Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
bernil şöle yapabilirsin
kendin ovulasyon testiyle takip edersin
çift cizgiden 1 gün sonra hemen doktora gidersin doktor dan yumun catladıgını teyit ettikten sonra ilişkiye girersin
yani doktora her defasında git gel takip yaptırr gereksiz geliyor banaa.
aynı işi testtee yaopıyor cünküü
ama sen istiyorsan ilk ay git doktora o ay hamiş kalamazsan kendin takip edersin

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernil şöle yapabilirsin
kendin ovulasyon testiyle takip edersin
çift cizgiden 1 gün sonra hemen doktora gidersin doktor dan yumun catladıgını teyit ettikten sonra ilişkiye girersin
yani doktora her defasında git gel takip yaptırr gereksiz geliyor banaa.
aynı işi testtee yaopıyor cünküü
ama sen istiyorsan ilk ay git doktora o ay hamiş kalamazsan kendin takip edersin
ewet cnm aynen öle eylulde gıderım ılk bakalım kalırmıyız tek ılıskıyle bıde o var:dertli:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm takvıyelere baslayalımda denemeden bı oncekı ay felan almayı dusunuyom sen ne zaman alcan?ne bıleyım cnm gıtmeyımmıkı ya bılmıyomkı kararsızım karasız cnm
kacıyo derken bu ay lar denemeyecen y anı ölemı sende eylul falan olcak o zaman yanı
eylül ekim bio tutmuyo cnm
kasım aralık bio tutarsa zamanla belli olur adetim değişirse inş

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
eylül ekim bio tutmuyo cnm
kasım aralık bio tutarsa zamanla belli olur adetim değişirse inş

abooo senın taırhler baya uzun cnm ya ne takvıye ne dıyet dayanır o tarıhe kadar cnm ıns tutar ya bakalım benım nasıl tutacak bılmıyomkı benım reglım ıkı gun kayar hep oyuzden sımıdıden baksakda bellı olmaz:dertli:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
abooo senın taırhler baya uzun cnm ya ne takvıye ne dıyet dayanır o tarıhe kadar cnm ıns tutar ya bakalım benım nasıl tutacak bılmıyomkı benım reglım ıkı gun kayar hep oyuzden sımıdıden baksakda bellı olmaz:dertli:
bernil 2 erken 3 geri oldumu bütün düzen değişiyo,erken olursa yada geç o zaman tutabilir bekliyorum,takviyeyide hepsine başlamadım biliyosun 1,5 ay önceden belli olur tutup tutmayacağı ona göre başlarım,

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
kız şaka yapıyom cıtkırıldım tubyyy

Gıcık olduğunu biliyorum diyorum başka birşeyde demiyorum sana...
Ben alacak olsam, inanın hiç düşünmez ggden alırdım. Bu kadar stres yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Daha öncede dedim satıcının ne kadar güvenilir olduğuna bakın canım. Olumlu olumsuz puanlamalar vs var orada.
Eğer deneyecek olsaydım kesin almıştım ve size ilk kurban olarak kendimi sunmuştum:)....
Tabi arkadaşlar sizin fikrinizdir, saygım sonsuzdur:)

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernil 2 erken 3 geri oldumu bütün düzen değişiyo,erken olursa yada geç o zaman tutabilir bekliyorum,takviyeyide hepsine başlamadım biliyosun 1,5 ay önceden belli olur tutup tutmayacağı ona göre başlarım,
haklısın cnm ya aslında hıc bırseye bakamadan dırek yapcan ya tutanda tutmayanda var sonucda deyıp bakalım hele bı o aylar gelsınde benım zor bıraz ama bakalım kısmet

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ay valla teste baktım da sımdı cok kolay gıbı duruyo ya gulen yuz rengın sen nasıl yapcan hem dr hem gulen yuzu bırlıkdemı kullancan cnm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Gıcık olduğunu biliyorum diyorum başka birşeyde demiyorum sana...
Ben alacak olsam, inanın hiç düşünmez ggden alırdım. Bu kadar stres yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Daha öncede dedim satıcının ne kadar güvenilir olduğuna bakın canım. Olumlu olumsuz puanlamalar vs var orada.
Eğer deneyecek olsaydım kesin almıştım ve size ilk kurban olarak kendimi sunmuştum:)....
Tabi arkadaşlar sizin fikrinizdir, saygım sonsuzdur:)

tuby benim en çok karasız kaldığım nokta tarihinin geçmesine az kalmış olması,biliyosun marketlerde fala ürünün son kullanma tarihi yaklaştıysa daha uygun fiata satıyolar yoksa emin ol hiç düşünmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar