aminnn canımmmAy canim benim Rabbimden o ruhsuz halanin kalbine sefkat diliyorum Rabbim senin yardimcin olsun canim dikkat et kalin giyin ayaklarina iki corap giy ....
eve gıdınce hemen uyudum kızlar çok yorulmusum yaaamın cnm ıns ıns bızede az kaldı ıns 3 4 ay sonra ıns bızde önce hamıs sonra oglusumuz gelıyo dıyecez burdan rabbımın ıznı ıle
kapa kapa cnm ya cok yoruldun bugun allah rahatlık versın hemen gıt yat dınlen bol bol
bernilcim çocuklar çizgi kahramanlarını dönem dönem çok seviyorlar hayran oluyorlar çok şeker bu
maşallah güzel kızına canım allah bana da nasip etsin
aminnn canımmm
eve gıdınce hemen uyudum kızlar çok yorulmusum yaa
herkese günaydıınn kızlarrrrr
egem hadı güzel haberler getır bıze ınsallahhhh
haskena için büyük gün ,geçmez dediğimiz zaman geçiyo rabbim gönlündekini versin inş,bizede zaman yaklaşıyo
kacıncı yasındesın rengıncım ya massallah bıtırıp gıdersın nerdeyse az kalmısdır
evet canım amınn bır arkadaş sabaha kadar uyumadan çalıştı onu bıle eve göndermıyokı uyusun dınlensın ama o gıdınce bız gönderırız onu eve gıdermınıcım gelmıssın cnm ya aksam bıde onca gec gıtmene ragmen valla hamıs hamıs allah yardım etsın cnm
günaydın cnm,allah kolaylık versin sana
oo bugün gerdek varrhaskena için büyük gün ,geçmez dediğimiz zaman geçiyo rabbim gönlündekini versin inş,bizede zaman yaklaşıyo
amin inşallah canımmhoşgeldin mini etek canım..
sağol inşallah güzel haberlerle geliriz
onda emin değilim bernil sen karar verdinmi ,gülen yüzüde mimoza hormon ilaçlarının clear bluea yu etkilediğini söylemişti prespektüsünde öyle yazıyomuş,egem sen dr bi sorabilirmisin cnm,klomen çatlatma iğnesi clear blue gibi testleri etkilemi die,bide dr sorarım demiştin cnm klomen çatlatma iğnesi yada diet yapmışlarmı dieogun kalpten gıtmesek ıyı valla rengıncım ya ay sımdı bıle dusununce ates basıyo ınankı sen yum akınımı karbonatımı deneyecen rengın karar verdınmı bıde gulen yuzu alcanmı napcan cnm??
bernil daha çok var cnm temmuza hazır etmeliyim 185 falan galiba adetimde yaklaştı bugün olmam lazım temmuzda bitmeli cnm sen naptın kaçıncı cüzdesin,
afffffff sen ne dıyon egemcım ya cnm ıns babası yanılmısdır ya cok erkekn zaten ıns erkektır cnm valla bunlarıda duyunca urperıyorum cnm ya ama takvıye dıyet artı yum takıp hepsı bırlıkde guzlu bence rabbım den hepsı ama tedbırı alıp rabbıme bırakcaz zaten gerısını ınsbu arada benim kadın doğumcumun eşinden bahsetmiştim hamile diye..ona sordum bi yöntem denediniz mi diye 2 kızı vardı..3.bebeklerine hamilee yumurta takip etmişler..çatladıktan 36 saat sonra ilişkiye girmişler ve karbonatlu su ile 3 saat önce vaj.duş yapmışlar....
yani sizin yöntemlerle bire bir kızlar ben bu sayfadan önce malesef ki hiç bi bilgim yoktu bu konularla bilmediğim çok şey var ama epeyde bi bilgim oldu kendim için artık geç kaldım sanırım ama yine de bir kişiye bile yardımım dokunsa mutlu olurum
11 küsür haftada sanırım tam belli değil henuz cinsiyeti ama dr um gelişimine göre muhtemelen kız demiş
bakalım hayırlısı gerçi sağ salim olsunda
rengincim bu gün daha detaylı konuşurum canım klomen ve çatlatma iğnesini hayırlısı inşallah sizler için
bu arada benim kadın doğumcumun eşinden bahsetmiştim hamile diye..ona sordum bi yöntem denediniz mi diye 2 kızı vardı..3.bebeklerine hamilee yumurta takip etmişler..çatladıktan 36 saat sonra ilişkiye girmişler ve karbonatlu su ile 3 saat önce vaj.duş yapmışlar....
yani sizin yöntemlerle bire bir kızlar ben bu sayfadan önce malesef ki hiç bi bilgim yoktu bu konularla bilmediğim çok şey var ama epeyde bi bilgim oldu kendim için artık geç kaldım sanırım ama yine de bir kişiye bile yardımım dokunsa mutlu olurum
11 küsür haftada sanırım tam belli değil henuz cinsiyeti ama dr um gelişimine göre muhtemelen kız demiş
bakalım hayırlısı gerçi sağ salim olsunda
onda emin değilim bernil sen karar verdinmi ,gülen yüzüde mimoza hormon ilaçlarının clear bluea yu etkilediğini söylemişti prespektüsünde öyle yazıyomuş,egem sen dr bi sorabilirmisin cnm,klomen çatlatma iğnesi clear blue gibi testleri etkilemi die,bide dr sorarım demiştin cnm klomen çatlatma iğnesi yada diet yapmışlarmı die
rengincim bu gün daha detaylı konuşurum canım klomen ve çatlatma iğnesini hayırlısı inşallah sizler için