allahım umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah AMİİİİİİİİİİİİNNNNNNN
amin inşallah canım
ben çıkıyorum gidip yatıyım biraz.koca ütü yapıyor ben int. sohbet ediyorum :zonk:
allahım umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah AMİİİİİİİİİİİİNNNNNNN
hadii iyigeceler kendine dikkat et bacımmmmamin inşallah canım
ben çıkıyorum gidip yatıyım biraz.koca ütü yapıyor ben int. sohbet ediyorum :zonk:
cnm gecmıs olsun ya aman dıkkat et cnm ınan hıc bı bılgım yok bu konuda ama bol bol sıvı alımı saglıyolar bıldıgım kadarıyla
Anladim canim ben yanlis anlamisim..sen genel yazmissin.ben erkek bebek icin gerekli iyondan bahsediliyor sanmistim.dedigin gibi bende hep oyle bilirim yani topraga ciplak ayak ile basmak vucuttaki elektrigi atar derler,bencede burdaki elektrik kotu elektriktir yani pozitif elektrik..ayni sekilde abdest alirkende suyla temas dirseklere kadar bilekleri ve ayak bileklerini yikarken ayni sekilde elektrik atilirmis suya verilir derler.Rabbim zaten insanoglunun kendi yarari icin yapmis herseyi,eger abdest alirsan kendine saglik acisindan faydan var..kotu elktrigini atmis olursun temizlenirsin..ama tabi yine erkek bebek dieti icin tersi bir iyon yonu oluyor buhayır dogru yazdım.
topraga basmak pozitif iyonlu yaparmı biizi diye soruldu
negatif iyonlar insanların geneli için zaten cok faydalı
pozitif iyonlarda tam tersi
topraga basmak kötü elektrigi alır derken burdaki kötü elektirik pozitif iyonlar olarak düşündüm ben. ve bu da insanlar için faydalı oldugundan topraga basmak negatif iyon yönden bizi (insanlar) olumlu etkiler
burdaki biz insanların geneli oluyor
cünkü pozitif ve negatif iyonların neler oldugunu bilen biri hangisi bize zararlı hangiis faydalı bilmesi lazım
ben sadece mantıken düşünüp yorum yaptım.yinede topraga basmak insana negatif yöndemi poziitf yöndemi etki eder araştırılabilir
mimozada cvp verir mutlaka ama bende kendi fikrimi yazayım
clear blue de 1 kez gülen yüz cıkıyor zaten.gülen yüzden 24 saat sonrada olsa, 30 saatte sonrada olsa tekrar test yaptıgında yine gülen yüz cıkmaz zaten
öenmli olan gülen yüzden kac saat sonra ilişki oldugu.
mimozada gülen yüz cıktı ve 1 gün sonra ilişkiye girmişti.zamanlaması güzeldi yani.
Hepinize iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben bütün gün disardaydim yeni geldim ay baya yogun bir gündü gelir gelmez testimi yaptim ve gülen yüzü gördüm resmen ellerim titriyor sanki hamilelik testi yapmisimda cift cizgiyi görmüs gibi oldum yarin gerdege giriyom bacilar dualarinizi esirgemeyin....:1::1::1:
gunaydın kızlar yagmurlu soguk bı ıstanbul sabahından
günaydın ezel nasılsın
sorma ya yaz gelmeyek bu sene bu gıdısle nısan yagmurları ama arrtık bunlarda havada cok soguk dedıgın gıbıgünaydın bernil,evet çok soğuk bu gün havalar ısınmadı bi türlü
tesekr edeerm cnm ama dediğim gibi bnm tükettiğim sıvıyı kmse tüketmiyodur neden böyle oluyo anlamadım dktr cok lavaboya cıkmada neden olur dedi napimmm lavaboya mı gitmim yok artık napcam bilmiorum kızlar bebeğimin suyu azmıs erken doğuma nedn olmaz dimi bilenler biligi versn
günaydın kızlar güzel bi gün geçirmenizi diliyorum hepinize