Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Dışardan oku yazma2saat mı 2gün de bari a

Dışardan oku yazma2saat mı 2gün de bari a

Öylede çok sıkıcı aDışardan oku yazma

Atmışlar gibi düşün 2 saat dinlen
aslında saatte 9200 yazıyordu son saat ama benim saat ile telefon senkronize olmuyor galiba arada gidiyor böyle
Sen Apple Watch al bak gör senkronize nasılmışaslında saatte 9200 yazıyordu son saat ama benim saat ile telefon senkronize olmuyor galiba arada gidiyor böyle

aynen lazım karı koca saat almamız gerekiyor gerçi saatim nerden baksan 5 senelik var galibaSen Apple Watch al bak gör senkronize nasılmış
Sanki pazardan legen alıcak ooo dedigin kaç milyar dolaaaeeerrSen Apple Watch al bak gör senkronize nasılmış
Her bütçeye göre varyaSanki pazardan legen alıcak ooo dedigin kaç milyar dolaaaeeerr
Bnde 2021 de almıştım daha doğrusu eşime doğum günümde aldırmıştım çok memnunum @Maya. da almıştıaynen lazım karı koca saat almamız gerekiyor gerçi saatim nerden baksan 5 senelik var galiba

Bende de var çakma çırpma bişeyHer bütçeye göre varya

Bende de var çakma çırpma bişey
Buraya olmalıydı10:00 fotodaki kadar yedim Ekli dosyayı görüntüle 49785
13:30 bardaktaki kefir Ekli dosyayı görüntüle 49786
14:00 Türk kahvesi
18:30-19 3 kabuk mücver az yoğurt Ekli dosyayı görüntüle 49787
Afiyet olsun canım10:00 fotodaki kadar yedim Ekli dosyayı görüntüle 49785
13:30 bardaktaki kefir Ekli dosyayı görüntüle 49786
14:00 Türk kahvesi
18:30-19
3 küçük mücver az yoğurt Ekli dosyayı görüntüle 49787
Afiyet olsun canımSabah,
yarım haşlanmış yumurta kendime omlet yapacaktım kocam sağolsunİki çeri domates, 3 zeytin yarım dilim ekmek bir dilim peynir bir bardak çay.
Ara 1 büyük kupa yeşil çay/bir kahve
Akşam,
Bir kase limonlu Brüksel lahana,
Bir kase cacık
3 kaşık kavurma iki dilim ekmek.
Afiyet olsunnnnnnSabah,
yarım haşlanmış yumurta kendime omlet yapacaktım kocam sağolsunİki çeri domates, 3 zeytin yarım dilim ekmek bir dilim peynir bir bardak çay.
Ara 1 büyük kupa yeşil çay/bir kahve
Akşam,
Bir kase limonlu Brüksel lahana,
Bir kase cacık
3 kaşık kavurma iki dilim ekmek.