OP
Elara
Misafir
- #21.901
bernil verdigim linktenmi baktın sen?
ewet cnmbenımde agustos kız eylul ekım super onu kacırdımmı aralıkda var bı tek ya ıns o aylarda kalırız hamıs cnm ya
cnm farklı nefes olursa daha guzel ıyı olmazmı bence bıraz da dagıt 500 tmm la
ewet cnmbernil verdigim linktenmi baktın sen?
hAYDAAA ELARA burda agustos erkek eylul kız ekım kasım erkek cıkdı yawbıde hazıran erkek
bilmiyorumki bernil çok güvenilir olması lazım okuyacak kişilerin herkesten istemem doğrusu,bide baştan 300 niyet ettim ya niyetin değişmesi doğrumu karasızım,
hAYDAAA ELARA burda agustos erkek eylul kız ekım kasım erkek cıkdı yawbıde hazıran erkek
mimoş hoşgeldin naberr
nasıl gidiyorrr hamişlikk
doktora ne zaman gitcennn
elaracım kasık ağrılarım çok.memişlerde acıyor.bugün biraz bulantım oldu.kokulara karşı hassaslaştım.midem bulanıyor.habire yiyorum..iştah ii.yidikçe bulantım azalıyor.öle çok değil ama var.pırasa koktu bugün herşey bana yawww:zonk:
dra çarşamba gitcem.geçen pazartesi gitmiştim.10 gün sonra gel demişti.çarşamba 10 gün oluyor...
normal cın takvımıne 32 yasa bakıyorum cunku ben 32 yasındayım ama elaranın verdıgı lınk 33 kabul edıyo cnmben önce başka bi sayfadan baktım netten,sonra elaranın verdiği linkten baktım ikiside aynı senin niye farklı çıktı bernil
Şimdi senin sinirlenmen için eşinin bu durumdan memnun olup olmamasını bilmen gerekkızlar eşim kurstan geldi pis pis sırıtıyorr
hayırdır noldu dedim,
sınıfta 10 kişiyiz ve hocada dahil hepsi bayan dedii
tek sap benim dedii
ay sinir oldum valla
denk geliyorsa getirelim zarar cıkmazz renginn
Kızlar bugün online listemiz bayağı kalabalık. Bu arada mutluluk kaynağınız yani ben teşrif etti...
Bu minik yedi bitirdi beni bugün. Çok ama çok huysuzdu ya....
Yarın böyle olabilir diye şimdiden yemeği yaptım.
Şimdi senin sinirlenmen için eşinin bu durumdan memnun olup olmamasını bilmen gerek
masallah cnm ya yemek konusunda ne kadar tıtıssın yahu valla tbr ederım arkadasım ne yemegı yaptın gece geceKızlar bugün online listemiz bayağı kalabalık. Bu arada mutluluk kaynağınız yani ben teşrif etti...
Bu minik yedi bitirdi beni bugün. Çok ama çok huysuzdu ya....
Yarın böyle olabilir diye şimdiden yemeği yaptım.