Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
kız taziiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindim bayaumutsuzdun bu ay,Allah gönlündekini versin.

evt gerçekten bu ay beklemiiyordum hiç belirti yoktu ne bileyim ilk aylardaki heyecanım gitmişti . ayyy cok sevindim gerçekten çokk. sanki ilk bebeğim. test yaparken bıle alelacele yaptım öyle bi baktım cok koyu 2 çizgi :hamis::hamis::hamis:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canparçam sen bebeğe anlıkmı karar verdin bikaç ay önce düşünmeye başladınmı cnm,bebeğin var ya ondan soruyorum

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
hımm tamam cnm bide yasinleri ilişkiden önce dağıtmışsındır dimi cnm yani okuma işi bitmiştir ,ben öyle yapmaya çalışacağım inş
canım ilişkiden önce niyetlendim yasinlere ama hamile kaldıktan sonra bitirebildim bebekle ilgilenmekten okuyamadım malum evde küçük bebeğim var ama şükür bitirdim senınkı ne güzel tamamladıktan sonra ilişki olcak ALLAH niyetinizi kabul etsin kızlar

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
canparçam sen bebeğe anlıkmı karar verdin bikaç ay önce düşünmeye başladınmı cnm,bebeğin var ya ondan soruyorum
aslına bakarsan kızımı doğurmadan karar verdim hatta 40 ım çıksın başlıcam diyodum sonra kıyamadım memesini emsin dedim sütten kesilmesin dedim 4 aylıktı kendi bıraktı bıraktığı ay hemen denemeyı yaptık tuttu çok şükür

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
aslına bakarsan kızımı doğurmadan karar verdim hatta 40 ım çıksın başlıcam diyodum sonra kıyamadım memesini emsin dedim sütten kesilmesin dedim 4 aylıktı kendi bıraktı bıraktığı ay hemen denemeyı yaptık tuttu çok şükür

aslında biliyomusun canparçam aynı şeyi ben düşündüm,benim 3 sezeryan ya doktor tehlikeli demişti bende kızım 6 aylıkken dr aradım sordum sakın dedi rahmin patlar kendini düşün böyle bişey yapma bekle dedi,tehlikeli olmasaydı aynı şeyi bende yapacaktım

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
aslında biliyomusun canparçam aynı şeyi ben düşündüm,benim 3 sezeryan ya doktor tehlikeli demişti bende kızım 6 aylıkken dr aradım sordum sakın dedi rahmin patlar kendini düşün böyle bişey yapma bekle dedi,tehlikeli olmasaydı aynı şeyi bende yapacaktım
sabrın sonu selamet canım inşALLAH bu beklemelerinin mükafatını alırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar