slm kızlarrrr
kız senin koca seni çook nazlıyo galibaIsrar edersen düşünürüm dedim ama ısrar eden yokki
bu bahsttiğin 2 konuda kafama takılan konular :dertli:İlki kızdı sanırım ikinci ne olacak bellimi?
Ayrıca belki sen illa oğlan olsun diye dediğin için. Belkide saldım çayıra yapsam olay hemen sonuçlanır.
slm kızlarrrr
zaten bu laflar hoşuna gider senina.s hoşgeldin taramalı kurbanı ay kızlar kızmayın nolur çok komık geldi bu laf yaa
Sadece 1 kereye mahsus ilişki gebelik şansını düşürdüğüne kanaat getiriyorsun değil mi?kız senin koca seni çook nazlıyo galiba
bu bahsttiğin 2 konuda kafama takılan konular :dertli:
Rengincim, inşallah arkadaşım. Ben kolay kolay kırılmam şaka olduğunu zannederek aşağılama konuşmalarına gelemem sadece. Örnek vereyim, Benim yaşımın 2 katı bir amca vardı. Çenesi çok düşük çoğunlukla boş konuşan bir insandı. Arada sürekli aptalsın, anlamazsın tarzı cümleler kuruyordu espri olduğunu düşünerek. Birkaç kere şans verdim kırmamak adına ancak birgün dedimki " benim eşim bana bu şekilde konuşsaydı ben onun yanında birgün daha kalmadan onu boşardım ve sen nasıl bir cesaretle benle böyle konuşabiliyorsun?". "Ben şaka yapıyorum öyle kötü niyetim yok" dedi bende "insanları aşağılar tarzda böyle şakalar yapılmaz" dedim. Bir daha öyle saçma şakalar yapmadı. Dediğimde çok ciddiydim, eşim bana böyle kelimeler asla söyleyemez söylese onu affetmem. Herşeyin bir adabı olmalı, saygı olmalıki sevgi olsun.
Nereden nereye geldim. Birden aklıma geldi bu
Canparçam al senin olsun şekerim, istediğin kadar tarat
kızlar ben regl oldum
Ezel hayırlısı hakkında...
hayırlısı canım sen bi doktora git bence
kızlar ben regl oldum
Ne demek kız herkeste var benim yok eşimin varyavrum o taramalıdan herkeste var benzetmen çok komik bak benım taramalıya 4 hamıleliğimi yaşıyom sanıyede 1 bilyon atıyo tak tak diye
Sadece 1 kereye mahsus ilişki gebelik şansını düşürdüğüne kanaat getiriyorsun değil mi?
Niye şekerim?
günaydıınn elara resım beklıyorumm ve konuya gırıcem dırekslm kızlarrrr
hayırlı olsun canımm inşallah güzel haberler gelır bu ay takıbede gıtde bakalım yumurtan ne zaman gelısıyo barısın dedıgı gıbı sonra na dönemde ılıskıye gıreceğini kendın tayın edersın kolaycakızlar ben regl oldum
evet bencede regl olursun.üzülme canım yılmak yokiyidir umut ateşim iyice düştü bugünZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
regl olucam galiba
sizinde hayır olsun efeeeemKızlar hepinizin sabah şerifleri hayır olsun
benim ateş 36.6 36.7den aşşağıya hiç düşmedi ezelcimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
minieteeeeeeekkk bana bugüün ateşim 36,3 çıkmasına rağmen %75,3 hamilesin diyor bide bugün çizelgemin altında stats yaan yerin yanında 5 rakamı çıktı bu ne demek acaba
kız yapma öle bilinmedik denenmedik şeyler.ama ben yazmayı un uttum.reglim bittikten sonra iki gün kaynamış maydanoz buharına oturmuştum.bak diyince aklıma geldi.sende bu ay reglin bitince iki yada üç gün maydanoz kaynat buharına otur iyce ıkın.canım benim yaa sen üzülme lütfen kıyamam kısmet böyleymiş napalım vardır bundada bir hayır inşaAllah bu ay olur
minietek tüplerdeki iltihap vs.. gibi tıkanıklıkları adaçayı yağı elma yağıda deniyor o açıyormuş diye okudum acaba yapsam faydası olur mu_? adettin 5. günü bir pamuğa yada tampona damlatıyorsun gece yatmadan önce vajinana koyuyorsun bir kaç gün böyle yapınca tüplerdeki tıkanıklığı açıyormuş acaba denesek mi_?
az kaldı benim kanallara açılacak yakında
Ne demek kız herkeste var benim yok eşimin var
Bende sadece siper tahtası var
bende benı kırıyorsa ıncıtıyorsa hıc bır şakayı sevmıyorum şaka karşındakını kırmak ıncıtmekle olmamalı yanı benım esımde bana en ufak bır ters konusması olmadı bende kaldıramam ailemde bile bu böyle ben kımseye kullanmazsam kımse de bana kullanmasın özellıkle bağırarak konusmak benı çileden çıkarır bana aılem yemın ederımkı en ufak bır tokat atmamıstır aılemden kimse ve hıc kımse aptal kelımesını kullanmamıstır bende kullanmadım
kullanmadıgım söyleyemedıgım içinde direk sinirden ağlarımm
özellıkle benden büyükler benı kırdıklarında hiçbirşey söyleyemezsem çıldırıyorum boğazım kuruyo ellerım tıtrıyo ve ağlamaya başlıyorummm