Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ewet cnmbenımde agustos kız eylul ekım super onu kacırdımmı aralıkda var bı tek ya ıns o aylarda kalırız hamıs cnm ya

cnm farklı nefes olursa daha guzel ıyı olmazmı bence bıraz da dagıt 500 tmm la

bilmiyorumki bernil çok güvenilir olması lazım okuyacak kişilerin herkesten istemem doğrusu,bide baştan 300 niyet ettim ya niyetin değişmesi doğrumu karasızım,

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bilmiyorumki bernil çok güvenilir olması lazım okuyacak kişilerin herkesten istemem doğrusu,bide baştan 300 niyet ettim ya niyetin değişmesi doğrumu karasızım,

aynen öle cnm ..nıyetını sölemessın onda bı problem yokda ıste zamnında okurlarmı o var cnm neyse bozma nıyetını ya madem ööleyse RABBIM kabul etsın ıns..

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
mimoş hoşgeldin naberr
nasıl gidiyorrr hamişlikk
doktora ne zaman gitcennn

elaracım kasık ağrılarım çok.memişlerde acıyor.bugün biraz bulantım oldu.kokulara karşı hassaslaştım.midem bulanıyor.habire yiyorum:hihi:..iştah ii.yidikçe bulantım azalıyor.öle çok değil ama var.pırasa koktu bugün herşey bana yawww:zonk:
dra çarşamba gitcem.geçen pazartesi gitmiştim.10 gün sonra gel demişti.çarşamba 10 gün oluyor...

OP
E

Elara

Misafir
kızlar eşim kurstan geldi pis pis sırıtıyorr
hayırdır noldu dedim,
sınıfta 10 kişiyiz ve hocada dahil hepsi bayan dedii
tek sap benim dedii:lala:

ay sinir oldum valla

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elara ama ben kucukluge nısanda hamıs kaldım gectıgımız 3 senede hep erkek gosterıyo bcm nasıl oluyo o anlamadım

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar bugün online listemiz bayağı kalabalık. Bu arada mutluluk kaynağınız yani ben teşrif etti:)...
Bu minik yedi bitirdi beni bugün. Çok ama çok huysuzdu ya:(....
Yarın böyle olabilir diye şimdiden yemeği yaptım.

OP
E

Elara

Misafir
elaracım kasık ağrılarım çok.memişlerde acıyor.bugün biraz bulantım oldu.kokulara karşı hassaslaştım.midem bulanıyor.habire yiyorum:hihi:..iştah ii.yidikçe bulantım azalıyor.öle çok değil ama var.pırasa koktu bugün herşey bana yawww:zonk:
dra çarşamba gitcem.geçen pazartesi gitmiştim.10 gün sonra gel demişti.çarşamba 10 gün oluyor...

ohh ohh rahatın keyfin yerine yaniii
evham yapacak bi durumun yokk şuan için :hihi:

OP
E

Elara

Misafir
Kızlar bugün online listemiz bayağı kalabalık. Bu arada mutluluk kaynağınız yani ben teşrif etti:)...

hoşgeldinn sayfamızınn en nadideee,en cıtkırıldım,en ukela ,en kendini begenmiş üyesii :D

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
masallah cnm ya yemek konusunda ne kadar tıtıssın yahu valla tbr ederım arkadasım ne yemegı yaptın gece gece

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
ve başladı herkes inşallah erkektir demeye.ama içten diyen kim onu bilemem...
şimdi diyelimki kasığım ağrıyor dedim.görümcem ay o zaman oğlandır.komşum o zaman kızdır.:sinifsinif:
artık millete şuyum şöle buyum şöle demiycem.habire yorum yapılacak.ah annemmmm ben biliyordum bunların başıma geleceğini.ama işte çeneyi tutamayınca sonuçlarına katlanmak lazım:deli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar