tşkler cnmm ,kendi evim olsa neler yapmamkiii
ama kira olunca biyere kadarr yapılıyorr
slm kızlar nasılsınız
ben daha iyi olamadım
iki kere serum vurundum
daha ne kadar sürer bilmiyorum
gız desene bana da yhu bende baslayım hemenkanka olmadı sımdı
aman saka dıyom yanlıs anlama cnm
sorun degil cnm alıştım her ay gecikmesine zatendemiştim ya bu son adetim gecikti die,ay cnm aslında hep söylüyorum ama sana hatırlatmak hiç aklıma gelmedi bide folbiolle b 12 de gecikmişti,aslında bu kullandığımız takviyeler ilk kullanımda geciktiriyo
Allah kendi evini de boyatmayı nasip eder inşallah canım insan zevkli olunca yaşadığı mekana illa ki yansıyor. Yatak odanı ben çok orjinal buldum mesala sen genç odası gibi demiştin ama bence alakası yok gayet hoş ve güzel.
geçmiş olsun en yakın zamanda iyi olursun inş.slm kızlar nasılsınız
ben daha iyi olamadım
iki kere serum vurundum
neyse canlar ben işlerimi bitireyim yine gelirim ya haskena nerelerde haberi olan varmı
ne kadar koyuyosun
tuzlu suda iğrenç olmalııııı :böö:
cnm güle güle otur,oh mis gibi
cnm sen cok acele etmeeesizi okuyuncqa kıskanıyom ben daha temızliğe başlamadım nasipse bu ay sonu yapcam evde küçük bebek birde karnında olunca olmuyo
CNM H.GELDIN. gecmıs olsun ya ıns enyakın zamanda gecerde rahat bı hamıslık gecırırsın...slm kızlar nasılsınız
ben daha iyi olamadım
iki kere serum vurundum
tşkler cnmm ,kendi evim olsa neler yapmamkiii
ama kira olunca biyere kadarr yapılıyorr
Allah kendi evini de boyatmayı nasip eder inşallah canım insan zevkli olunca yaşadığı mekana illa ki yansıyor. Yatak odanı ben çok orjinal buldum mesala sen genç odası gibi demiştin ama bence alakası yok gayet hoş ve güzel.
gecmiş olsun cnm. 3 aydan sonra gecer sanırımslm kızlar nasılsınız
ben daha iyi olamadım
iki kere serum vurundum
sagol cnm inş.sizin evinizde hayırlı olsun Agız tadıyla oturmayı nasip etsin Rabbim.güle güle otur canım boya yapmışsın hayırlısından evde alırsın inşaallah benimde yoktu bende yeni aldım taşınalı 1 yıl oldu allah isteyen herkese versin canım
neyse canlar ben işlerimi bitireyim yine gelirim ya haskena nerelerde haberi olan varmı
gunde bır keremı yapıyon rengıncımbir çay kaşığını yarım çay bardağından biraz az suda eritiyorum yemek hazırlarken nu içip arkasından bir bardak su içiyorum,zaten ben suları her hapta bir bardak su içerek ve yemekte en az bir bardak su şeklinde içiyorum içtiğim suyu öyle takip ediyorum en az 1,5 litre oluyo cnm
ezel cnm sağol sen hastalanmışsın sanırım.
inş en kısa zamanda gelir şehzaden cnm
güle güle kullan canım
ben neden görmedımmmmmmmm elaraa
Rengincim, inşallah arkadaşım. Ben kolay kolay kırılmam şaka olduğunu zannedenlerin aşağılama konuşmalarına gelemem sadece. Örnek vereyim, Benim yaşımın 2 katı bir amca vardı. Çenesi çok düşük çoğunlukla boş konuşan bir insandı. Arada sürekli aptalsın, anlamazsın tarzı cümleler kuruyordu espri olduğunu düşünerek. Birkaç kere şans verdim kırmamak adına ancak birgün dedimki " benim eşim bana bu şekilde konuşsaydı ben onun yanında birgün daha kalmadan onu boşardım ve sen nasıl bir cesaretle benle böyle konuşabiliyorsun?". "Ben şaka yapıyorum öyle kötü niyetim yok" dedi bende "insanları aşağılar tarzda böyle şakalar yapılmaz" dedim. Bir daha öyle saçma şakalar yapmadı. Dediğimde çok ciddiydim, eşim bana böyle kelimeler asla söyleyemez söylese onu affetmem. Herşeyin bir adabı olmalı, saygı olmalıki sevgi olsun.
Nereden nereye geldim. Birden aklıma geldi bu