Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
elara bebeyin anne karnına kordonuyla sağdan bağlanmasından falan bahsetmişsiniz..bu sağ taraftan oluşan yumurta ile oluşması olabilir mi canım benim de aklıma o geldi..

egem

Daimi Üye
Tepki
517
yani birde demişya bebeğin sağda olduğu anlamına gelmez diye...
yani evet bebek sağ yumurtadan oluşuyor ama sağda durmuyo genelde sola yakın oluyo...
kese durumuna göre de sağda kız
solda erkek diyordunuz ya o oldukça mantıklı..

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
canparçam sen dağıtırken ne söylemiştin bizede fikir olsun ne kadarını dağıtabilmiştin
canım ben bi nıyetimin olduğunu nıyetimin kabul olması için yasin okuduğumu söyledim benım için yasin okurmusunuz diye okumak isteyenlere dağıttım ALLAH kabul etsin bayağı okuyan oldu ama nıyetımın ne olduğunu asla solemedim

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umut kız saf osmanlık yapma:) bu lafı elaradan çaldım ama patatesleri iyice içli köfte yapoar gibi sıkıştırıyorsun içine yoğurdu doldurma 1-1.5 yemek kaşığı niye dökülsün ya hep yaptığım sey.Ama senin patateslerin kıçı delikse bilemem dökülebilir şekerim,benimkilere bez bağladım kıçları sıkı:kayris:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canım ben bi nıyetimin olduğunu nıyetimin kabul olması için yasin okuduğumu söyledim benım için yasin okurmusunuz diye okumak isteyenlere dağıttım ALLAH kabul etsin bayağı okuyan oldu ama nıyetımın ne olduğunu asla solemedim

ne güzel cnm maşallah,aşağı yukarı sana ne kadar yasin kalmıştı cnm

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

niyetini söylesen ne olur canım? sorun mu oluyor? anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar