Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
mınıcım gelmıssın cnm ya aksam bıde onca gec gıtmene ragmen valla hamıs hamıs allah yardım etsın cnm

OP
M

minietek

Misafir
Ay canim benim Rabbimden o ruhsuz halanin kalbine sefkat diliyorum Rabbim senin yardimcin olsun canim dikkat et kalin giyin ayaklarina iki corap giy ....
aminnn canımmm
amın cnm ıns ıns bızede az kaldı ıns 3 4 ay sonra ıns bızde önce hamıs sonra oglusumuz gelıyo dıyecez burdan rabbımın ıznı ıle

kapa kapa cnm ya cok yoruldun bugun allah rahatlık versın hemen gıt yat dınlen bol bol
eve gıdınce hemen uyudum kızlar çok yorulmusum yaa

herkese günaydıınn kızlarrrrr

egem hadı güzel haberler getır bıze ınsallahhhh

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
:cokkomik:
bernilcim çocuklar çizgi kahramanlarını dönem dönem çok seviyorlar hayran oluyorlar çok şeker bu :)
maşallah güzel kızına canım allah bana da nasip etsin

egemcim benim kızlarımdı cnm,inş cnm inş hayalindeki gibi en az bi kızzın olur cnm,ben hep ilk bebeğimin sarışın bi kız olmasını isterdim hep öyle dua ederdim

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
haskena için büyük gün ,geçmez dediğimiz zaman geçiyo rabbim gönlündekini versin inş,bizede zaman yaklaşıyo

ogun kalpten gıtmesek ıyı valla rengıncım ya ay sımdı bıle dusununce ates basıyo ınankı sen yum akınımı karbonatımı deneyecen rengın karar verdınmı bıde gulen yuzu alcanmı napcan cnm??

OP
M

minietek

Misafir
mınıcım gelmıssın cnm ya aksam bıde onca gec gıtmene ragmen valla hamıs hamıs allah yardım etsın cnm
evet canım amınn bır arkadaş sabaha kadar uyumadan çalıştı onu bıle eve göndermıyokı uyusun dınlensın ama o gıdınce bız gönderırız onu eve gıder
günaydın cnm,allah kolaylık versin sana

sağol canım amınnn hamıle kalmadan öncee hep kalıyodum ama şimdı daha çok yoruluyorum
bunu sankı kendısı bılmıyor hamıleyım dediğimde kaç aylık dıye sormadı bılee artık hiç sevmıyorumm onuu keşke hiç girmeseydımmm buraya
neyse boşverın illakı başka bır sekılde gerı gelecek bana bunlar

bebeğim sağlıklı olsunda hiç birşey umrumda değil şimdi

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ogun kalpten gıtmesek ıyı valla rengıncım ya ay sımdı bıle dusununce ates basıyo ınankı sen yum akınımı karbonatımı deneyecen rengın karar verdınmı bıde gulen yuzu alcanmı napcan cnm??
onda emin değilim bernil sen karar verdinmi ,gülen yüzüde mimoza hormon ilaçlarının clear bluea yu etkilediğini söylemişti prespektüsünde öyle yazıyomuş,egem sen dr bi sorabilirmisin cnm,klomen çatlatma iğnesi clear blue gibi testleri etkilemi die,bide dr sorarım demiştin cnm klomen çatlatma iğnesi yada diet yapmışlarmı die

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bu arada benim kadın doğumcumun eşinden bahsetmiştim hamile diye..ona sordum bi yöntem denediniz mi diye 2 kızı vardı..3.bebeklerine hamilee yumurta takip etmişler..çatladıktan 36 saat sonra ilişkiye girmişler ve karbonatlu su ile 3 saat önce vaj.duş yapmışlar....
yani sizin yöntemlerle bire bir kızlar ben bu sayfadan önce malesef ki hiç bi bilgim yoktu bu konularla bilmediğim çok şey var ama epeyde bi bilgim oldu kendim için artık geç kaldım sanırım ama yine de bir kişiye bile yardımım dokunsa mutlu olurum :)
11 küsür haftada sanırım tam belli değil henuz cinsiyeti ama dr um gelişimine göre muhtemelen kız demiş :(
bakalım hayırlısı gerçi sağ salim olsunda

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernil daha çok var cnm temmuza hazır etmeliyim 185 falan galiba adetimde yaklaştı bugün olmam lazım temmuzda bitmeli cnm sen naptın kaçıncı cüzdesin,

cnm ben okuyamadımkı fazla ya 10 cuzdeyım bende mayıs sonuna bende bıtırırım ıns ya sonra yasıne baslayacam aslında hee namazdan sonrada yasını serıf okumaya baslasamda olur cnm bakalım bır an önce bıtırırız ıns cnm sen sımdı tam olarak karar verdınmı hangı ay deneyeceksın cnm

egem

Daimi Üye
Tepki
517
rengincim bu gün daha detaylı konuşurum canım klomen ve çatlatma iğnesini hayırlısı inşallah sizler için

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bu arada benim kadın doğumcumun eşinden bahsetmiştim hamile diye..ona sordum bi yöntem denediniz mi diye 2 kızı vardı..3.bebeklerine hamilee yumurta takip etmişler..çatladıktan 36 saat sonra ilişkiye girmişler ve karbonatlu su ile 3 saat önce vaj.duş yapmışlar....
yani sizin yöntemlerle bire bir kızlar ben bu sayfadan önce malesef ki hiç bi bilgim yoktu bu konularla bilmediğim çok şey var ama epeyde bi bilgim oldu kendim için artık geç kaldım sanırım ama yine de bir kişiye bile yardımım dokunsa mutlu olurum :)
11 küsür haftada sanırım tam belli değil henuz cinsiyeti ama dr um gelişimine göre muhtemelen kız demiş :(
afffffff sen ne dıyon egemcım ya cnm ıns babası yanılmısdır ya cok erkekn zaten ıns erkektır cnm valla bunlarıda duyunca urperıyorum cnm ya ama takvıye dıyet artı yum takıp hepsı bırlıkde guzlu bence rabbım den hepsı ama tedbırı alıp rabbıme bırakcaz zaten gerısını ıns

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

cnm çok sağol gerçekten bize çok yardımcı oldun anlattıklarınla,rabbim sana kızıda aratmaz inş,kolay ulaşırsın kızına bebişin en az biri kızdır hayırlısıyla cnm

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
onda emin değilim bernil sen karar verdinmi ,gülen yüzüde mimoza hormon ilaçlarının clear bluea yu etkilediğini söylemişti prespektüsünde öyle yazıyomuş,egem sen dr bi sorabilirmisin cnm,klomen çatlatma iğnesi clear blue gibi testleri etkilemi die,bide dr sorarım demiştin cnm klomen çatlatma iğnesi yada diet yapmışlarmı die

bende iğne olsammı diye düşünüyorum kızlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar