Koşu Bandı + Spor Ile Forma Kavuşmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
31
kızlar benım haftalık spor programımı bır yorum yapın bakalım salı persembe 1 saat cumartesı pazar 1.5 saat yuzme gerı kalan 3 gunde sabah 5 aksam 5 yanı gunde 10 km yuruyus

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
gec kaldın artıkk
benı nasılda ıyı bılıyo :D:D:D
hurmalar bıttıde zemzem varr hurmaların ıcınde cekırdeklerının yerınde kavrulmus badem vardı bı daha lezzetlıydı mubarekk kalmadı

of of hurma dıyınce vala 5 kg anında yerım yok demem :D:D:D
gecen gun emınonunde hafıza kartı alıyoduk esıme gırdıgımız dukkandakı adam hacdna yenı gelmıs bıze hurma zemzem ıkram ettı cok mutlu oldum-hmm darısı bızlerın basına ıns

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
yokya cidden spor yapmam şart fazlalıklarımı vermem lazım ama tek sorun dıet yapamıyorum

şş gel kulagına bısey dıcem :DD:D:
be dıyet yapmyorum kıı 6 aydır:D:D
lahmacun pızza pasta herseyı yıyyom tek yapmadıgm cıps cola yememek
bıde aksam 10dan sonra mukun mertebe kalarılı yememek
cozumu sporda buldum bol hareketle kılo verdım :D

kızlar benım haftalık spor programımı bır yorum yapın bakalım salı persembe 1 saat cumartesı pazar 1.5 saat yuzme gerı kalan 3 gunde sabah 5 aksam 5 yanı gunde 10 km yuruyus

sonuc varmı cnm kg bazında?

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
ya bende cola cıps kısacası atıştırmam akşam yemegınden sonrada bişey yemiyorum ama nescafe çok içiyorum-hmm

Tepki
31
şş gel kulagına bısey dıcem :DD:D:
be dıyet yapmyorum kıı 6 aydır:D:D
lahmacun pızza pasta herseyı yıyyom tek yapmadıgm cıps cola yememek
bıde aksam 10dan sonra mukun mertebe kalarılı yememek
cozumu sporda buldum bol hareketle kılo verdım :D

sonuc varmı cnm kg bazında?

sonuc varda ben 1 aydırda akapuktura gıdıyorum ilk hafta her gun gıttım sanrakı haftadalarda seaslar 3 gunne dustu bu haftadan sonrada 2 gun gıdecem sonuc 89. 450 den 8540ye dusmussum ama benım suan kılo ıcın gıtmıyorum erken menepoz ıcın gıdıyorum ondandan sonuc aldımm 8 aydır regl olmuyodum gıttıgımın haftası oldumm bakalım sonu gelır ınsallah

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
ayıptır sorması sende ne kadar fazla varr
ayıpsa sorma dermıs sana :D:D sakabıyana buraya gelen kılosunu gızlıyemez :D:D
ya bende cola cıps kısacası atıştırmam akşam yemegınden sonrada bişey yemiyorum ama nescafe çok içiyorum-hmm

cnm senın nescafe benım ufak tefek atıstırmam :D:D ama buna ragmen bak 17 kg gıttı hergun duzenlı egsersız yaparsan yedıgn sorun olmaz ıdeal kılona ınıncede haftada 2 3 gun yaparsın forum korumak ıcn
ben hesapladım 25 gun falan spor yapamadım sadece yıyıp yattımm hastayımdıye v ecok korktum kılo aldımdıye ama yarım kg vermısm nıye vucud spora alıısnca yedıgını yakıyo artık D:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
yok ayıp deıl:D64 kıloyum canım ben boy 1.65-hmm

bende kılolu sandım senı bende boy 1.65 kılo 66 hedef enaz 60 sonra 58 olmak :D

sonuc varda ben 1 aydırda akapuktura gıdıyorum ilk hafta her gun gıttım sanrakı haftadalarda seaslar 3 gunne dustu bu haftadan sonrada 2 gun gıdecem sonuc 89. 450 den 8540ye dusmussum ama benım suan kılo ıcın gıtmıyorum erken menepoz ıcın gıdıyorum ondandan sonuc aldımm 8 aydır regl olmuyodum gıttıgımın haftası oldumm bakalım sonu gelır ınsallah

cnm 4 kg vermıssın regl olmak bayagı farkettırıyo kgda hayırlısı ıns once 70lı rakam sonra 60 lı rakamı gorcez -hmm

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
ya benim isteğim 58 kilo ama bı türlü doğumdan sonra olamadım gerçi bi çabada göstermedımya:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar