OP
minietek
Misafir
- #22.981
kızlar bence glucopage 850 günde bır tane ıle başlayın en azından ben 3 tane içiyordum kı test yapılmadann
canım ever zaten şeker ıcın uraılmıs kullanılan bır ılac sonradan yumurtaya etkısı oldugu saptanıyo
bana hiç test yapmadan verdı 2 dr da
senın baban yıllardır kullanmıs bak işe de yaramıs dr buyuk olasılıkla başka bır ılaca geçti baban için aşırı kılo verdıyse daha öncedende geçebılırdı
şimdı kılo almaya başlar baban ve kıloda şeker için hiç iyi değil aşırı kılo alırsa arada bu ilacada gectırir şeker hastalıgı zor bir hastalık yedıkten sonra zayıflık problem olmasa gerek
bugün 33.günüm bende regli olmadım daha
ne regli belirtim var nede hamiellik belirtisiii
gögsüm ,kasımklarımda sancı filan yok
sadece belim agrıyorr
akıntımda yokkk
Elara sen dün vermemişmiydin bu hamilelik kitabı ile ilgili linki
arıyorum bulamadım
bizim gelin istedi bebekle ilgili şeyler vardır diye
Bence hamile değilsindir Allah bilir tabi ama ben de böyle oldum 40 günden sonra oldum. Hiçbir belirtim yoktu göğüslerde hassasiyet, kasıklarda batma. acaba hamile miyim diye düşünmekten daha da geciktirdim sanki gelmesini. Bi de ben dayanamayıp test alıp bakmıştım hemde birkaç gün arayla sen de al bak olmadı için rahatlasın.
Elera, bi de her ay tereddütlüsün hamile misin diye. Sorması ayıp ne marka kullanıyorsunuz :acep:
evet canım insulıne gecıldı dıye üzülmeyın bır zamandan sonra herkes mecbur gecıo düzenlı ılacını olsun buzdolabında saklasın bır de çok dıkkat etsın baban akşamları ayaklarını yukarı kaldırıp uzansın elıne makas bıle alamsın yaralar çok zor kapanıyorr kesınlıkle ortopedık ayakkabı kullancakk çorabı sıkmıcak bılee çocukalrında bır aclık tokluk sekerı yaptırmak gerekıyo dıkkat etmek gerekAnladım canım. Babama başka ilaca başlattı doktor ama 3-4 ay sürekli şekeri yüksek seyretti glucopage kadar etkili olmadı ve sonunda insüline geçtiler. Babamın kilo problemi hiç yoktu sadece bu ilacı kullanmaya başladıktan sonra zayıflamaya başladı. Şeker rahatsızlığında kilo hiç iyi değil tabi ama doktoru da demiş uzun seneler şekeri yüksek seyreden hastalarda sonradan hastalığın neden olduğu zayıflama oluyormuş.
Doktorlar yumurtalıklar için bu ilacı veriyorlarsa demek ki sağlıklı insanların şekerini bu ilaç düşürmüyor, dengeliyor diyebiliriz ben böyle anladım.
Elara sen dün vermemişmiydin bu hamilelik kitabı ile ilgili linki
arıyorum bulamadım
bizim gelin istedi bebekle ilgili şeyler vardır diye
iii geceler kizlarrr..
Tazmanya tebrik ederim canim,,Allahim sag salim kucagina aldirsin,gonlundeki cinsiyette olsun,darisi tum isteyenlere ve bana olsun ins.amin
Baştan tedirgindik ama insüline geçince daha bir rahatladık minicim. Şu an iyi gidiyor inşallah bir sorun olmaz. Bu arada ben de gebelik diyabeti çıkmıştı genetik hakikaten.Şimdi de arada bir kontrol ettiriyorum. ikinciye hamile kalırsam yine çıkacak muhtemelen hamileyken diyet yapmak çok zor oluyor.evet canım insulıne gecıldı dıye üzülmeyın bır zamandan sonra herkes mecbur gecıo düzenlı ılacını olsun buzdolabında saklasın bır de çok dıkkat etsın baban akşamları ayaklarını yukarı kaldırıp uzansın elıne makas bıle alamsın yaralar çok zor kapanıyorr kesınlıkle ortopedık ayakkabı kullancakk çorabı sıkmıcak bılee çocukalrında bır aclık tokluk sekerı yaptırmak gerekıyo dıkkat etmek gerek
ı
[sıze="4"]Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu ay cuha içmiştim acaba omu geciktirdi bimiyorum
yada gec yumurtladım gecenki kazadan hamiş kaldım[/sıze]
Biz de kullanmıyorduk ben şart koştum artık yoksa hep tedirginim. :ilknur:Allah en hayırlı zamanda versin inşallah bebişlerimizi.cnm herzaman kondom kullanmıyoruz
genelde okey kullanırız,ama gecen delik olan fiesta diye bi markaydı
tazmanyaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindiiiiiiiiiiiiimmm canımmmmm ayyy inşaAkllah gönlündeki gibi bir erkek evlat olur hayırlısıyla
Tazmanya hayırlı uğurlu olsun canımmm
allah gönlüne göre verir inşallahhh
tazmanya ateşin kaçlarda gidiyordu mesela testi yaptığın sabah ateşin kaçtı_?
kızlar herkeste olduğu gibi benımde kondom anım var büyük kızım daha 2 aylık felan bizde korunuyoz kondomla benım kondom delik değil resmen yırtıldı sanki patatesi çok haşlarsında kabukları ayrılır döner ya aynı haşlanmış patates görüntüsüolmuştu hemen sağlık ocağına gidip ilaç almıştım gebelık önlemek amacıyla