kızlar merhaba ve yemek vakti görüşürüz.
afiyet olsun umut gemisi,umutla sen gece gündüz vardiyası gibisiniz sırayla geliyosunuz
kızlar merhaba ve yemek vakti görüşürüz.
canım hemen hemen yarısından biraz fazlası yanlış değilsem bana kaldı her okuduğum ve dağıttığım yasini işaretledim yani kaç tane oldu diyene güzel cnm maşallah,aşağı yukarı sana ne kadar yasin kalmıştı cnm
sorun olcağından değil bilinmesini istemedim ALLAH rızası için okuyanlar çok çıktı sağolsunlar her okuyanda ne niyetin varsa ALLAH kabul etsin diye dua etti HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUNniyetini söylesen ne olur canım? sorun mu oluyor? anlamadım.
canım hemen hemen yarısından biraz fazlası yanlış değilsem bana kaldı her okuduğum ve dağıttığım yasini işaretledim yani kaç tane oldu diye
kız taziiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindim bayaumutsuzdun bu ay,Allah gönlündekini versin.
canım ilişkiden önce niyetlendim yasinlere ama hamile kaldıktan sonra bitirebildim bebekle ilgilenmekten okuyamadım malum evde küçük bebeğim var ama şükür bitirdim senınkı ne güzel tamamladıktan sonra ilişki olcak ALLAH niyetinizi kabul etsin kızlarhımm tamam cnm bide yasinleri ilişkiden önce dağıtmışsındır dimi cnm yani okuma işi bitmiştir ,ben öyle yapmaya çalışacağım inş
aslına bakarsan kızımı doğurmadan karar verdim hatta 40 ım çıksın başlıcam diyodum sonra kıyamadım memesini emsin dedim sütten kesilmesin dedim 4 aylıktı kendi bıraktı bıraktığı ay hemen denemeyı yaptık tuttu çok şükürcanparçam sen bebeğe anlıkmı karar verdin bikaç ay önce düşünmeye başladınmı cnm,bebeğin var ya ondan soruyorum
inş. sevincim yarım kalmaz sağlıklı görürüm dr da daha inanamadım . bana bi çimdik lazım kızlar:1:
canım ilişkiden önce niyetlendim yasinlere ama hamile kaldıktan sonra bitirebildim bebekle ilgilenmekten okuyamadım malum evde küçük bebeğim var ama şükür bitirdim senınkı ne güzel tamamladıktan sonra ilişki olcak ALLAH niyetinizi kabul etsin kızlar
amin cnm inş rabbim bizede tattırır o duyguyu
aslına bakarsan kızımı doğurmadan karar verdim hatta 40 ım çıksın başlıcam diyodum sonra kıyamadım memesini emsin dedim sütten kesilmesin dedim 4 aylıktı kendi bıraktı bıraktığı ay hemen denemeyı yaptık tuttu çok şükür
amin tazicim hamıle kaldın diye terketme buraları bakkızlar hepinizin dilekleri kabul olsun çabalarınızın mükafatını alırsınız inş hepiniz
gönlünü rahat tut canım cimcik atamıyom al sana:sinir::sinir::sinir::sinir:
bütün kalbimle ve tüm hücrelerimle amiiin diyorumm
sabrın sonu selamet canım inşALLAH bu beklemelerinin mükafatını alırsınızaslında biliyomusun canparçam aynı şeyi ben düşündüm,benim 3 sezeryan ya doktor tehlikeli demişti bende kızım 6 aylıkken dr aradım sordum sakın dedi rahmin patlar kendini düşün böyle bişey yapma bekle dedi,tehlikeli olmasaydı aynı şeyi bende yapacaktım
amin tazicim hamıle kaldın diye terketme buraları bak