Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
kızlar bence glucopage 850 günde bır tane ıle başlayın en azından ben 3 tane içiyordum kı test yapılmadann

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
canım ever zaten şeker ıcın uraılmıs kullanılan bır ılac sonradan yumurtaya etkısı oldugu saptanıyo
bana hiç test yapmadan verdı 2 dr da
senın baban yıllardır kullanmıs bak işe de yaramıs dr buyuk olasılıkla başka bır ılaca geçti baban için aşırı kılo verdıyse daha öncedende geçebılırdı

şimdı kılo almaya başlar baban ve kıloda şeker için hiç iyi değil aşırı kılo alırsa arada bu ilacada gectırir şeker hastalıgı zor bir hastalık yedıkten sonra zayıflık problem olmasa gerek

Anladım canım. Babama başka ilaca başlattı doktor ama 3-4 ay sürekli şekeri yüksek seyretti glucopage kadar etkili olmadı ve sonunda insüline geçtiler. Babamın kilo problemi hiç yoktu sadece bu ilacı kullanmaya başladıktan sonra zayıflamaya başladı. Şeker rahatsızlığında kilo hiç iyi değil tabi ama doktoru da demiş uzun seneler şekeri yüksek seyreden hastalarda sonradan hastalığın neden olduğu zayıflama oluyormuş.
Doktorlar yumurtalıklar için bu ilacı veriyorlarsa demek ki sağlıklı insanların şekerini bu ilaç düşürmüyor, dengeliyor diyebiliriz ben böyle anladım.

OP
E

Elara

Misafir
bugün 33.günüm bende regli olmadım daha
ne regli belirtim var nede hamiellik belirtisiii
gögsüm ,kasımklarımda sancı filan yok
sadece belim agrıyorr
akıntımda yokkk

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Elara sen dün vermemişmiydin bu hamilelik kitabı ile ilgili linki
arıyorum bulamadım
bizim gelin istedi bebekle ilgili şeyler vardır diye

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
bugün 33.günüm bende regli olmadım daha
ne regli belirtim var nede hamiellik belirtisiii
gögsüm ,kasımklarımda sancı filan yok
sadece belim agrıyorr
akıntımda yokkk

Bence hamile değilsindir Allah bilir tabi ama ben de böyle oldum 40 günden sonra oldum. Hiçbir belirtim yoktu göğüslerde hassasiyet, kasıklarda batma. acaba hamile miyim diye düşünmekten daha da geciktirdim sanki gelmesini. Bi de ben dayanamayıp test alıp bakmıştım hemde birkaç gün arayla sen de al bak olmadı için rahatlasın.

OP
E

Elara

Misafir
arıyorum bulamadım

Bence hamile değilsindir Allah bilir tabi ama ben de böyle oldum 40 günden sonra oldum. Hiçbir belirtim yoktu göğüslerde hassasiyet, kasıklarda batma. acaba hamile miyim diye düşünmekten daha da geciktirdim sanki gelmesini. Bi de ben dayanamayıp test alıp bakmıştım hemde birkaç gün arayla sen de al bak olmadı için rahatlasın.

bu ay cuha içmiştim acaba omu geciktirdi bimiyorum
yada gec yumurtladım gecenki kazadan hamiş kaldım

OP
M

minietek

Misafir
Anladım canım. Babama başka ilaca başlattı doktor ama 3-4 ay sürekli şekeri yüksek seyretti glucopage kadar etkili olmadı ve sonunda insüline geçtiler. Babamın kilo problemi hiç yoktu sadece bu ilacı kullanmaya başladıktan sonra zayıflamaya başladı. Şeker rahatsızlığında kilo hiç iyi değil tabi ama doktoru da demiş uzun seneler şekeri yüksek seyreden hastalarda sonradan hastalığın neden olduğu zayıflama oluyormuş.
Doktorlar yumurtalıklar için bu ilacı veriyorlarsa demek ki sağlıklı insanların şekerini bu ilaç düşürmüyor, dengeliyor diyebiliriz ben böyle anladım.
evet canım insulıne gecıldı dıye üzülmeyın bır zamandan sonra herkes mecbur gecıo düzenlı ılacını olsun buzdolabında saklasın bır de çok dıkkat etsın baban akşamları ayaklarını yukarı kaldırıp uzansın elıne makas bıle alamsın yaralar çok zor kapanıyorr kesınlıkle ortopedık ayakkabı kullancakk çorabı sıkmıcak bılee çocukalrında bır aclık tokluk sekerı yaptırmak gerekıyo dıkkat etmek gerek
arıyorum bulamadım

ben aldım annelık akademısı yaz çıkıyo ıkı kıtabıda aynı adrese ıstedım geldı okuyorum süper bu kadının serısını alıcam kıtap serısı tabııkı

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
evet canım insulıne gecıldı dıye üzülmeyın bır zamandan sonra herkes mecbur gecıo düzenlı ılacını olsun buzdolabında saklasın bır de çok dıkkat etsın baban akşamları ayaklarını yukarı kaldırıp uzansın elıne makas bıle alamsın yaralar çok zor kapanıyorr kesınlıkle ortopedık ayakkabı kullancakk çorabı sıkmıcak bılee çocukalrında bır aclık tokluk sekerı yaptırmak gerekıyo dıkkat etmek gerek
ı
Baştan tedirgindik ama insüline geçince daha bir rahatladık minicim. Şu an iyi gidiyor inşallah bir sorun olmaz. Bu arada ben de gebelik diyabeti çıkmıştı genetik hakikaten.Şimdi de arada bir kontrol ettiriyorum. ikinciye hamile kalırsam yine çıkacak muhtemelen hamileyken diyet yapmak çok zor oluyor.:(

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
kızlar herkeste olduğu gibi benımde kondom anım var büyük kızım daha 2 aylık felan bizde korunuyoz kondomla benım kondom delik değil resmen yırtıldı sanki patatesi çok haşlarsında kabukları ayrılır döner ya aynı haşlanmış patates görüntüsü :cokkomik:olmuştu hemen sağlık ocağına gidip ilaç almıştım gebelık önlemek amacıyla

OP
M

minietek

Misafir
kızlar herkeste olduğu gibi benımde kondom anım var büyük kızım daha 2 aylık felan bizde korunuyoz kondomla benım kondom delik değil resmen yırtıldı sanki patatesi çok haşlarsında kabukları ayrılır döner ya aynı haşlanmış patates görüntüsü :cokkomik:olmuştu hemen sağlık ocağına gidip ilaç almıştım gebelık önlemek amacıyla

canım bizdede birkere yırtıldı bır kerede rahım ağzında kaldı çok komıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar