esse sormadım saysan
benı nasılda ıyı bılıyogec kaldın artıkk
hurmalar bıttıde zemzem varr hurmaların ıcınde cekırdeklerının yerınde kavrulmus badem vardı bı daha lezzetlıydı mubarekk kalmadı
yokya cidden spor yapmam şart fazlalıklarımı vermem lazım ama tek sorun dıet yapamıyorum
kızlar benım haftalık spor programımı bır yorum yapın bakalım salı persembe 1 saat cumartesı pazar 1.5 saat yuzme gerı kalan 3 gunde sabah 5 aksam 5 yanı gunde 10 km yuruyus
kızlar pc esım ıstıyoo sız yorumlarınızı yapın ben arada goz atarrım bende bıtkı cayımı ıcerrım bu arada
yokya cidden spor yapmam şart fazlalıklarımı vermem lazım ama tek sorun dıet yapamıyorum
ayıptır sorması sende ne kadar fazla varr
şş gel kulagına bısey dıcemD
:
be dıyet yapmyorum kıı 6 aydır
lahmacun pızza pasta herseyı yıyyom tek yapmadıgm cıps cola yememek
bıde aksam 10dan sonra mukun mertebe kalarılı yememek
cozumu sporda buldum bol hareketle kılo verdım
sonuc varmı cnm kg bazında?
ayıpsa sorma dermıs sanaayıptır sorması sende ne kadar fazla varr
ya bende cola cıps kısacası atıştırmam akşam yemegınden sonrada bişey yemiyorum ama nescafe çok içiyorum-hmm
ya bende cola cıps kısacası atıştırmam akşam yemegınden sonrada bişey yemiyorum ama nescafe çok içiyorum-hmm
yok ayıp deıl64 kıloyum canım ben boy 1.65-hmm
sonuc varda ben 1 aydırda akapuktura gıdıyorum ilk hafta her gun gıttım sanrakı haftadalarda seaslar 3 gunne dustu bu haftadan sonrada 2 gun gıdecem sonuc 89. 450 den 8540ye dusmussum ama benım suan kılo ıcın gıtmıyorum erken menepoz ıcın gıdıyorum ondandan sonuc aldımm 8 aydır regl olmuyodum gıttıgımın haftası oldumm bakalım sonu gelır ınsallah
esım boks macına daldı pc yı unuttu
****bolızma hızını yukseltmek ıcınde acıyı yemeklerınde artırmaya calıs