nesrin nerelerde yok kaç gündür. bende başlıcam ufak ufak artık öncekiler gibi gaza gelip hızlı başlayıp çabuk bitirmicem yani
200 gr almışım...:aglayan: 74.000gr dım...74.200gr olmuşum...netin arızalı olmasına çok sinirlendim...:kizdim:sinirden şiştim herhalde...:dusun:
sizleri çoooooooooookkkkkkkkkkkkk özledim...iyi olduğunuza sevindim...-hmm-hmm
-hmm
ablam yerın hemen farkedılıyo sensız sporun tadı yok canımsın senı gonulden allah rızası ıcn sevıyorum
hayırlı geceler kızlar salı sabah kahvaltıya ve aksma yemege mısafırleırm olucak bu ıkı gun bayagı yogun gecıcek sabah erken kalkamıyan bırı olarak
hepınızı optummmmmmmm
nesrin nerelerde yok kaç gündür. bende başlıcam ufak ufak artık öncekiler gibi gaza gelip hızlı başlayıp çabuk bitirmicem yani
aman da aman beni de merak edermişte sorarmış canım benimyeğenin büyüdü delikanlı oldu sen daha zayıflıcan :dusun: yeğeninin sana ne diyeceğini biliyosun dimi halacığım....:sarki: hadi artık bi zahmet başlasan...:kizdim:
aferın elın bos gel yada sporla gel ay bu nasıl bı yarısma tam benlık
12 saattır ayaktayım 5 saat temızlık gerısı yemek hazırlıgı yoruldum(
ocaktan alevler cıktı tup sızıyo galıba elımı kestım fırının kapagı kırıldı bı turlu pısmek bılmedı yemekleroffffffff morla sıfır sabah 9 gıbı kalkıp devam edıcem
bana dua edın kızlar bugnde regl oldum sancım olucak ya geldımı ust uste gelıyo