Canım eşim gelmeden yüklemiştim gelince hemen sildim bayada bi vakit alıyo yüklemesi başka bi zaman yüklerim yine istersen sadece salonumu ve mutfağımı yükleyim senin içinyaprak ben göremedim evini yaaa
Canım eşim gelmeden yüklemiştim gelince hemen sildim bayada bi vakit alıyo yüklemesi başka bi zaman yüklerim yine istersen sadece salonumu ve mutfağımı yükleyim senin içinyaprak ben göremedim evini yaaa
tmm canım anladım kızlar iii geceler ben yatıyom hepinizi optüm oğluşumla bak borç veriyom sizlerde beni oğluşlarınızla öpeceksinizcnm rep puanı denen bişey var onu yükseltiyo nikinin yanında terazi resmi varya kimi replemek istiyosan teraziyi tıklıyosun bi msj yazıyosun istediğin kişinin rep puanı yükseliyoinş doğru anlatmışımdırr
Burası öyle iyi geliyoki insana hiçkimseye ihtiyaç duymuyosun herzaman birileri oluyo mutlaka konuşucak hiçç yalnız hissetme kendini
Canım eşim gelmeden yüklemiştim gelince hemen sildim bayada bi vakit alıyo yüklemesi başka bi zaman yüklerim yine istersen sadece salonumu ve mutfağımı yükleyim senin için
tşk yaprakçıgım burası bende bagımlık yaptı zaten
hayırlı olsun göynünde ne varsa o olsun ben yeni üyeyim kaç çocugun var
canparçam sana bişey sorsam????????????
kız tazi göbek yapmışsın3 yaşında 1 kızım var cnm
bıyır canım
Canım eşim gelmeden yüklemiştim gelince hemen sildim bayada bi vakit alıyo yüklemesi başka bi zaman yüklerim yine istersen sadece salonumu ve mutfağımı yükleyim senin için
3 yaşında 1 kızım var cnm
dur bi bakımcanını yirim:cikolata::cikolata::cikolata::cikolata: senin çin takvimindede tuttumu acaba yaw
valla son çare ya sıfıra vurdurucaz yada galoşşbenim iki kızım var canımm 3.ye hamileyimmyani 3. kıza değil çocuğa bu erkek inşşşş.darısı sizee
allah bağışlasın canım tebrik ederim ayrıca
dur bi bakım
tutmuş ama ben ona inanmıyom 2. kızımda tutmuyocanını yirim:cikolata::cikolata::cikolata::cikolata: senin çin takvimindede tuttumu acaba yaw
tutmuş ama ben ona inanmıyom 2. kızımda tutmuyo