Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
OP
M

minietek

Misafir
Rengincim, inşallah arkadaşım. Ben kolay kolay kırılmam şaka olduğunu zannederek aşağılama konuşmalarına gelemem sadece. Örnek vereyim, Benim yaşımın 2 katı bir amca vardı. Çenesi çok düşük çoğunlukla boş konuşan bir insandı. Arada sürekli aptalsın, anlamazsın tarzı cümleler kuruyordu espri olduğunu düşünerek. Birkaç kere şans verdim kırmamak adına ancak birgün dedimki " benim eşim bana bu şekilde konuşsaydı ben onun yanında birgün daha kalmadan onu boşardım ve sen nasıl bir cesaretle benle böyle konuşabiliyorsun?". "Ben şaka yapıyorum öyle kötü niyetim yok" dedi bende "insanları aşağılar tarzda böyle şakalar yapılmaz" dedim. Bir daha öyle saçma şakalar yapmadı. Dediğimde çok ciddiydim, eşim bana böyle kelimeler asla söyleyemez söylese onu affetmem. Herşeyin bir adabı olmalı, saygı olmalıki sevgi olsun.
Nereden nereye geldim. Birden aklıma geldi bu:)

bende benı kırıyorsa ıncıtıyorsa hıc bır şakayı sevmıyorum şaka karşındakını kırmak ıncıtmekle olmamalı yanı benım esımde bana en ufak bır ters konusması olmadı bende kaldıramam ailemde bile bu böyle ben kımseye kullanmazsam kımse de bana kullanmasın özellıkle bağırarak konusmak benı çileden çıkarır bana aılem yemın ederımkı en ufak bır tokat atmamıstır aılemden kimse ve hıc kımse aptal kelımesını kullanmamıstır bende kullanmadım
kullanmadıgım söyleyemedıgım içinde direk sinirden ağlarımm
özellıkle benden büyükler benı kırdıklarında hiçbirşey söyleyemezsem çıldırıyorum boğazım kuruyo ellerım tıtrıyo ve ağlamaya başlıyorummm

OP
M

minietek

Misafir

sende onun kı gibi orjınal lafların var ve ınsanları guldurmeyı sevıyorsun

günaydıınn elara resım beklıyorumm ve konuya gırıcem dırek

sana bır kere daha bahsetmıstım glucopage dıye bır ılac var bu yumurta üzerınde çok etkılı yumurta olmayanlarda bıle yumurta olmasını sağlıyo kızkardesımde pko olmadıgı halde verılmıstı hamıle kalamyı kolaylastırmak ıcın kı onun esınde problem vardı ılk ay hamıle kaldı ne dıyorsun bu ılac alkalımı neye göre alkalı dıyebılıyoruz
kızlar ben regl oldum
hayırlı olsun canımm inşallah güzel haberler gelır bu ay takıbede gıtde bakalım yumurtan ne zaman gelısıyo barısın dedıgı gıbı sonra na dönemde ılıskıye gıreceğini kendın tayın edersın kolayca

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
iyidir umut ateşim iyice düştü bugün

regl olucam galiba
evet bencede regl olursun.üzülme canım yılmak yok

Kızlar hepinizin sabah şerifleri hayır olsun
sizinde hayır olsun efeeeem

minieteeeeeeekkk bana bugüün ateşim 36,3 çıkmasına rağmen %75,3 hamilesin diyor bide bugün çizelgemin altında stats yaan yerin yanında 5 rakamı çıktı bu ne demek acaba
benim ateş 36.6 36.7den aşşağıya hiç düşmedi ezelcim

canım benim yaa sen üzülme lütfen kıyamam kısmet böyleymiş napalım vardır bundada bir hayır inşaAllah bu ay olur

minietek tüplerdeki iltihap vs.. gibi tıkanıklıkları adaçayı yağı elma yağıda deniyor o açıyormuş diye okudum acaba yapsam faydası olur mu_? adettin 5. günü bir pamuğa yada tampona damlatıyorsun gece yatmadan önce vajinana koyuyorsun bir kaç gün böyle yapınca tüplerdeki tıkanıklığı açıyormuş acaba denesek mi_?
kız yapma öle bilinmedik denenmedik şeyler.ama ben yazmayı un uttum.reglim bittikten sonra iki gün kaynamış maydanoz buharına oturmuştum.bak diyince aklıma geldi.sende bu ay reglin bitince iki yada üç gün maydanoz kaynat buharına otur iyce ıkın.

az kaldı benim kanallara açılacak yakında :cokkomik::cokkomik:

sende öle yap umut.maydanoz buharına oturun...:gulbis::kayris:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
bende benı kırıyorsa ıncıtıyorsa hıc bır şakayı sevmıyorum şaka karşındakını kırmak ıncıtmekle olmamalı yanı benım esımde bana en ufak bır ters konusması olmadı bende kaldıramam ailemde bile bu böyle ben kımseye kullanmazsam kımse de bana kullanmasın özellıkle bağırarak konusmak benı çileden çıkarır bana aılem yemın ederımkı en ufak bır tokat atmamıstır aılemden kimse ve hıc kımse aptal kelımesını kullanmamıstır bende kullanmadım
kullanmadıgım söyleyemedıgım içinde direk sinirden ağlarımm
özellıkle benden büyükler benı kırdıklarında hiçbirşey söyleyemezsem çıldırıyorum boğazım kuruyo ellerım tıtrıyo ve ağlamaya başlıyorummm

Ben eşimide çok uyarıyorum, bazen tv ye dalıyor aptal,salak gibi kelimeler söylüyor. Bende çocuklarım bunları bizden öğrenmesin diye hemen uyarıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar