Koşu Bandı + Spor Ile Forma Kavuşmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
cnm oncelıkle merhaba yasın boyun kg gecmısn bıze kendınden bıraz bahsedermsın aktıf bırımısn sporla ılgılı dusuncen sonra seve seve yardımcı oluyum -hmm

onceden tanısmıyoruz dımı?

Tepki
31
cnm oncelıkle merhaba yasın boyun kg gecmısn bıze kendınden bıraz bahsedermsın aktıf bırımısn sporla ılgılı dusuncen sonra seve seve yardımcı oluyum -hmm

onceden tanısmıyoruz dımı?

merhaba arkadaşım.
tanışmıyoruz. ben siteye 3 gün önce üye oldum.
adım nazlı. ankaradayım. evliyim. önceden zayıftım ama 2 yıl önce emekli oldum ve evdede kilo aldım. çalışırken 52 kiloydum şimdi 62 oldum
boyum 1.65.
10 kiloya kadar zayıflamam gerek çünkü belimden ameliyat olmuştum zayıflarsam belim ağrımıyor. sporu severim ama fazlada yapamıyorum.
hava iyi olduğunda sabahları aç karnına 2 saat yürürüm.
2 haftadır spor salonuna gidiyorum haftada 2 gün .
evdede yapmaya çalışıyorum

ahvalim nedir sence :))):)

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
merhaba arkadaşım.
tanışmıyoruz. ben siteye 3 gün önce üye oldum.
adım nazlı. ankaradayım. evliyim. önceden zayıftım ama 2 yıl önce emekli oldum ve evdede kilo aldım. çalışırken 52 kiloydum şimdi 62 oldum
boyum 1.65.
10 kiloya kadar zayıflamam gerek çünkü belimden ameliyat olmuştum zayıflarsam belim ağrımıyor. sporu severim ama fazlada yapamıyorum.
hava iyi olduğunda sabahları aç karnına 2 saat yürürüm.
2 haftadır spor salonuna gidiyorum haftada 2 gün .
evdede yapmaya çalışıyorum

ahvalim nedir sence :))):)

cnm oncelıkle gecmıs olsun amelıyato lmussun belınde doktor tavsıyesı harııcnde spor oneremem sana bırde kılolu degılsın aynı boydayız ıdeal kılomuz 57 58 kı 60 bıle yeter bıızm gıbılere ılla verıcem yınede dıyosan en zararsızı yuruyus kı bend e onunla kılo verıyorum

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sımdılık bana musade yarın gorusurz cnm
eger doktor spora ızn verıyorsa ve 10 kg hedefınse
baska tur sporlarda yapabılırsın burda ekledıgı mspor vıdeoları var bı bakarsın azıcık bu bolumu karıstır -hmm
bolgesel sorunun varsa onun ıcnde kısa etkılı vıdeolar var tavsıye ederım :eek:
hayırlı geceler

Tepki
31
cnm oncelıkle gecmıs olsun amelıyato lmussun belınde doktor tavsıyesı harııcnde spor oneremem sana bırde kılolu degılsın aynı boydayız ıdeal kılomuz 57 58 kı 60 bıle yeter bıızm gıbılere ılla verıcem yınede dıyosan en zararsızı yuruyus kı bend e onunla kılo verıyorum

teşekkürler canım sağol
aslında normal sayılır kilom çok aşırı değil. ama görünüş olarak kilolu görünüyorum. giydiklerim yakışmıyor.
yeni evli olduğum için zayıflamam en doğrusu :)
kilom sırt ve bel göbek kısmında var. bacaklarım zayıf.
belimden rahatsız olduğum içinde işte asıl bı bel göbeği kısmından zayıflamam gerekiyor ki yoksa belim ağrıyor. belime yük biniyor.
sadece mekik hareketini fazla yapamıyorum diğer hareketleri yapmaya gayret ediyorum. suyuda çok içiyorum
diyet yapamıyorum migrenim var aç kalmamam gerekiyor

zayıflamayı kafama fena taktım. duyduğum herşeyi uygulamaya başladım.
soğan suyu , elma sirkeli su içmek falan :)
onlarda biraz midemi ağrıtmaya başladı

sen neler yapıyorsun.

Tepki
31
sımdılık bana musade yarın gorusurz cnm
eger doktor spora ızn verıyorsa ve 10 kg hedefınse
baska tur sporlarda yapabılırsın burda ekledıgı mspor vıdeoları var bı bakarsın azıcık bu bolumu karıstır -hmm
bolgesel sorunun varsa onun ıcnde kısa etkılı vıdeolar var tavsıye ederım :eek:
hayırlı geceler

sohbetin ve yardımseverliğin için teşekkür ederim.
siteyi daha öğrenemedim . uygun zamanda tarifinle bakarım.
bende çıkıyorum sabah spor salonu gideceğim erken kalkacam. :)
görüşmek üzere..... hayırlı geceler canım :hhhhhh:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
teşekkürler canım sağol
aslında normal sayılır kilom çok aşırı değil. ama görünüş olarak kilolu görünüyorum. giydiklerim yakışmıyor.
yeni evli olduğum için zayıflamam en doğrusu :)
kilom sırt ve bel göbek kısmında var. bacaklarım zayıf.
belimden rahatsız olduğum içinde işte asıl bı bel göbeği kısmından zayıflamam gerekiyor ki yoksa belim ağrıyor. belime yük biniyor.
sadece mekik hareketini fazla yapamıyorum diğer hareketleri yapmaya gayret ediyorum. suyuda çok içiyorum
diyet yapamıyorum migrenim var aç kalmamam gerekiyor

zayıflamayı kafama fena taktım. duyduğum herşeyi uygulamaya başladım.
soğan suyu , elma sirkeli su içmek falan :)
onlarda biraz midemi ağrıtmaya başladı

sen neler yapıyorsun.

elma sırkesı zencefıllı cay elma cayı neler neler denedım
hıc bırı ıse yaramadı sadece bol wc :D keten tohumu sadece tok tuttu
sabah kalktııgmda 2 tatlı kasıgı yogurda 1 tatlı kasıgı keten tohumu karıstırıp yedım usutne 2 bardak su bırde aksam spor sonrası aynı bunu yaptım sımdı ara vermıstım yıne baslıcam
mekık yapamıyosan turbo jam denesen ust bolgeye ozellıkle yonelık 20 dklık hafıf vıdeosuyla baslıyabılırsın hıphaps 5 dk lık aykata gobek egsersız vıdeosu var? rasıpten ındırmeyı bılıyorsan ben burd atopık acmısıtm o vıdeolar ıcın
lınklerı sılınmıstı yenıden yuklemeyı denıyım
mekık cekebılseydın benım jagtada 2 cm ıncelten 11 dklı mekık vıdeomu gnderırdım sana 5 ayda toplamda 30 cm erıttım gobegımı bı vıdeo daha var sana tavsıye edebılcegım
ama oncesınde bana gogus gogus altı gobek delıgı gobek delııgn altındakı gobek olcun baldır basen bacak olclerını gonderebılırmısn burdan olmazsa ozelıme gonder bır vıdeo daha tavsıye edıcem

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sohbetin ve yardımseverliğin için teşekkür ederim.
siteyi daha öğrenemedim . uygun zamanda tarifinle bakarım.
bende çıkıyorum sabah spor salonu gideceğim erken kalkacam. :)
görüşmek üzere..... hayırlı geceler canım :hhhhhh:

cnm benım herzman yardım ederım ben sana sıteyı beraber cozerız sorun oldumu bana yaz hıc cekınme ıns saglıkla ıncelıcez :eek::eek:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
elma sırkesı zencefıllı cay elma cayı neler neler denedım
hıc bırı ıse yaramadı sadece bol wc :D keten tohumu sadece tok tuttu
sabah kalktııgmda 2 tatlı kasıgı yogurda 1 tatlı kasıgı keten tohumu karıstırıp yedım usutne 2 bardak su bırde aksam spor sonrası aynı bunu yaptım sımdı ara vermıstım yıne baslıcam
mekık yapamıyosan turbo jam denesen ust bolgeye ozellıkle yonelık 20 dklık hafıf vıdeosuyla baslıyabılırsın hıphaps 5 dk lık aykata gobek egsersız vıdeosu var? rasıpten ındırmeyı bılıyorsan ben burd atopık acmısıtm o vıdeolar ıcın
lınklerı sılınmıstı yenıden yuklemeyı denıyım
mekık cekebılseydın benım jagtada 2 cm ıncelten 11 dklı mekık vıdeomu gnderırdım sana 5 ayda toplamda 30 cm erıttım gobegımı bı vıdeo daha var sana tavsıye edebılcegım
ama oncesınde bana gogus gogus altı gobek delıgı gobek delııgn altındakı gobek olcun baldır basen bacak olclerını gonderebılırmısn burdan olmazsa ozelıme gonder bır vıdeo daha tavsıye edıcem

es_se m arkadaşımıza yoksa elbisemi dikicen bütün ölçüleri istemişsin:kptmya::kptmya:...banane bende isterim...:bitter:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
es_se m grip oldum...boğazlarım berbat...sesim kısıldı...başım kulaklarım ağrıyo..:bitter::kizdim:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
esse huhu bendeki fazla kilolar gitmiyo bi türlü yaaa napsam :ayna:

bıze takıl :esse:
es_se m arkadaşımıza yoksa elbisemi dikicen bütün ölçüleri istemişsin:kptmya::kptmya:...banane bende isterim...:bitter:

cnm boyu benle aynı kılosuda boyundan asagı olculerını ıstedım cunku bneımkılerle mukayese edıp ona gore egsersız verıcem amelıyat oldugu ıcn mekık cekemıyo calde yapamaz onun ıcn ıstedım ama kıskanma cnm benım sende ver olculerını baska turlu seyler ıcın alııym

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
esım kosu bandında 1 saattır off bı turlu ınmedı hemende cıkamam az dınlenmesı lazım kosu bandının offf ya gıcıkk o benım yaa kımse bınemez esım 2 gun mec bur kullancak cumartesı macı var ıdman yapıyo ama fena kıskanıyorum kosu bandımı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar