Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Ya ben tuzlu suyla ağzımı çalkalarken bile midem kalkıyor herhalde uygulayamayacağım tekşey bu olur. Tuzu eritip yemeğime bol katarım ben de.

barış

Aktif Üye
Tepki
155
güle güle otur canım boya yapmışsın hayırlısından evde alırsın inşaallah benimde yoktu bende yeni aldım taşınalı 1 yıl oldu allah isteyen herkese versin canım

OP
E

Elara

Misafir
demiştim ya bu son adetim gecikti die,ay cnm aslında hep söylüyorum ama sana hatırlatmak hiç aklıma gelmedi bide folbiolle b 12 de gecikmişti,aslında bu kullandığımız takviyeler ilk kullanımda geciktiriyo
sorun degil cnm alıştım her ay gecikmesine zaten :)
ben daha başlamadım folik ve b 12 ye

Allah kendi evini de boyatmayı nasip eder inşallah canım insan zevkli olunca yaşadığı mekana illa ki yansıyor. Yatak odanı ben çok orjinal buldum mesala sen genç odası gibi demiştin ama bence alakası yok gayet hoş ve güzel.

amin sagol cnm
ya ben cok klasik şeyelri sevmiyorum
evlendigimiz yılda hep klasik şeyler vardı bende az spor olsun diye rebkli boyatmıştımm :)
ama şimdiki aklım olsa boyatmazdım ,yada sıkıldım o yüzden hoşuma gitmiyor

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ne kadar koyuyosun
tuzlu suda iğrenç olmalııııı :böö:

bir çay kaşığını yarım çay bardağından biraz az suda eritiyorum yemek hazırlarken nu içip arkasından bir bardak su içiyorum,zaten ben suları her hapta bir bardak su içerek ve yemekte en az bir bardak su şeklinde içiyorum içtiğim suyu öyle takip ediyorum en az 1,5 litre oluyo cnm

OP
M

minietek

Misafir
Allah kendi evini de boyatmayı nasip eder inşallah canım insan zevkli olunca yaşadığı mekana illa ki yansıyor. Yatak odanı ben çok orjinal buldum mesala sen genç odası gibi demiştin ama bence alakası yok gayet hoş ve güzel.

ben neden görmedımmmmmmmm elaraa

OP
E

Elara

Misafir
slm kızlar nasılsınız
ben daha iyi olamadım
iki kere serum vurundum
daha ne kadar sürer bilmiyorum
gecmiş olsun cnm. 3 aydan sonra gecer sanırım

güle güle otur canım boya yapmışsın hayırlısından evde alırsın inşaallah benimde yoktu bende yeni aldım taşınalı 1 yıl oldu allah isteyen herkese versin canım
sagol cnm inş.sizin evinizde hayırlı olsun Agız tadıyla oturmayı nasip etsin Rabbim.
istanbuldasın sen dimi.

neyse canlar ben işlerimi bitireyim yine gelirim ya haskena nerelerde haberi olan varmı

kolay gelsinnnn

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bir çay kaşığını yarım çay bardağından biraz az suda eritiyorum yemek hazırlarken nu içip arkasından bir bardak su içiyorum,zaten ben suları her hapta bir bardak su içerek ve yemekte en az bir bardak su şeklinde içiyorum içtiğim suyu öyle takip ediyorum en az 1,5 litre oluyo cnm
gunde bır keremı yapıyon rengıncım

OP
E

Elara

Misafir

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Rengincim, inşallah arkadaşım. Ben kolay kolay kırılmam şaka olduğunu zannedenlerin aşağılama konuşmalarına gelemem sadece. Örnek vereyim, Benim yaşımın 2 katı bir amca vardı. Çenesi çok düşük çoğunlukla boş konuşan bir insandı. Arada sürekli aptalsın, anlamazsın tarzı cümleler kuruyordu espri olduğunu düşünerek. Birkaç kere şans verdim kırmamak adına ancak birgün dedimki " benim eşim bana bu şekilde konuşsaydı ben onun yanında birgün daha kalmadan onu boşardım ve sen nasıl bir cesaretle benle böyle konuşabiliyorsun?". "Ben şaka yapıyorum öyle kötü niyetim yok" dedi bende "insanları aşağılar tarzda böyle şakalar yapılmaz" dedim. Bir daha öyle saçma şakalar yapmadı. Dediğimde çok ciddiydim, eşim bana böyle kelimeler asla söyleyemez söylese onu affetmem. Herşeyin bir adabı olmalı, saygı olmalıki sevgi olsun.
Nereden nereye geldim. Birden aklıma geldi bu:)

haklısın cnm,bnim eşimde benimle öyle konuşmaz bende onunla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar