oh massallah benımkıler bugun anca yetısebıldı babamız goturuyoya sabah kostur kostur hazırlanıyolar
bizimde öyle cnm eşim bırakıyo ben alıyorum bazan küçük hasta olunca eşim alıyo,büyük topluyo yatağınıda küçük beceremiyo geneldede bırakıp gidiyo
oh massallah benımkıler bugun anca yetısebıldı babamız goturuyoya sabah kostur kostur hazırlanıyolar
elara gııı banada cetvel yparmısın dilay kaç yaşında ne kadarlık bilmiyom oran takip ederim
oğlu olcakmıss bılıyomuydunuz boşa mı heyecan yaptımevetttt
noldu bizimi soruyor
ıns cnm ıns bende cok ınanıyorum rabbım vercek ıns[sıze="4"]
tabiki cnm bizim başka şansımız varmı,çok şükür imkanımızda var bütün sebepleri yapıp ondan sonra tevekkül,allahın izniyle olacak cnm[/sıze]
oğlu olcakmıss bılıyomuydunuz boşa mı heyecan yaptım
KIZ BIZIM yontemlerı denedımı elara ay valla hyecan yapıyom böle duyunca rabbım tamamına erdırsın ınsoğlu olcakmıss bılıyomuydunuz boşa mı heyecan yaptım
umut bugun yoksun cnm hydr nerelerdesın?
hepsi yurtdışından geliyor zatenn.acılmamış paket se almaktan sorun cıkmaz sanırım yaa
pahalı olsaa şikayet ediyoruz,ucuz oldugunda şüphe ediyorz
KIZ BIZIM yontemlerı denedımı elara ay valla hyecan yapıyom böle duyunca rabbım tamamına erdırsın ıns
Gıcık olduğunu biliyorum diyorum başka birşeyde demiyorum sana...
Ben alacak olsam, inanın hiç düşünmez ggden alırdım. Bu kadar stres yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Daha öncede dedim satıcının ne kadar güvenilir olduğuna bakın canım. Olumlu olumsuz puanlamalar vs var orada.
Eğer deneyecek olsaydım kesin almıştım ve size ilk kurban olarak kendimi sunmuştum....
Tabi arkadaşlar sizin fikrinizdir, saygım sonsuzdur
o yöntem filan denemedi cnm
kız bebek istiyorduuu ama oglu oluyomuşş
gecmiş mesajlarına bi bakmak lazımm bio tuttumukii
mini sen nerden okudun onu
sayfaya baktım yazmamış cünkü
champıon nıcklı arkadaş bızım topıktenmıydı kızlarr
sagol cnmm.repi hakettin
gule gule cnm ..bende cıkıyom kızlar anca yaparım işlerı gorusuruzbu defa çıktım görüşürüz kızlar
intelligender testını arastırrıken bır topık cıktı orda ay acaba dur bır daha bulım yaa
buldum 24 /02/2011 de
bende yaptım 8 haftada renk koyu yeşil çıktı şimdi 24 haftalık hamileyim sonuç erkek
Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin. Gözün aydın canım...teletby de bunu yazmıs o zaman eskı bu zaten bıldıgınız bebek bu herhalde
tubıs ıse yarıyo gız senın alınganlık bak bıze rep felan gelmıyo:dertli: