onlara demedim bile...şimdi oğlum yarın sabah doktora gidicez diye tutturdu...dediğin gibi öğle saatleri düştüm...morluklar ve ağrı yeni ortaya çıktı..hayırlısıyla sabah olsun bakalım...giderim doktora...sana da geçmiş olsun canım...benimde yaş 45 :)

canım sitede acemi olduğum için göremedim hangi şehirde olduğunu.
ben ankaradayım. gazi üniversitesi tıp fak. de muayene ameliyat olmuştum.
aman sakın ha ihmal etme bu çok önemli. inş. bişi çıkmazda için rahatlar
en azından dr.a gitde kontrol ol. oğlun doğru diyor valla hemen git. allah korusun inş. hiç bişey çıkmaz.
yalnız sana tavsiyem film çektiklerinde de filmi iyice incelettir.
çünkü ilk gittiğimde iyi incelememişler, et ezikliği demişlerdi ama kırık bel kemiğim iyice açılmıştı.

dualarım seninle canım iyi güzel haberini bekliyorum.

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
canım sitede acemi olduğum için göremedim hangi şehirde olduğunu.
ben ankaradayım. gazi üniversitesi tıp fak. de muayene ameliyat olmuştum.
aman sakın ha ihmal etme bu çok önemli. inş. bişi çıkmazda için rahatlar
en azından dr.a gitde kontrol ol. oğlun doğru diyor valla hemen git. allah korusun inş. hiç bişey çıkmaz.
yalnız sana tavsiyem film çektiklerinde de filmi iyice incelettir.
çünkü ilk gittiğimde iyi incelememişler, et ezikliği demişlerdi ama kırık bel kemiğim iyice açılmıştı.

dualarım seninle canım iyi güzel haberini bekliyorum.

sağol canım...ben İstanbuldayım...24 yaşında kızım 19 yaşında oğlum var.. aile doktorumuz var onu ararım sabah ona göre hareket ederim...kaynımda maçta düşmüştü kolunun kırıldığı bir hafta sonra meydana çıkmıştı...:dusun:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
ilginize teşekkür ederim canlarım...:eek:iyiyim çok şükür...kalçamda ve kolumda et ezilmesi olmuş...Rabbime şükürler olsun ucuz atlattım..

es_se mmmmmmmmm ......aklım sende kaldı...:dusun:
hayır haberlerini bekliyorum canikom....:eek:

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
noldu nesrincim se nerden düştün ben uzak kaldım anlamadım.iyi misin şimdi.esse den de haber alsak bi demi

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
noldu nesrincim se nerden düştün ben uzak kaldım anlamadım.iyi misin şimdi.esse den de haber alsak bi demi

evet canım es_se den bi haber alsak...keşke telini alsaydım...kafam çalışmadı hiç :kizdim:hayır haber alırız inşallah...ben dün öğlen banyoda düştüm canım...sağ tarafıma kolum kalçam mosmor...yüzümü kulağımı da kovanın sapına çarptım..onlarda yeşil...beyim gelince beni görünce şaşıracak:):dusun:bi gittim ne hale gelmişin diyecek...:)

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497

ilginize teşekkür ederim canlarım...:eek:iyiyim çok şükür...kalçamda ve kolumda et ezilmesi olmuş...Rabbime şükürler olsun ucuz atlattım..

es_se mmmmmmmmm ......aklım sende kaldı...:dusun:
hayır haberlerini bekliyorum canikom....:eek:

ablam cok uzuldum :gitme::aglayan: dusmussun :( sımdı nasılsın canımınıcı
sıze haber veremedım musaıt degıldım cok yorgunum ıns babam eve gelsın
yorgunluugmu sporla atıcam eskı spor kocu gelıcek
ablam hala agrın sızn varsa rıca edıyorum doktora gıt:eek:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
canım benim ...gittim doktora kırık yok çok şükür ama et ezilmesi olmuş ...kolunu yorma dedi..kulağımada damla verdiler...ağrı kesici ilaç verdiler..kafam kötü tepeme yumurta kırsan pişicek..düştüğümü oğlumla kızım biliyo bide sizler...hiç keyfim tadım yok tatlım ...:dusun:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
cnm ablam esınde yok yanında gledıgınd e uzulucek :(
bıdeben yoken kendıne bakamadın benım yokluguma dayanamdın dıcek:D
bu ısın espırısı ablam benımkı olsa boyle dıyıp benı fena gıcık ederdıde:kizdim:
cok gecmıs olsun canımınıcıne bol bol dınlen dıkkat et nazarmı degdırdım ben sana ya:aglayan:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
cnm ablam esınde yok yanında gledıgınd e uzulucek :(
bıdeben yoken kendıne bakamadın benım yokluguma dayanamdın dıcek:D
bu ısın espırısı ablam benımkı olsa boyle dıyıp benı fena gıcık ederdıde:kizdim:
cok gecmıs olsun canımınıcıne bol bol dınlen dıkkat et nazarmı degdırdım ben sana ya:aglayan:

yok be canım ne nazarı aşkolsun...herşey üstüste geldi...ayağım falan kaymadı nasıl oldu anlamadım..içimde düşücem hissi vardı o gün aklıma gelen başıma geldi...asıl şimdi yandım beyimin çenesinden bayıltır artık...:kizdim::kizdim:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
ah kendı acımız abıle yanamıyoruz eslerımıızn dırdırından
ya elımı kesıyorum of canım acıyo dıyorum esım kesılen yere parmagını bastırır
burasımı der yuzkere dedım acıyan yere dokunma ah ıste burunları her ıste olucak herseyerkarıısp bol bol fırca atcaklar:kizdim:
cnm ablam sen sımdılık kendını dusun acın bıranonce gecsın ıns cok ama cok gecmıs olsun :( dua ıle opuyorum canımı:hhhhhh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar