ya ben gidicem dr gitmesine de bana diyecek ki 1 kibrit kutusu bilmem ne yok 3 kaşık bilmem ne eee ben bunları yapamam ki dr da derim yani açık açık ama o bana ne der bilemem
es_se m ...bugün ben de banyoda düştüm...nasıl oldu anlamadım kendimi yerde buldum...sağ kolum mosmor bide yüzümün sağtarafı ve kulağım ağrıyo...Allahtan yan düştümde kafamı taşa vurmadım...yüzüm kulağım kovanın sapına çarptı..kızım yalvardı doktora gidelim diye gitmedim...şimdi heryerim ağrıyo...:dusun:
çok çokk geçmişler olsun canım.
sana tavsiyem hemen bir dr.a git muayene kontrol olmalısın.
çünkü yıllar önce bende banyoda düşmüştüm dr.a gitmemiştim ama başıma neler geldi. düşme anında ve bir kaç gün bişey anlamamıştım
ama meğer belim kırılmış. tam 20 ay rapor kullanmıştım. çok ızdıraplar çektim
çok büyük ameliyat geçirdim felç riski vardı. şükür tedaviyle iyileştim şimdi normalim bişeyim yok sadece dikkat etmem gerekiyor etmezem belim çok ağrıyor.
bu yüzden de zaten kilo vermem gerekiyor. kilo alınca belim ağrıyor
seni korkutmak üzmek istemedim özür dilerim . ama sadece tedbirini al hemen kontrola git diye bunu anlattım.
allah korusun geçmişler olsun. çok dikkat et iyice dinlen iş falanda yapma
oldumu....
canım sağolasın...Allah razı olsun...aksilik ya beyimde dün yurtdışına gitti...annemle babamda hasta onlara demedim bile...şimdi oğlum yarın sabah doktora gidicez diye tutturdu...dediğin gibi öğle saatleri düştüm...morluklar ve ağrı yeni ortaya çıktı..hayırlısıyla sabah olsun bakalım...giderim doktora...sana da geçmiş olsun canım...benimde yaş 45
canım sitede acemi olduğum için göremedim hangi şehirde olduğunu.
ben ankaradayım. gazi üniversitesi tıp fak. de muayene ameliyat olmuştum.
aman sakın ha ihmal etme bu çok önemli. inş. bişi çıkmazda için rahatlar
en azından dr.a gitde kontrol ol. oğlun doğru diyor valla hemen git. allah korusun inş. hiç bişey çıkmaz.
yalnız sana tavsiyem film çektiklerinde de filmi iyice incelettir.
çünkü ilk gittiğimde iyi incelememişler, et ezikliği demişlerdi ama kırık bel kemiğim iyice açılmıştı.
dualarım seninle canım iyi güzel haberini bekliyorum.
noldu nesrincim se nerden düştün ben uzak kaldım anlamadım.iyi misin şimdi.esse den de haber alsak bi demi
es_se m ...bugün ben de banyoda düştüm...nasıl oldu anlamadım kendimi yerde buldum...sağ kolum mosmor bide yüzümün sağtarafı ve kulağım ağrıyo...Allahtan yan düştümde kafamı taşa vurmadım...yüzüm kulağım kovanın sapına çarptı..kızım yalvardı doktora gidelim diye gitmedim...şimdi heryerim ağrıyo...:dusun:
ilginize teşekkür ederim canlarım...iyiyim çok şükür...kalçamda ve kolumda et ezilmesi olmuş...Rabbime şükürler olsun ucuz atlattım..
es_se mmmmmmmmm ......aklım sende kaldı...:dusun:
hayır haberlerini bekliyorum canikom....
cnm ablam esınde yok yanında gledıgınd e uzulucek
bıdeben yoken kendıne bakamadın benım yokluguma dayanamdın dıcek
bu ısın espırısı ablam benımkı olsa boyle dıyıp benı fena gıcık ederdıde:kizdim:
cok gecmıs olsun canımınıcıne bol bol dınlen dıkkat et nazarmı degdırdım ben sana ya:aglayan: