gunaydın cnm ...benımde 3 kızım var ıns bıde oglumuz olur ne zaman dusunuyon gerçı bu ay denemıssın heralde demı ?günaydın kııııııızlar:sirin::sirin::sirin:
gunaydın cnm ...benımde 3 kızım var ıns bıde oglumuz olur ne zaman dusunuyon gerçı bu ay denemıssın heralde demı ?günaydın kııııııızlar:sirin::sirin::sirin:
günaydın kııııııızlar:sirin::sirin::sirin:
yok cnm ya bizede yukarı çıkarmadılar zaten kapıcıya bırakmışlar ondan almıştım,umut kutunun üzerinde yazması lazım cnm yazmıyomuymuş
ezel bak bende 3 4 gun once test yapmıstım cıkmamıstı simdi normal cızgısınden daha koyu ikinci çizgi çıktı:bebecik:bebecik:bebecik inş. hamılesındır cnm sende
kız evdeydım bı cuma gunu yoktum ozamanda gelmemıs postaneyı aradım dun dedıkı sızı bulamasalardı bıze bırakırlardı ama yok neyse yapcak bısey yok bundada vardır bı hıkmet
gunyadın kızlar...
tazmanya hayırlı olsun cnm ıns gonlundekı olur neler uyguladın bı anlatırmısın cnm...
barıs h.geldın cnm ıns bıde oglun olur cnm ...
Barış merhaba...
Geldi evde yoktu geri gitti diye birşey yok. 15 gün olmuş gelmesi zaten 10 gün birde bekleme süresi var. Bir araştırmak gerek...
rengın hındıbayı ıcıyomusun cnm
şimdi içecem cnm,haftaiçi düzenli içiyorum bernil
şimdi içecem cnm,haftaiçi düzenli içiyorum bernil
ben daha bugun yaptım sımdı ıcecem cnm
bernilciğim bi önceki diyetinle şimdiki diyetin farklımı ??
ewet cnm ama bı tek aynı olan ekmek yemıyorum gene tam tahıl yıyorum patates yokdu mesela ama ben yıyorum ay oglum olsun da artık kıloya razıyım ya azmedınce ıkı ayda verılıyo zaten:dertli:bernilciğim bi önceki diyetinle şimdiki diyetin farklımı ??
haklısın cnm aynenihmal etme cnm en azından haftaiçi ağırlık verelim
gunaydın cnm ...benımde 3 kızım var ıns bıde oglumuz olur ne zaman dusunuyon gerçı bu ay denemıssın heralde demı ?
rengin demek istedin sanırım,fark var cnm onda et yemiyodum,bide yeşil yapraklı sebze çok yedim onda,onuda yemiyorum artık bir haftadır