Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
cnm gecmıs olsun ya aman dıkkat et cnm ınan hıc bı bılgım yok bu konuda ama bol bol sıvı alımı saglıyolar bıldıgım kadarıyla

tesekr edeerm cnm ama dediğim gibi bnm tükettiğim sıvıyı kmse tüketmiyodur neden böyle oluyo anlamadım dktr cok lavaboya cıkmada neden olur dedi napimmm lavaboya mı gitmim yok artık napcam bilmiorum kızlar bebeğimin suyu azmıs erken doğuma nedn olmaz dimi bilenler biligi versn

OP
M

Mertim

Misafir
hayır dogru yazdım.
topraga basmak pozitif iyonlu yaparmı biizi diye soruldu
negatif iyonlar insanların geneli için zaten cok faydalı
pozitif iyonlarda tam tersi
topraga basmak kötü elektrigi alır derken burdaki kötü elektirik pozitif iyonlar olarak düşündüm ben. ve bu da insanlar için faydalı oldugundan topraga basmak negatif iyon yönden bizi (insanlar) olumlu etkiler
burdaki biz insanların geneli oluyor
cünkü pozitif ve negatif iyonların neler oldugunu bilen biri hangisi bize zararlı hangiis faydalı bilmesi lazım
ben sadece mantıken düşünüp yorum yaptım.yinede topraga basmak insana negatif yöndemi poziitf yöndemi etki eder araştırılabilir
Anladim canim ben yanlis anlamisim..sen genel yazmissin.ben erkek bebek icin gerekli iyondan bahsediliyor sanmistim.dedigin gibi bende hep oyle bilirim yani topraga ciplak ayak ile basmak vucuttaki elektrigi atar derler,bencede burdaki elektrik kotu elektriktir yani pozitif elektrik..ayni sekilde abdest alirkende suyla temas dirseklere kadar bilekleri ve ayak bileklerini yikarken ayni sekilde elektrik atilirmis suya verilir derler.Rabbim zaten insanoglunun kendi yarari icin yapmis herseyi,eger abdest alirsan kendine saglik acisindan faydan var..kotu elktrigini atmis olursun temizlenirsin..ama tabi yine erkek bebek dieti icin tersi bir iyon yonu oluyor bu:) pozitif iyona ihtiyac olucagi icin.ama tabi tek basina diger seylerin nasil hukmu yoksa bununda yoktur..diet ve zamanlamayi ayarlayabildikten sonra buda olmasin:)
mimozada cvp verir mutlaka ama bende kendi fikrimi yazayım
clear blue de 1 kez gülen yüz cıkıyor zaten.gülen yüzden 24 saat sonrada olsa, 30 saatte sonrada olsa tekrar test yaptıgında yine gülen yüz cıkmaz zaten
öenmli olan gülen yüzden kac saat sonra ilişki oldugu.
mimozada gülen yüz cıktı ve 1 gün sonra ilişkiye girmişti.zamanlaması güzeldi yani.

Tesekkur ederim cvbin icin cnm..bende 24 saat sonrasi yada 30 saat sonrasi gulen yuz cikmicagini biliyorum,,bende haskena gibi sabah ve aksam yapiyordum bir defasinda sabah yaptigimda aksam yine gormustum.yani kisa sure varsa arasi mesela 8-10 saat gibi 2 kez gorme sansinda var gulen yuzu ve icinde cizgi seklinde kismida var ordan da cizginin daha koyu veya acildigini gorebiliyosun..mesela haskenacim sen aksam 8 de yapmissin cnm ve ilk o zaman gordun sanirim..sabah erken saatte yani 4 yada 6 gibi yaparsan yine gorebiliceksin gulen yuzu.ondan sonra gorebilicegini sanmiyorum tabi..bide kisilere gore yumurtlama zamani degisicegi icin 24-36 sonra catlar yaziyor ama bu kisiden kisiyede degisebiliyor.o yuzden eger mumkunse sabah aksam yapmak en ideali gibi..yada gun icerisinde tesadufu saatte yapip gulen yuzu gordukten sonra kendini dinleyip 24 saat veya 36 saat sonrasi iliskiye girmek ideal yumurtlama zamaninda olur diye dusunuyorum..
Benim mesela bu en son kimysal gebelikte gulen yuzu gordum oglen 2 gibi 5 saat sonrasi civari iliski olmustu ve hamileydim.ama hep diyorumya bir onceki gece yapamamistim testi yapsam gece 12 civari eminim yine gulen yuzu gorucektim.ertesi gun oglen 2 de yaptim ilk gordum ama gece yapsaydim 2 de yaptigim ilk olmucakti.yine baska bir arkadasim gulen yuz gordugu an iliskiye girdigini soylemisti yani ilk gordugunde ve suan oglu var.darisi bizlere ins.Amin..
eger yanildigim bir yer varsa yazarsan sevinirim canim.:lilav::lilav:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Hepinize iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben bütün gün disardaydim yeni geldim ay baya yogun bir gündü gelir gelmez testimi yaptim ve gülen yüzü gördüm resmen ellerim titriyor sanki hamilelik testi yapmisimda cift cizgiyi görmüs gibi oldum yarin gerdege giriyom bacilar dualarinizi esirgemeyin....:1::1::1:

cnm rabbim gönlüne göre versin inş,hadi hayırlısı cnm şöyle yakışıklı bi beyfendi bekliyoruz senden

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bu gün doktora gideceğim .ok heycanlıyım öğlen saat 1 gibi gideceğim hayırlısı ile inşallah sorunsuz geçer kalp atışlarını duyarız inşallah

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
tesekr edeerm cnm ama dediğim gibi bnm tükettiğim sıvıyı kmse tüketmiyodur neden böyle oluyo anlamadım dktr cok lavaboya cıkmada neden olur dedi napimmm lavaboya mı gitmim yok artık napcam bilmiorum kızlar bebeğimin suyu azmıs erken doğuma nedn olmaz dimi bilenler biligi versn

cnm,benim ilk bebeğimde dr söylediği gün geçmişti sık sık kontrole gidiyoduk son kontrolde dr suyunu çok azaldığını söyledi acil doğuma girmelisin demişti 4 gün geçmişti doğumdan çıktığında mosmormuş,ama ben öncesinde suyunun azaldığını bilmiyodum,sanırım bol su içmen yeterli olur ekstra bişey olsa mutlaka dr söylerdi zzaten endişelenmene gerek yok cnm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar