Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
umut bugun yoksun cnm hydr nerelerdesın?ttakvıyelerın dun kac gıbı gelmıs dıye sormustum ama gormedın heralde

OP
E

Elara

Misafir
Gıcık olduğunu biliyorum diyorum başka birşeyde demiyorum sana...
Ben alacak olsam, inanın hiç düşünmez ggden alırdım. Bu kadar stres yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Daha öncede dedim satıcının ne kadar güvenilir olduğuna bakın canım. Olumlu olumsuz puanlamalar vs var orada.
Eğer deneyecek olsaydım kesin almıştım ve size ilk kurban olarak kendimi sunmuştum:)....
Tabi arkadaşlar sizin fikrinizdir, saygım sonsuzdur:)

sagol cnmm.repi hakettin:D

OP
M

minietek

Misafir
mini sen nerden okudun onu
sayfaya baktım yazmamış cünkü

intelligender testını arastırrıken bır topık cıktı orda ay acaba dur bır daha bulım yaa

buldum 24 /02/2011 de

bende yaptım 8 haftada renk koyu yeşil çıktı şimdi 24 haftalık hamileyim sonuç erkek

Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin. Gözün aydın canım...teletby de bunu yazmıs o zaman eskı bu zaten bıldıgınız bebek bu herhalde

OP
M

minietek

Misafir
bızım topıkte hamıle oldugunu bılıyomususz zaten erkek olcağınıda bılıyoduk herhalde bızden sonra hıc yazmamıss

OP
E

Elara

Misafir
intelligender testını arastırrıken bır topık cıktı orda ay acaba dur bır daha bulım yaa

buldum 24 /02/2011 de

bende yaptım 8 haftada renk koyu yeşil çıktı şimdi 24 haftalık hamileyim sonuç erkek

Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin. Gözün aydın canım...teletby de bunu yazmıs o zaman eskı bu zaten bıldıgınız bebek bu herhalde

cnm o bizim topige takıldıgındaa yeni hamileydii sanırımm
cinsiyeti belli degildi ama sayende ögrenmiş oldukk tşk.

OP
E

Elara

Misafir
tubıs ıse yarıyo gız senın alınganlık bak bıze rep felan gelmıyo:dertli::cokkomik::cokkomik:

cnm bu rep işini adminle konuşcamm
cünkü rep verilmiyor yaa.başka üyeleride degerlendirmeniz gerekiyor diyor
başkalarına veriyom yine kabul etmiyorr
bu kadar zorlaştırmanın anlamı yokki yaw
her tıkladıgımda rep verebilirsem sizi rep manyagı yapcam ozamnn :findikim:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar