tuby benim en çok karasız kaldığım nokta tarihinin geçmesine az kalmış olması,biliyosun marketlerde fala ürünün son kullanma tarihi yaklaştıysa daha uygun fiata satıyolar yoksa emin ol hiç düşünmem
Kız SK tarihini nereden gördün?
tuby benim en çok karasız kaldığım nokta tarihinin geçmesine az kalmış olması,biliyosun marketlerde fala ürünün son kullanma tarihi yaklaştıysa daha uygun fiata satıyolar yoksa emin ol hiç düşünmem
bızım topıkte hamıle oldugunu bılıyomususz zaten erkek olcağınıda bılıyoduk herhalde bızden sonra hıc yazmamıss
Kız SK tarihini nereden gördün?
umut bugun yoksun cnm hydr nerelerdesın?ttakvıyelerın dun kac gıbı gelmıs dıye sormustum ama gormedın heralde
ben geldim o kactı
gördüm demiyor cnm böle bişi olmasından cekiniyorum demek istiyor sanırımm
yarın ya da perşembe gıdıyorum doktora 23 martta gıtmıstım medıcale son
herhalde 2 li testı yapar 10+4 deyız
kızlar kalbı 140 ın altında atıyorsa erkek yüksekse kız dıyorduk dıme bırde
bu testtın sonucunda bırsey vardı neydı oo yarın gıtsemmı acaba persembeye mı bıraksamm
NEFRET EDİYORUMMM BU PAZAR NÖBETÇİYİZ YAAAAA
neden kaçayım Elara
iki test için erken bence
12-13 haftalık gibi gitsen belki cinsiyet konuusundada bilgi verir doktorun
ikili test sonucun göre 50 nin altında erkek ,üstü kız mış güyyaa
Sanki tarihi geçmek üzere gibisinden yazmış. Demekki ucuz olmasının sebebi tarihinin geçmek üzere olmasındandır gibisinden bir bağlantı oluşturmuş kafasında. Ama valla güzel bir tespit...
Bence bu tarz ürünlerin SK tarihi varsa bile bu formalite icabıdır.
nebilim ben gelir gelmez cıktın hemenn
hımm dr 3 hafta sonra çağırdı canım o9nun için gıdıcem zaten 3 hafta zor durdum gıdıp görmek ıstıyorum bebişimi 2 hafta sonra falan yıne gıderım ben dayanamam zaten inşallah problem yoktur inşallah sağlıklıdır bebeğimm[sıze="4"]
iki test için erken bence
12-13 haftalık gibi gitsen belki cinsiyet konuusundada bilgi verir doktorun
ikili test sonucun göre 50 nin altında erkek ,üstü kız mış güyyaa[/sıze]
hımm dr 3 hafta sonra çağırdı canım o9nun için gıdıcem zaten 3 hafta zor durdum gıdıp görmek ıstıyorum bebişimi 2 hafta sonra falan yıne gıderım ben dayanamam zaten inşallah problem yoktur inşallah sağlıklıdır bebeğimm
inşallah cnm
merak etme herşey güzel olacak , içime kızın olacak gibi geliyo
yada sen öyle alıştırdın bizi
kızlar eşim sigara kullanmıyor ama dün bi müşterisi ısrarla siga uzatmış o da almış cebine koymuş
sabah giderkende eve bıraktı ,bende şeytana uydum içtim az önce
nerdeyse 1 yıla yakındır içmiyordumm
kızım dediki "anne öfff sigara kokuyonn "
bende sus kızım sakın kimseye söleme dedimm
sölicemm işte diyee cıglık attıı
napıcam ben bu kıızıı cok ispiyoncu olcakk
Elara 1 senedir birlikteyiz burda
her zaman söyledim sana çok hakkın var üstümde hakkını helal et diye
yinede söylüyorum hakkını helal et , siparişleri vermede bile o kadar uğraştın
ben bu sayfayı ve sizleri gerçekten çok sevdim
sanki herkes yanımda arakadaşım gibiler
aklıma gelmeyen en son şeydi bu sayfada tartışmak
ben bu forma gelirsemde bişey değişmez gelmezsemde bişey değişmez
tatsızlık olsun istemiyorum bi kaç gündür yaşanan şeyler benim için çok üzücü sanalda olsa istemediğim şeyler
ben sana ve diğer arkadaşlara karşı kırıcı konuşmam asla yapım değil biliyosun
hımm dr 3 hafta sonra çağırdı canım o9nun için gıdıcem zaten 3 hafta zor durdum gıdıp görmek ıstıyorum bebişimi 2 hafta sonra falan yıne gıderım ben dayanamam zaten inşallah problem yoktur inşallah sağlıklıdır bebeğimm