allah kabul etsın cnm rabbım dualarımızı okuduklarımızı kabul etsın ıns ..kac tane okudun su ana kadar
amin cnm inş,150 falan oldu sanırım
allah kabul etsın cnm rabbım dualarımızı okuduklarımızı kabul etsın ıns ..kac tane okudun su ana kadar
elara bebeyin anne karnına kordonuyla sağdan bağlanmasından falan bahsetmişsiniz..bu sağ taraftan oluşan yumurta ile oluşması olabilir mi canım benim de aklıma o geldi..
canım ben bi nıyetimin olduğunu nıyetimin kabul olması için yasin okuduğumu söyledim benım için yasin okurmusunuz diye okumak isteyenlere dağıttım ALLAH kabul etsin bayağı okuyan oldu ama nıyetımın ne olduğunu asla solemedimcanparçam sen dağıtırken ne söylemiştin bizede fikir olsun ne kadarını dağıtabilmiştin
kızlarrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
Ay canımmmm tebrikederim sağlıkla kucağına al inşş. girer girmez iyi haberle karşılaştım çok güzell:1::1::1::1::1::1:kızlarrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
kızlarrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
çok sevindim cnm allah tamaına erdirsin hayırlısıyla yakışıklı bi oğlun olur inş
canım ben bi nıyetimin olduğunu nıyetimin kabul olması için yasin okuduğumu söyledim benım için yasin okurmusunuz diye okumak isteyenlere dağıttım ALLAH kabul etsin bayağı okuyan oldu ama nıyetımın ne olduğunu asla solemedim
canım ben bi nıyetimin olduğunu nıyetimin kabul olması için yasin okuduğumu söyledim benım için yasin okurmusunuz diye okumak isteyenlere dağıttım ALLAH kabul etsin bayağı okuyan oldu ama nıyetımın ne olduğunu asla solemedim
aa tazmanya çok sevindim hadi gözünaydın tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:kayris:
tebriiik edrim arkada"sımm :1::1::1::1::1:
Ay canımmmm tebrikederim sağlıkla kucağına al inşş. girer girmez iyi haberle karşılaştım çok güzell:1::1::1::1::1::1: